musleysa Üye gss_adnan' Alıntı: 2 aydır bana sürekli dk varıyor LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle...yada bakıyor wifi var gece 5 gb veriyor
gss_adnan' Alıntı: 2 aydır bana sürekli dk varıyor LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... aynen öyle...yada bakıyor wifi var gece 5 gb veriyor
gss_adnan Üye musleysa' Alıntı: aynen öyle...yada bakıyor wifi var gece 5 gb veriyor Genişletmek için tıkla ... Genel analiz yapıyorlar neye ihtiyacın varsa tersini veriyorlar. Ek paket demek para demek aç gözlüler. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa' Alıntı: aynen öyle...yada bakıyor wifi var gece 5 gb veriyor Genişletmek için tıkla ... Genel analiz yapıyorlar neye ihtiyacın varsa tersini veriyorlar. Ek paket demek para demek aç gözlüler. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇaRşI 2387 Üye Ben şok, günlük 10 gb gb verdi Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
van_helsing7677 Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: Ben şok, günlük 10 gb gb verdi Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Banada bugün aynısı çıktı bende şaşırdım
ÇaRşI 2387' Alıntı: Ben şok, günlük 10 gb gb verdi Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Banada bugün aynısı çıktı bende şaşırdım
ÇaRşI 2387 Üye bilisimler' Alıntı: Banada günlük 10 gb verdi. 1 günde bitmiyor ki aylık verse ne güzel olurdu . Genişletmek için tıkla ... Bitti bile
bilisimler' Alıntı: Banada günlük 10 gb verdi. 1 günde bitmiyor ki aylık verse ne güzel olurdu . Genişletmek için tıkla ... Bitti bile
van_helsing7677 Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: Günlük 5 GB verdi bu hafta Genişletmek için tıkla ... banada aynısını verdi ikimize hep aynı veriyo
ÇaRşI 2387' Alıntı: Günlük 5 GB verdi bu hafta Genişletmek için tıkla ... banada aynısını verdi ikimize hep aynı veriyo
ÇaRşI 2387 Üye van_helsing7677' Alıntı: banada aynısını verdi ikimize hep aynı veriyo Genişletmek için tıkla ... Aynı kategoriye koymuşlar bizi
van_helsing7677' Alıntı: banada aynısını verdi ikimize hep aynı veriyo Genişletmek için tıkla ... Aynı kategoriye koymuşlar bizi
blastx Üye ÇaRşI 2387' Alıntı: Haftalık 5 gb verdi, yanlışlık var diye 3 kez kontrol ettim Genişletmek için tıkla ... Ballı börek ohhh sinankoca60' Alıntı: 1 haftalık her yöne 100 dakika Genişletmek için tıkla ... Banada 250 dk. geçen hafta dakika yoktu, dakika versin diye dua ettim 5 gb verdi, bende 20 TL ye dakika aldım, bu hafta da dakika verdi....
ÇaRşI 2387' Alıntı: Haftalık 5 gb verdi, yanlışlık var diye 3 kez kontrol ettim Genişletmek için tıkla ... Ballı börek ohhh sinankoca60' Alıntı: 1 haftalık her yöne 100 dakika Genişletmek için tıkla ... Banada 250 dk. geçen hafta dakika yoktu, dakika versin diye dua ettim 5 gb verdi, bende 20 TL ye dakika aldım, bu hafta da dakika verdi....