Sana bir öneri; yapacağın oyunlar ile ilgili bilgileri tek bir konuda paylaşsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
virüsler zararlıdır çok şükür biz yararlı işlerle uğraşıyoruz.yapıyoruz işine gelmiyosa şikayet edersin ben bi işe baş koydum gayretlerimi arkadaşlarla paylaşmak isterim zoruna giden bi durum varsa ilgilenme olsun bitsin.can sıkma.
Tebrikler hoşuma gitti resimler ama biraz daha profesyonelce olsalar daha bi hoş dururdu gibime geliyor

PARDON profesyonelliğine bi atıfta bulunmayı istememiştim yanlış anlattıysam özür dilerim ama tavsiye ederim ki iyi bir şekilde photoshop kullanan birisine yaptırsaydın çok daha güzel olurdu. çünkü program yazmak farklı şey resimler üzerinde oynamak farklıilkez böyle bir işe girdim acemilik var idare benizamanla bizde pro olucaz işallah
![]()
ban her zaman resim üzerinde oynama yapmak zor geldi adam gibi photoshop öğrenemedim gitti yani 
PARDON profesyonelliğine bi atıfta bulunmayı istememiştim yanlış anlattıysam özür dilerim ama tavsiye ederim ki iyi bir şekilde photoshop kullanan birisine yaptırsaydın çok daha güzel olurdu. çünkü program yazmak farklı şey resimler üzerinde oynamak farklıban her zaman resim üzerinde oynama yapmak zor geldi adam gibi photoshop öğrenemedim gitti yani
![]()
olsun kardeşim sonuçta uğraş verdimiz kendi oyunumuz dimi en çok özeni uğraşı vermek lazım.bence tam tamamlayıp sis'e çevirmeden önce yap hani mazallah unutursun falan sonra tekrar sis'i aç tekrardan başlangıç görüntüsünü değiştir tekrar kapafazla uzun süreceğinden değil hani de boşuna uğraş
![]()
Keşke herkes senin gibi düşünse..olsun kardeşim sonuçta uğraş verdimiz kendi oyunumuz dimi en çok özeni uğraşı vermek lazım.