ÜÇ OYUNUMUN KAPAK RESİMLERİ HAZIR. (yardımlarından Dolayı K@RDİ@L Arkadaşımıza Teşekkürler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
ÜÇ OYUNUMUN KAPAK RESİMLERİ HAZIR. (yardımlarından Dolayı K@RDİ@L Arkadaşımıza Teşekkürler)

• Beğen
Tepkiler: SSnıper

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]s'a bu oyunları maxicepte paylaşacakmisin kardeşim ücretsiz olarak[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

hayırlı uğurlu olsun inşallah oyunlar güzel olacak gibi duruyor[/SIZE][/COLOR]

punisher123

punisher123

Üye
Şu sonuncu kapak resmi,Daha iyi olmalı,Düşük çözünürlükte kalmış,Neyse kardeşim sen bunlarla Pek uğraşma,Sen oyunları hallet,Gerekirse kapaklarla fln biz uğraşırız,Ben bile az çok Ps bilgim var,Olduğunca yardım ederim,Sen oyunun içeriğini yap yeter :)

ANIL

ANIL

Admin
Sana bir öneri; yapacağın oyunlar ile ilgili bilgileri tek bir konuda paylaşsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: realplayer2, anılbaran ve Sensation
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Gereken düzeltmeleri yapıcaz arkadaşlar ben R58 adına konuşuyorum ve aralıksız çalışıyor.emin olun.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Gayet güzel olmuş.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Merakla bekliyoruz :)

realplayer2

realplayer2

Üye
emeklerin ve çalışmaların için teşekkür ederim ancak her bilgi için ayrı ayrı konu açılmasa daha uygun olmaz mı tüm çalışmaların tek başlık altında toplansa yeni bi gelişme yaptığın zaman en fazla başlığa eklersin.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

MaxipmaN

Üye
bi babayiğit çıktı sonunda

asigsasi

asigsasi

Üye
niçin devamlı konu açıyorsun bu durum beni rahatsız etti sanki amacın oyun yapmak değil de virüs gibi heryere yayılmak

• Beğen
Tepkiler: realplayer2
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
virüsler zararlıdır çok şükür biz yararlı işlerle uğraşıyoruz.yapıyoruz işine gelmiyosa şikayet edersin ben bi işe baş koydum gayretlerimi arkadaşlarla paylaşmak isterim zoruna giden bi durum varsa ilgilenme olsun bitsin.can sıkma.

NDMSZGN

Üye
Tebrikler hoşuma gitti resimler ama biraz daha profesyonelce olsalar daha bi hoş dururdu gibime geliyor

asigsasi

asigsasi

Üye
bir konu üzerinden yaptığın çalışmaları paylaşabilirdin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sana bir öneri; yapacağın oyunlar ile ilgili bilgileri tek bir konuda paylaşsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

virüsler zararlıdır çok şükür biz yararlı işlerle uğraşıyoruz.yapıyoruz işine gelmiyosa şikayet edersin ben bi işe baş koydum gayretlerimi arkadaşlarla paylaşmak isterim zoruna giden bi durum varsa ilgilenme olsun bitsin.can sıkma.

Tartışma çıkaracak sözlerden uzak durunuz,zira sizi bilgiliendirmek amaçlı yorum yapılmış.Çalışmalarıınızı tek bir konu altında tanıtım yaparsanız daha uygun olur.İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: anılbaran ve asigsasi
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Tebrikler hoşuma gitti resimler ama biraz daha profesyonelce olsalar daha bi hoş dururdu gibime geliyor

ilkez böyle bir işe girdim acemilik var idare beni ;) zamanla bizde pro olucaz işallah :)

NDMSZGN

Üye
ilkez böyle bir işe girdim acemilik var idare beni ;) zamanla bizde pro olucaz işallah :)
PARDON profesyonelliğine bi atıfta bulunmayı istememiştim yanlış anlattıysam özür dilerim ama tavsiye ederim ki iyi bir şekilde photoshop kullanan birisine yaptırsaydın çok daha güzel olurdu. çünkü program yazmak farklı şey resimler üzerinde oynamak farklı :D ban her zaman resim üzerinde oynama yapmak zor geldi adam gibi photoshop öğrenemedim gitti yani :D

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
PARDON profesyonelliğine bi atıfta bulunmayı istememiştim yanlış anlattıysam özür dilerim ama tavsiye ederim ki iyi bir şekilde photoshop kullanan birisine yaptırsaydın çok daha güzel olurdu. çünkü program yazmak farklı şey resimler üzerinde oynamak farklı :D ban her zaman resim üzerinde oynama yapmak zor geldi adam gibi photoshop öğrenemedim gitti yani :D

yo anladım seni öyle hele şu oyunları bi tamamlıyım güzel bi fotoshop prpgramıyla onlarıda halledicem daha dogrusu arkadaşım halledicek.

NDMSZGN

Üye
bence tam tamamlayıp sis'e çevirmeden önce yap hani mazallah unutursun falan sonra tekrar sis'i aç tekrardan başlangıç görüntüsünü değiştir tekrar kapa :D fazla uzun süreceğinden değil hani de boşuna uğraş :D

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
bence tam tamamlayıp sis'e çevirmeden önce yap hani mazallah unutursun falan sonra tekrar sis'i aç tekrardan başlangıç görüntüsünü değiştir tekrar kapa :D fazla uzun süreceğinden değil hani de boşuna uğraş :D
olsun kardeşim sonuçta uğraş verdimiz kendi oyunumuz dimi en çok özeni uğraşı vermek lazım.

• Beğen
Tepkiler: NDMSZGN
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt