Ücretli Oyun ve Uygulamaları Bedava Yüklemek VİDEO ANLATIM. Need For Speed:Shift, NDrive, Picsel Sm.

Sponsorlu Bağlantılar

hakan5637

Üye
.................................................................

deccalsufyan

Üye
1.2 ye yükseltirsem bu oyunları ücretsiz tekrar yüklüyebilecekmiyim..

hakan5637

Üye
silinen oyun ve programları tekrar aynı yöntemle yükleye bilirsin

badadestek

badadestek

Üye
    Konu Sahibi
Bundan sonra badadestek . c o m adresinden uygulamalara devam edeceğiz.

hakan5637

Üye
.......................................................

bumin__

Üye
yeni güncelleme yapan jv serisi yazılım kulalan arkadaşlar ayarlar>uygulamalar>yükleme yeri>hafıza kartını seçin düzelecektir

Kardeş düzlecek dediğin şey ney jvjk1 güncelledikten sonra ndirever ve ofisi bu şekilde kuramadım

passangerr

passangerr

Üye
Ben xxjk1 yukledim multiloaderla tavsiye ederim butun programlarda spoof yapılabiliyor

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
badadestek . c o m adresine

giriş yapabilen var mı?

badadestek

badadestek

Üye
    Konu Sahibi
adelante55

adelante55

Üye
bu site bulunamadı diyor yaw

Http

Http

Üye
uygulamaları bada desteğe koymuşsun ok fakat uygulamaların sayfasına girdiğimizde resimleri yok göremiyoruz tek tek netten bulup bakmak zorunda kaldık resimli koysan daha ii olmazmı uygulamaları?

--------------- Ekleme ---------------

Ndrive Turkey uygulaması çalışmıyor. yükledim açılış sayfasına giriyor sonra kendini otomotik kapatıyor. problem nedir ?

Dostum Ndrivede Problem var yükleyenler aynı sorunu yaşamıştır eminim. giriyor açılıcakken kendi kendine kapanıyor. ilgilenirsen sevinirim..

matrax-0052

Üye
Ndrive Turkey - Luddo Board Game isimli uygulamada sorunsuz çalışıyor.Bilginize...

etkam

Üye
Arkadaşlar, Picsel smart office yükleniyor ancak kaydetmiyor. Çözümünü bilen var mı?

sefa118

Üye
2 3 partlı oyunları nasıl yüklicez? rar dosyası değil

Http

Http

Üye
valla benim telin sürümünden mi ney Luddo Board Game bunu yükleyipte denedim Ndriveyi açılır gibi oluyor açılmıyor..

Eleman bütün oyunları kaldırmış sanırım kendi site açtı oraya koydu maxicep adminleri sizde ekleyin oyunları beklioruz tekrar....

srkn0834

srkn0834

Üye
Ben xxjk1 yukledim multiloaderla tavsiye ederim butun programlarda spoof yapılabiliyor
bende xxjk1 yükledim ama eskiden spoof ettiğim programlar + oyunlar aynı şekilde denememe rağmen olmuyor varmı bunun bir alternatif yolu acil yardım lütfen :((

aybek1453

Üye
bende xxjk1 yükledim ama eskiden spoof ettiğim programlar + oyunlar aynı şekilde denememe rağmen olmuyor varmı bunun bir alternatif yolu acil yardım lütfen :((
xxjk1 mi yoksa jvjk1 mi yi bakın.Bahsi geçen xxjk1 bada 1.2 dir.Bende o sürümdeyim ve yükleyebiliyorum.

frager

frager

Üye
Kiesten günceleme yapıp 1.02 yapıtım versioyunu tkrr yükledim spoof yaptım oyunalrı çalışmıyor hiçbiri acil yardım

srkn0834

srkn0834

Üye
xxjk1 mi yoksa jvjk1 mi yi bakın.Bahsi geçen xxjk1 bada 1.2 dir.Bende o sürümdeyim ve yükleyebiliyorum.
SW VER=S8500XXJK1 CSV VER=S8500OXAJK1 BADA 1.2 eskiden yaptıgım yöntemin aynısını uyguluyorum olmuyor yiğinbeklek modunu secince ekranda hafızakartı üzerinde kırmızı bir çizgi geliyor günceleme yapmadan önce gayet iyi yükleniyordu hiç sorunsuz ama şimdi beceremiyorum :(