yaşanır ama lig yaparkende CL skorbordu anlamsız olurSkor Bordu Champions League şeklinde yapsana hem star amlemide var daha şık olur şampiyonlar ligi oyanarken aynı heyecan yaşanır
yannız ben bu oyunu lig için yapıyorum ŞL için değil zaten Şampiyonlar ligi maçlarında stadların reklam yerinde Şampiyonlar liginin reklamı varBence Anlamsız olmaz anket yapsan % 70 falan skorbordun CL olmasını isterler çünkü herkes daha çok CL oynuyor...
MalesefAvrupa ıcın ayrı skorboard olmazmı![]()
o zaman şöyle yapsan Skor yeri ve Dakika yerini birleştirip Star Amblemi Tek kalsa köşede
- - - Eklendi - - -
yani birinci yazan yeri silip Skor yeri ile dakika yerinin birleşimi Star ambleminin köşede tek kalması daha hoş olur

konuyu okumadın sanırım 240x320 modunu 320x240 modundan hemen sonra yayınlıcamkardeş sen 240x320 yapabilirsen daha çok kişi indirir
gerek kalmadı oynayınca kendin görürsünRakip takımın da oyuncularının isimlerini göster öyle daha güzel olur

5 gün sonra veya daha erken bir zaman yayınlıcam240x320 yok mu?
denedim olmuyor.Konu ismini başlıga 2 kere tıklayıp degıstırebilirsin
ingiltere ligini hiç ellemedim ama diğer takımların liglerini bir el attımBizim Lig için teşekkürler ama diğer ligler hale 2012 kadroları