Ücretli Oyun ve Uygulamaları Bedava Yüklemek VİDEO ANLATIM. Need For Speed:Shift, NDrive, Picsel Sm.

Sponsorlu Bağlantılar

aybek1453

Üye
SW VER=S8500XXJK1 CSV VER=S8500OXAJK1 BADA 1.2 eskiden yaptıgım yöntemin aynısını uyguluyorum olmuyor yiğinbeklek modunu secince ekranda hafızakartı üzerinde kırmızı bir çizgi geliyor günceleme yapmadan önce gayet iyi yükleniyordu hiç sorunsuz ama şimdi beceremiyorum :(
Hafıza kartınız dolmuş olabilir biraz yer açın.Olmuyorsa hafıza kartındakileri bilgisayara yedekledikten sonra hafıza kartını telefondan biçimlendirin.

TozteL

Üye
arkadaşlar ben denedim hepsi çalıştı..ama arkadaşlar benden size bi tavsiye sakın ve sakın telefonunuza güncelleme yapmayın çok sorun yaşarsınız:nono::nono:

:::burak:::

:::burak:::

Üye
arkadaşlar ben denedim hepsi çalıştı..ama arkadaşlar benden size bi tavsiye sakın ve sakın telefonunuza güncelleme yapmayın çok sorun yaşarsınız:nono::nono:
eee samsung uyandi artik:ehe

frager

frager

Üye
XXJK1 e ügüncelledim eski yöntemle olmuyor hafıza karının üstünde kırmızı bi çizgi war
__@@bada_applications@@__ adlı klasöre OspHomeExt adlı klasör geldi hepsi o klasöre yüklenio fakat isim fln hiç bişii gözükmüo yardım pls bu yüzden isimlerini bilmediimiz için uygulamları spoof edemioruz

kenpachi_end

Üye
teşekkürler

hakan5637

Üye
...................................................

frager

frager

Üye
Arkadaşlar Yazılanları Okumuyorsunuz sanırım yeni yayınlanan güncellemeler ful yazılımdır buda uygulama yükleme ayarlarını değiştirir yapmanız gereken uygulamaları silmek daha sonrada AYARLAR > UYGULAMALAR > YÜKLEME AYARLARI >HAFIZA KARTI SEÇİNİZ daha sonra tekar aynı yöntemle yükleyiniz bunu kaç kere yazdık LÜTFEN YAZILANLARI OKUYUNUZ.

kardeşim olmuyor yığın bellek seçince hafıza kartının üstünde kırmızı çizgi çıkio normal spoof edilen klasördeki dosyalrın hepsinn içi boş gözüküo JID da kalsam jk1 de olmasa düzelirmi acaba?

hakan5637

Üye
benden daha bilgili arkadaşlar var forumda nasıl yapılcağını açıklar elbet

.........................................................

frager

frager

Üye
ya valla kardeş senin artık yazılanları okumadığını anladım aşağıda açtığın konuya da yazdım yığın bellekle telefonu bilgisayara bağlarsan hafıza kartının üzerinde kırmızı çarpı işareti çıkar bunun anlamı telefon bilgisayara bağlandığından telefon üzerinden hafıza kartına ulaşamazsın demektir; gene diyorum ful yazılım yüklediğiniz telefonlarda uygulama yerleri değişir bunun içinde yapman gereken AYARLAR >UYGULAMALAR> YÜKLEME AYARLARI > HAFIZA KARTI SEÇİLİR uygulama ayarları ile ilgili YÜKLEME YERİ VARSAYILAN BELLEK AYARLARINDAN YAPILMAZ LÜTFEN İYİCENE OKU NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKSIN

arkadaşlarımızın bir çoğu forumda yeni yazılımdan dolayı spoof yapamamaktan bahsediyor bunun şu anda yazılımla bir alakası yok son yayınlanan güncelleştirmeler ful yazılım olduğundan tüm telefonun fabrika ayarlarına dönmesini sağlıyor siz ne kadar bellek ayarlarından varsayılan ayarların tümünü hafıza kartıda seçseniz spoof yapamazsını çünkü uygulama yükleme ayarı uygulamalar altında bulunuyor siz o ayarı düzeltmediğinizden spoof gerçekleşmiyor tekarar yazıyorum yazılım yükleyen veya spoof yapamayanlar için AYARLAR MENÜSÜNDEN UYGULAMALR MENÜSÜ SEÇİLİR EN ALTTA BULUNAN YÜKLEME AYARLARINDAN HAFIZA KARTI SEÇİLDİĞİNDE SORUNUNUZ KALMAYACAKTIR. Tüm yüklenen ful yazılımdan sonra bu ayar yapılmalıdır.

yahu ayarı dediin ayar bende sana bunu anlatamiorum tek sebebi biçimlendirmem miş biçimlendirince düzelio oraları seçmeynce ztn hafıza kartına nasıl yüklenecek zır cahil deilis ama ilgin için çok tşkr

bumin__

Üye
yahu ayarı dediin ayar bende sana bunu anlatamiorum tek sebebi biçimlendirmem miş biçimlendirince düzelio oraları seçmeynce ztn hafıza kartına nasıl yüklenecek zır cahil deilis ama ilgin için çok tşkr
arkadaşlar kartı falan biçimlendirmeyin yukarıda yazılanlar cacık ..hakan denen nick kopyala yapıştır yaparak hep aynı şeyi yapıyor.

Http

Http

Üye
konuyu bence kaldırın yada kendiniz yapmaya çalışın bişeyler çünkü arkadaş kendine site açıp konuyuda silmiş :) kaldırın bunu artık burdan.

frager

frager

Üye
dünden itibaren düzelti dün yaptım mutluyum :D bada xxjk1 1.2 versiyon ile

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konu kapatılmıştır:locked: