Ücretli Oyun ve Uygulamaları Bedava Yüklemek VİDEO ANLATIM. Need For Speed:Shift, NDrive, Picsel Sm.

Sponsorlu Bağlantılar

hmsii61

Üye
arkadaşlar öncelikle bu yolu bulandan Allah razı olsun:)

Küçük bir sorum var: Telefondan samsung apps e bağlandığımda apps güncellemesi gerekiyor diye bir pop up çıkıyor, sadece onayla diye bir buton var, ben de buradan yüklediğim uygulamalar bir daha çalışmaz diye tırsıp kapatıyorum :)
Var mı bu konuda bilgisi ya da tecrubesi olan birileri?

Çok teşekkürler,saygılar

sorun yok ben denedim hala calisiyor oyunlar..

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
zaman kaybı

hsyn4040

Üye
s.a arkadasım mesela ben eurropa ndriveyi kurcam ama dosya adları farklı ondan dolayı yuleyince olmuyor nasıl ustune yukleme yapılıyor detaylı acıklarmısın?

deccalsufyan

Üye
arkadaşım denedim ndrive çalışıyor paylaşım için çok saol hiçte zaman kaybı degil çalışıyor.

maifotech

Üye
arkadaslar kroll u hangi oyun icine kuracaz....yapan deniyen kimse yokmu......

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
s.a arkadasım mesela ben eurropa ndriveyi kurcam ama dosya adları farklı ondan dolayı yuleyince olmuyor nasıl ustune yukleme yapılıyor detaylı acıklarmısın?

ben yaptım direk isimler ve logo değişti

hacked007

Üye
ardefenderin üstüne nfs yükledim menüye ikonu bile gelmedi
ndrive yükledim simgesi geldi 2-3 saniye sonra atıyor, menüye geri dönüyor
ne yapmam gerek ?

kaböz

Üye
Arkadaşlar ndriver uygulamasını europcar üzerine kurdum şu an düzgün bir şekilde çalışıyor fakat bazı zamanlar geçerli bir gps sinyalı bekleniyor uyarısı alıyorum ve bir türlü gps e baglanamıyorum telefon daki konum ayarlarını açtım fakat yinede aynısını yapıyor acaba neden olabilir....yardımlarınızı bekliyorum

İspanyol

İspanyol

Üye
brother in army oyununu world beat ın üzerine kurdum çalıştı bilginize

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar " NDrive Turkey " uygulaması " ExcitingFreeKick " uygulamasına sorunsuz yükleniyor. Bilgilerinize. Kolay gelsin ,)
excitingfreekck üzerine kurdum yine attı kardeş Origamiyi de other klasöründe bulamadım başka bişeymi yazmam gerekiyo anlamadım bilen varsa yardımcı olurmu

anilimaca

Üye
Ndrive uygulaması Europcar uygulaması ile birlikte sorunsuz çalışıyor.

Bu arada Samet EKİNCİ arkadaşımıza sonsuz teşekkürler.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
The Settlers HD oyununu SpaceHero üzerine kurdum oyun düzgün çalışıyor,ancak icon değişti ama oyun ismi değişmedi.The Settlers in application dosyasından ismi değiştirim denedim,olmadı.SpaceHero nun application dosyasından değiştirip öyle gömmeyi denedim yine isim olmadı.İsimlerle takıntım yok:D oyun ismini yapabilen arkadaş var mı?

Not:Assassin Creed oyununu London Tube uygulamasının üstüne kurdum,isim sorunu oldu.İsim LondonTube olarak kaldı.Ben de mi oldu bilmiyorum. Ancak çözdüm bunu: ilk önce telefondaki london tube uygulamasının application dosyasından ismini assassin creed olarak değiştirin sonra assassin creed i üstüne gömün :-)

hsyn4040

Üye
yaptım oldu sonunda cok guzel calısıyor allah razı olsun bulandan :D

s.a arkadasım yuklerken wawe spofer ı kullanıyomusun?

...

hacked007

Üye
ya beyler nfs shifti yükledim bu yöntemle menüye ikonu bile gelmedi
ayrıca NDRİVe programını açıyorum açılış görüntüsünden 2-3 saniye sonra atıyor-menüye geri dönüyor napmam gerek bi yardım edin lütfen

Amazing kamerasını yapmaya çalıştım fakat indirdiğim dosyada asphalt5 çıktı arkadaşlar düzeltirmisiniz lütfen :)

hsyn4040

Üye
myexplorer bende olmuyor ya denişlen herşeyi yapiorum ama olmuyor .S

arkadasım bu uygulamayı world beast uyfgulamasının uzerine kur oluyor...

my explorer çalışmıyor
Deniz resmi çıkıyo myexplorer yazio menüye atio sonra dediğin uygulmanın üstüne kurdum lütfen bu uygulama cok lams bi ayarlarsmn tkrr

world beat ın ustune kur...

pardon kardes assault lite oyununa kur...

frager

frager

Üye

Saol kardeşim assult lite üstüne kurunca olsdu çok tşkrler

hsyn4040

Üye
s.a arkadaslar ben brother arms ı world veats die programın ustune yukledım oldu ama kastıgı ıcın kaldırıp tekrar yuklemek istedim yukledim ama basıyorum sıhay ekran gelip menuye donuyor...

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Modern Combat: SandStorm oyununu farklı linkten isteyen olursa;

Noks

Noks

Üye
Tom Clancy’s HAWX
hotfile upload edin yeter artık..