Aqrp00
Üye
Bugün yüklerim inş.Müsait olursanız bende " KOCAELİ " haritası rica edeceğim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bugün yüklerim inş.Müsait olursanız bende " KOCAELİ " haritası rica edeceğim.
Bugün yüklerim inş.
bende arıyorum route66 kırmayı ama daha bulamadım bişey 10tlye 1 ay kullandım sorunsuz navigasyon..teşekkür ederim.
Bir sorum olacaktı ; Route 66 nın lisansı kırılıyormu hiç deneyen varmı.nokia 5800 lara garmin kurulurken lisans kırılarak yükleme yapılıyor.Arkadaşımın makinaya bizzat ben yüklemiştim.( netden yardım alarak tabiki).
bende arıyorum route66 kırmayı ama daha bulamadım bişey 10tlye 1 ay kullandım sorunsuz navigasyon..
Tokat ilk sayfada mevcut genede linkini vereyim.hocam süpersin çok tşk ederim birde tokat ve sivas alabilirmiyim![]()
Kocaeli ->Müsait olursanız bende " KOCAELİ " haritası rica edeceğim.
İstanbul ilk sayfada mevcut genede linkini vereyim.aqrp00 kardeşim en çok karışık trafik olan kentini rica ediyorum tabiki istanbul![]()
We-Travel'in internet sitesi çöktüğü için internete bağlanma hatası veriyor. Evet dediğin gibi 3 kere bu hatayı veriyor.Öncelikle emeğine sağlık.Ben önceden de çok uğraştım ama bir türlü harita yapmayı başaramadım.şimdi wetravelGen 7z ile biraz daha ilerledik fakat eksik birşeyler devam ediyor. Ben ne kadar sektör seçersem seçeyim 5-6 dk. sonunda harita yapılmış gibi program sonlanıyor 5 Mb kadar bir map klasörü oluşturuyor, atlaslar ve poi ler bulunmasına rağmen 0' dan 9' a kadar olan dosyalar (tahminimce yol bilgileri) üretilemiyor. Yardımcı olursan sevinirim.(Bu arada program çalışırken en az 3 defa internet sitesine bağlanmak istiyor fakat Wetravel sitesine ulaşamıyor.)
Ama bu hatalar önemli değil. Bendede 3 kere hata veriyor. Ama harita oluşuyor. 

)) sanırım sesi çalışmıyor
)Evet Samsung Montede ses sensör vb. özellikler çalışmıyor. Uyduya bağlandığında yerini bulacaktır. Yeşil oku sürükeyerek haritada gezinebilirsin. İlk başta seçtiğin yer uygulamayı açtığında ilk göreceğin yerdir. Eğer uygulamayı silip tekrar yüklersen ayarlar sıfırlanacaktır.Böylelikle ilk açılıştaki yeri seçebilirsin.vakit ayırıpda yardımcı olduğun içim tekrar teşekkürler haritaları indirdim .. bugun ilk defa navihasyonu açmayı başarabildim![]()
bayan torn deyip durdu)) sanırım sesi çalışmıyor
)
son sorum ; navigasyonda gezi modu yokmu illaki hedef mi seçmemiz gerekiyor...
ilk açarken kafama göre biyeri salladım hep o hedefte açılıyor da
Yol tarifi almak için uyduya bağlanmış olmak gerekir. Eğer uyduya bağlandığın halde yol tarifialamadıysan Uygulamayı silip tekrar yükle. Eğer uyduya bağlanmadan yol tarifi almak istersen Menü -> Ayarlar -> GPS -> GPS Yok'u seç. Uygulamayı kapat aç. Evet montede ses çalışmıyor sadece turn diyor.navigasyon sistemini denedim.uyuduya baglandığı an yerini yerini tam olarak gösteriyor.POI şehrinden gideceğin güzergahı şeçtim.gideceğimiz güzargahın kırmızı renkte işaretleneceği söylenmişti öyle birşey olmadı.herhangi birseste ingilizce olarak sağa veya sola döneceksin die bir uyarıda vermedi yön oklarıda dahil.adresi bildiğim için kendim gittim ve sistemde birebir nerede olduğumu ve hızımı gösterdi. sistemin kendisinin bizi yönlendirmesi için hangi ayarları yapmamız gerekiyor.

We-TravelGen ->Aqrp00 ikinci defa link için teşekkürler ama ben daha başlayamadım
Not: Bende "java.lang.NullPointe..." hatası veriodu bu işlemi yapınca düzeldi. Anlatığım işlemi yapmak içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız"WeTravelGen.7z" indirip içindeki dosyaları önceden indirdiğimiz. "WeTravel_Mapgenerator_2.20.zip" içerisindeki WeTravelGen klasörünün içerisine çıkartın.
dediğin bölümdekiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkteki dosya silinmiş bunların hepsini bir arada indirebileceğimiz rapit harici bir link verebilirmisin?
şimdiden teşekkürler.

Ama bu hatalar önemli değil. Bendede 3 kere hata veriyor. Ama harita oluşuyor. 
[/QUOTE]Hayır garanti dışına çıkmaz.bu işlemleri yapınca telefon garanti dışına çıkar mı?
Oyun yüklemek gibi bişeyGPS ile uyduya bağlandığında yerini bulacaktır ve dolayısıyla haritada konumun gözükecektir. Birkaç yol daha:Hocam dediklerinizi yaptım ama bomboş bir ekran çıkıyor sadece. saat ve km gösteriyor. yeşil bir ok var başkada birşey yok. nerede hata yapıyorum acaba.
GPS ile bağlandığında otomatik yerini bulacaktır.
Eğer ekran klavyesinden 9'a basarsan tüm türkiye haritası çıkacaktır. Sen yeşil oku izmire doğru sürükleyip izmirin üzerine gelince 3'e basarak yakınlaştırabilirsin.
Bidiğer yol ise Menü -> Bul -> Sokak -> Şehir ismi yazmak gerekiyor ama İ harfini desteklemediği için İzmir olarak yazamazsın. O yüzden kendine yakın bir yerin baş harfini yazarsan çıkacaktır. -> Gene bir harf yazarsan bir sokak ismi yazacaktır. Çıkan seçeneklerden birini seçtiğinde sağ üstteki ok haritayı ne tarafa sürükleyeceğini gösterecektir. (9'a basıp uzaklaşırsan haritayı sürklediğinde İzmir'e daha çabuk yakınlaşacaktır.)![]()
Yüklediğinde Oyunların bulunduğu kısımda "WeTravelMidlet Suite" oluşacaktır. Ordan girebilirsin.tamam kardeş sağol aslında çalışıyormuş dışarı çıkmadığımdan bulamıyormuşum,denedim çalışıyor, başka bir sorunda bu navigasyon proğramını her çalıştırdığımızda jar dosyasından kurmamızmı gerekli ,çünkü bir yerde çalıştırma kısayolu falan bulamadım, her kullanmak istediğimde yeniden kuruyorum.
İyi akşamlar