yeni güncelleme yapan jv serisi yazılım kulalan arkadaşlar ayarlar>uygulamalar>yükleme yeri>hafıza kartını seçin düzelecektir
badadestek . c o m adresine
giriş yapabilen var mı?
aynen bendede öle başka programda deneyin dedilerArkadaşlar, Picsel smart office yükleniyor ancak kaydetmiyor. Çözümünü bilen var mı?
bende xxjk1 yükledim ama eskiden spoof ettiğim programlar + oyunlar aynı şekilde denememe rağmen olmuyor varmı bunun bir alternatif yolu acil yardım lütfenBen xxjk1 yukledim multiloaderla tavsiye ederim butun programlarda spoof yapılabiliyor
(xxjk1 mi yoksa jvjk1 mi yi bakın.Bahsi geçen xxjk1 bada 1.2 dir.Bende o sürümdeyim ve yükleyebiliyorum.bende xxjk1 yükledim ama eskiden spoof ettiğim programlar + oyunlar aynı şekilde denememe rağmen olmuyor varmı bunun bir alternatif yolu acil yardım lütfen(
SW VER=S8500XXJK1 CSV VER=S8500OXAJK1 BADA 1.2 eskiden yaptıgım yöntemin aynısını uyguluyorum olmuyor yiğinbeklek modunu secince ekranda hafızakartı üzerinde kırmızı bir çizgi geliyor günceleme yapmadan önce gayet iyi yükleniyordu hiç sorunsuz ama şimdi beceremiyorumxxjk1 mi yoksa jvjk1 mi yi bakın.Bahsi geçen xxjk1 bada 1.2 dir.Bende o sürümdeyim ve yükleyebiliyorum.