Normal şartlarda bu uygulamanın sensörü var. O kadın 2. sokaktan sağa dön sola dön diyor. Yani sesli navigasyon yapılabiliyor. Hatta isterseniz kendisesinizi kaydedip sesli navigasyon yapabiliyorsunuz. Ama ne yazıkki bu özellikleri montede kullanamıyoruz.evet gideceğin yollar kırmızı renk oluyor hatta kadının biri turn diye bağrıyor![]()
Harıtanın nasıl yapıldığını kısaca özetlersen seni de uğraştırmamış olurum ve arkadaşlara da yardımcı olabilirim istersenyinede ilginize teşekkürler
![]()

Program GPRS ile değil GPS ile çalışıyor. Yani İnternet kullanmıyor. Programa girip Menü -> Ayarlar -> GPS -> Dahili GPS'i seçip Ok'a bas. Program'dan çıkıp tekrar programa gir. Dışarıda 10 dk içerisinde uyduya bağlanıp yerini bulacaktır.3 gündür uğraşıyorum bi türlü olmuyor. Artık pes edeceğim galiba. Telefonum samsung f480. Programı kurdum defalarca yükledim. Program çalışıyor ama bir türlü gprs bağlantısını kuramadı. Haritayı arkadaş hazırladı eline sağlık. Bulunduğum yeride haritadan kendim buldum(3 v3 9 tuşlarını kullanarak). Ayarlardan gprs açtım fakat bir türlü kendisi gprs bağlantısını kurupta yerimi göstermedi. Bayağı bekledim, vodafonu denedim aveayı denedim, gece açıp yattım ama tık yok. Ben haritayı en son nerde bırakırsam orda kalıyor, milim kıpırdamıyor. Galiba bu telefona uyumlu değil. Route 66 varmış ama oda galiba diğer modellerde çalışıyor diyorlar ben denemedim. P
Biraz beklersen o kısmı geçecektir. Eğer geçmezse harita oluşturabilirm.Bende haritayı yuklerken sorun yasıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resimde gorundugu gıbı kalıyor ılerlemıyor nasıl düzeltebelirim
Offline harita olarak kullanabilirsin. Gene yol tarifi alabilirsin. Google maps telefonunun bağlandığı baz istasyonuna göre yer buluyor. Baz istasyonunun kapsadığı yeri yuarlak içerisine alıyor. Ücretli ama en iyi program. Ücretsiz olarak bunu kullanabilirsin. Bide burda ücretsiz google hartaları ile ilgili program var. Yalnız çok küçük bir bölüm seçmelisin. örneğin sadece bulunduğunuz mahalleyi seç.benim telefonumda galiba dahili gsp özelliği yok galiba. İnternetten yaptığım araştırmada telefonun(Samsung SGH-F480) özelliklerinde bu yok
▌BağlantılarBluetooth™ teknolojisi
USB ile Bilgisayar Bağlantısı
EDGE ile hızlı Internet
GPRS Class 10
WAP 2.0
A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik)
Ama Samsung S5620 Monte de aşağıdaki bağlantılar varmış
Dahili GPS Alıcısı (Google Maps)
Kablosuz Ağ Bağlantısı (Wi-Fi)
Bluetooth™ teknolojisi
USB ile Bilgisayar Bağlantısı
EDGE ile hızlı Internet
GPRS Class 10
WAP 2.0
A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik)
Bursa ->Teşekkürler anlatım için bende öyle yapıyorum fakat alttan 5. maddede takılıyor java . gibisinden bir hata veriyor.İlk posttaki dosyaları indirdim fakat sonuç yine aynı. Zahmet olmassa bursa haritasını rica edebilir miyim ? bir de monte de sesli navigasyon yapmıyor mu ?
Sende sağolBen sonunda başardım. arkadaşa çok teşekkür ederim biraz sor oldu anlamam ama becerdim sonunda montede kesinlikle çalışıyo test edilmiştir. Ses olayı yok söyliyim şimdiden.. 1 ay oldu nerdeyse anca çözebildim gerisini siz düşünün artık![]()

Diğer şehrlerin hazır yapılmışı yok. Ama ben isteyenler için harita yapıyorum. Çanakkale haritasını en kısa zamanda upload ederim.diğer şehirlerin haritasını nerden bulabiliriz bana çanakkale lazım
Malesef Türkiye haritası mümkün değil. Çünkü boyutu çok fazla oluyor.arkadaşlar ellerinize emeklerinize sağlık...
bu navigasyon haritalarını il il yerine komple türkiye yükleyemiyormuyuz ki herkes il istemiş ?
mümkünse komple türkiye haritasını upload yapabilirmisiniz
mümkün değil ise samsun haritasını bekliyorum .. çok teşekkürler
İlginiz için çok teşekkür ederimBursa ->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Normalde bu programın sesli navigasyonu vb. birçok özelliği var. Hatta kendi sesini kaydedip navigasyon yapabiliyorsun. Ama bu özellikleri samsung montede kullanamıyorsun.

Çanakkale ->diğer şehirlerin haritasını nerden bulabiliriz bana çanakkale lazım
Evet, istediğin kadar harita atabilirsin.harita için çok teşekkür ederim...... haritaları klasöre atarken birkaç şehirinkini birden atabilirmiyim ?
samsun ankara istanbul gibi

Hafıza Kartı/We-travel/maps'a haritaları at. Menü -> Ayarlar -> Gelişmiş -> Harita Ayarları -> Harita kısmından Hafıza Kartı/We-travel/Maps'a attığın haritayı seç. Ok'a bas. Menü -> Ayarlar -> GPS -> Dahili GPS'i seç Ok'a bas. Açık alana çık. En fazla 10 dk içerisinde yerini bulacaktır.monteye denedim, önce we-Travel 0.9.12 açıp telefona yükledim,kurdum, içindeki demo sürümü dışında bir harita çalıştıramadım,birde sistemden çıkınca geri girilecek yer yok ,kur u yeniden çalıştırıyorum girmek için ,bilgisayara WE-Travel Mapgeneratiörü neden yükleyip harita yapmaya çalışıyoruz zaten nette haritalar yokmu ,bir arkadaş yol gösterirse sevinirim

Antalya haritası ->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tokat haritası ->hocam süpersin çok tşk ederim birde tokat ve sivas alabilirmiyim![]()

Harita paylaşmanın illegal olduğu için direk paylaşamıyoruz. AmaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukardaki linkte verdiğim hata çıkıyor '' no cities avilebale in map''
yardımcı olursanız sevinirim