[TÜRKİYE'DE BİR İLK ] PES Extreme 14 Telefonlar için 320x240 ßy Kubi (DEMO)

Sponsorlu Bağlantılar

mert0320

Üye

Link bu oyuna bak oyun süper Transferler snde....

neco2233

Üye
kardeş 240x320 de avrupa liglerinde sadece büyük takımların transferlerini yapsan yeter çünkü hep spor toto takımlarıyla oynayınca sıkabilir

mert0320

Üye
Premier Lig , Seri A , Laliga , Küme düşen takımların yerine alttan gelen takımları ekle.... Kardeşim olur...

- - - Eklendi - - -

Others Clubse Fenerbahçe ve Trabzonsporuda eklermisin kubilay...

coply123

coply123

Üye
    Konu Sahibi

mert0320

Üye
eğer olursada transfer dönemi biterse diğer olcak transferlerle toplu yapıp yayınlarım

aynen olan ve olacak transferlerin hepsini yap yani ne biliyim Suarez Arsena , Bale R.madrid , Mario Gomez Fiorantina , bu şekilde yapalım bomba yaratalım herkesin dikkatini çeksin birde beşiktaşın formaları ve kadrosu eski onu sportoto daki gibi yap..

neco2233

Üye
Bomba gibi olmasını istiyosan avrupadaki büyük takımların transferlerini yap ve detaylı kadroları kur

GreaTH

GreaTH

Üye
Kubi bnm hata nolcak :D

Andre10

Üye
Ellerine sağlık yalnız birkaç uyarı ve hatayı söyleyeceğim.
Oyun maç moduna basınca uygulama hatası veriyor.Bu sorunu Çözezersen sevinirim.Ayrıca bazı stsl takımları fazla,ülke takımları arasında Türkiye Milli Takımımızın olmaması kötü olmuş ve önemsiz afrika takımları var keşke onlar yerine daha fazla avrupa ve asyanın önemli takımlarını eklesen ve son olarak diğer takımları kısmında hiç bilinmeyen takımlar var keşke onlar yerine daha fazla avrupa takımı eklesen iyi olurdu.
Bu mesajımı kayde alırsan sevinirim.

GreaTH

GreaTH

Üye
Ellerine sağlık yalnız birkaç uyarı ve hatayı söyleyeceğim.
Oyun maç moduna basınca uygulama hatası veriyor.Bu sorunu Çözezersen sevinirim.Ayrıca bazı stsl takımları fazla,ülke takımları arasında Türkiye Milli Takımımızın olmaması kötü olmuş ve önemsiz afrika takımları var keşke onlar yerine daha fazla avrupa ve asyanın önemli takımlarını eklesen ve son olarak diğer takımları kısmında hiç bilinmeyen takımlar var keşke onlar yerine daha fazla avrupa takımı eklesen iyi olurdu.
Bu mesajımı kayde alırsan sevinirim.

Aynen Bndede öyle Oluyor Bi maç moduna tıklıyorum uygulama hatası CL de Maça girerken alıyorm.

Andre10

Üye
Aynen Bndede öyle Oluyor Bi maç moduna tıklıyorum uygulama hatası CL de Maça girerken alıyorm.
CL de bende bir sorun yok.Maça girip maç yapıyorum ama maçı açıp sıkılıp kapattım hiç tam oynamadım belki ordada hata verir.

GreaTH

GreaTH

Üye
Her C3 aynı olsada bazıları hata veriyor crysis_isa da vermiyo

GreaTH

GreaTH

Üye
Sndede avrupa lıgınde verıyor. Bnde sampıyonlr lıgınde.

Skymich

Skymich

Üye
bende hiç vermiyor. ne piskopat çıktı C3

GreaTH

GreaTH

Üye
Hic sorma Nasıl yaptılarsa artık :D

mert0320

Üye
Kubilay Willian Chelsea ye Transfer oldu.. Onu chelseye transfer et..

Crazy_ekrem

Crazy_ekrem

Üye
Zaten bu oyun endonezya sitesinden alınmış pesindo.wapka.mobi ve endonezya ligi stsl ligi yapılmış yani kubilay erdoğan sadece stsl ile ilgilenmiş oyunu yapan tamamen başkası. İnanmayan baksın oyun ilk o sitede paylaşıldı

Üst Alt