by_izmirli_
Üye
Ben denedim kopyalanıyor. Telefona bağlamadan direk hafıza kartına atarsan ya da bluetootla atmayı denemelisin.
GPS ile bağlandığında otomatik yerini bulacaktır.Tamam o şekilde dediğin gibi dosyalar kopyalanıyor ama yinede bişey değişmedi harita yok ortadaBak daha açıklayıcı olsun diye fotografını çektim..En son geldiğim aşama
arkadaslar ben bulgaristan haritası olusturmak istiyorum olmuyor yardım eden varsa sevınırım ınternet oldu halde hata veriyor file:///C:/Documents%20and%20Settings/www/Desktop/ads%C4%B1z.bmp
--------------- Ekleme ---------------
GPS ile bağlandığında otomatik yerini bulacaktır.
Eğer ekran klavyesinden 9'a basarsan tüm türkiye haritası çıkacaktır. Sen yeşil oku izmire doğru sürükleyip izmirin üzerine gelince 3'e basarak yakınlaştırabilirsin.
Bidiğer yol ise Menü -> Bul -> Sokak -> Şehir ismi yazmak gerekiyor ama İ harfini desteklemediği için İzmir olarak yazamazsın. O yüzden kendine yakın bir yerin baş harfini yazarsan çıkacaktır. -> Gene bir harf yazarsan bir sokak ismi yazacaktır. Çıkan seçeneklerden birini seçtiğinde sağ üstteki ok haritayı ne tarafa sürükleyeceğini gösterecektir. (9'a basıp uzaklaşırsan haritayı sürklediğinde İzmir'e daha çabuk yakınlaşacaktır.)Anlatımım biraz uzun oldu.
linklerde verilen haritaları direk WeTravel/maps içine atıp kullanabiliyormuyuz?
--------------- Ekleme ---------------
Monte de deneyen var mı herşşeyi yaptım program kuruluyp sanırım konum hizmetlerine bağlanamıyorum yardım edebilecek biri var mı?
Aksaray ->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kayseri ->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konya ->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben teşekkür ederim.arkadaşım çok teşekkur ederim yardımın için sağolasın.....ellerine sağlık
Yeşil ok senin konumun oluyor. Sen yürüdükçe yeşil ok ortada kalacaktır. Altındaki harita hareket edecektir. böylelikle haritada konumun belli olacaktır.Bende herşey tamamda Gps ile bağlantıya geçemiyorum. uyduları bulmuyo ilk yaptığımda bulmuştu sonra gitti bidaha gelmedi verileri indir diyorum 1 dk sonra indirme başarısız diyo..Ayrıca ben hareket ettiğim zaman nasıl benle bir hareket edicek haritada yeşil ok duruyo öyle
Programı silip tekrar yüklersen ayarlar sıfırlanacaktır. Böylelikle o hatadan kurtulmuş olursunmrb,programı yukledim ankara mapı de yukledim benım sorunum ekrandaki dil ile alakalı ilk önce hersey türkçeydi şimdi yanlış bişe yaptım sanırım "iptal" yerine "iptbl" yazıyor harita ayarlarken sanırım karakter kodlaması fln yaptım bunu eski haline cevirebilirmiyiz tşkler..
Programı silip tekrar yüklersen ayarlar sıfırlanacaktır. Böylelikle o hatadan kurtulmuş olursun
Menü -> Ayarlar -> GPS -> Dahili GPS'İ seçtiğinde uyduya bağlanarak konumunu bulacaktır. 5-10 snde bir yerini güncelleyecektir. Ne kadar fazla hareket edersen o kadar güncelleme hızı artacaktır. İstediğin sokağın ilk bikaç harfini yazıp uzakta arayı seçersen istediğin sokak ismi çıkacaktır. Birini seç. Ekran klavyesinden 9'a bas. Dünya haritası gelince yeşil oku sağ üstteki mavi okun gösterdiği yönde sürükle.tşk ederim o sorunu hallettim şuan yerimi güncelleyemiyorum,harita secili konumum belcika gözüküyor,sonra sehir girin diye bir yer vardı yazdım sokak adı istedi sokak adı yazıyorum ama bulmuyor neden yapamadım ??
Malesefsamsung star 5233 Wifi da calisir mi ?
İstediğin sokağın ilk bikaç harfini yazıp uzakta ara'yı seçersen gelecektir.bendede sokak adı yazınca hiçbişey olmuyor ayrıca yol tarifini nasıl yapacaz çözemedim ben????
Menü -> Ayarlar -> GPS -> Dahili GPS'İ seçtiğinde uyduya bağlanarak konumunu bulacaktır. 5-10 snde bir yerini güncelleyecektir. Ne kadar fazla hareket edersen o kadar güncelleme hızı artacaktır. İstediğin sokağın ilk bikaç harfini yazıp uzakta arayı seçersen istediğin sokak ismi çıkacaktır. Birini seç. Ekran klavyesinden 9'a bas. Dünya haritası gelince yeşil oku sağ üstteki mavi okun gösterdiği yönde sürükle.
Malesef
İstediğin sokağın ilk bikaç harfini yazıp uzakta ara'yı seçersen gelecektir.
Eğer bir markete vb. gitmek istersen Menü -> Bul -> POI Şehri -> Şehir adı'nı yaz -> Menü'ye tıklayıp tamam'ı seç -> Tekrar Menü'ye tıklayıp tamam'ı seç -> istediğin market falan fıstık orda çıkacaktır. Monte çıkan sonuçları belli sayıdan fazla göstermediği için istediğin yer ismi çıkmayabilir o yüzden istediğin yerin ilk bikaç harfini yazıp daha fazla ara'yı seçersen istediğin yer çıkacaktır.
Eğer bir sokağa gitmek istersen Menü -> Bul -> Şehir adı -> gitmek istediğin sokak ismini yaz ve birini seç bir-iki sn içerisinde gideceğin yol işaretlenecektir.
Not: Yol tarifi almak için uyduya bağlanmış olman gerekir. Eğer uyduya bağlanmadan yol tarifi almak istersen Menü -> Ayarlar -> GPS -> GPS yok'u seç uygulamayı kapatıp aç.
Anlatımım biraz uzun oldu.hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?