tamam yarın filan yaparımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link bu oyuna bak oyun süper Transferler snde....
tamam yarın filan yaparım
eğer olursada transfer dönemi biterse diğer olcak transferlerle toplu yapıp yayınlarımBale Real Madrid'e olsun kubilay işimizi sağlama alalım bu tip transferler konusunda
eğer olursada transfer dönemi biterse diğer olcak transferlerle toplu yapıp yayınlarım
Bomba gibi olmasını istiyosan avrupadaki büyük takımların transferlerini yap ve detaylı kadroları kur
Ellerine sağlık yalnız birkaç uyarı ve hatayı söyleyeceğim.
Oyun maç moduna basınca uygulama hatası veriyor.Bu sorunu Çözezersen sevinirim.Ayrıca bazı stsl takımları fazla,ülke takımları arasında Türkiye Milli Takımımızın olmaması kötü olmuş ve önemsiz afrika takımları var keşke onlar yerine daha fazla avrupa ve asyanın önemli takımlarını eklesen ve son olarak diğer takımları kısmında hiç bilinmeyen takımlar var keşke onlar yerine daha fazla avrupa takımı eklesen iyi olurdu.
Bu mesajımı kayde alırsan sevinirim.
CL de bende bir sorun yok.Maça girip maç yapıyorum ama maçı açıp sıkılıp kapattım hiç tam oynamadım belki ordada hata verir.Aynen Bndede öyle Oluyor Bi maç moduna tıklıyorum uygulama hatası CL de Maça girerken alıyorm.
Ben baktım benimki Uefa Avrupa Liginde Maça girerken hata veriyor.CL de sorun yokHer C3 aynı olsada bazıları hata veriyor crysis_isa da vermiyo