görmedin sanırım yükledim sen dedikten sonraQfs.mobiyr upload etsene yuklenmıyo
oyunun %75'i ingilizce. Başlarken istikbal felan yazıyo orada koptum![]()

qfs. Ye etmıs ındır
- - - Eklendi - - -
Lıge gırerken uygulama hatası alıyorum
Sponsor dan Para alıyon mu ?Sildim yükledim Hata vermedi bakalım Genelde böyle oluyor her oyunda
star tv logosunu gördünmü
güzel olmuşBaşarılıStar Tv ye Haber verelim Kaçak Yayın yapıyor

Sponsor dan Para alıyon mu ?Sildim yükledim Hata vermedi bakalım Genelde böyle oluyor her oyunda
D Güldürdün / Silince yükleyince öyle olur işte 
![]()
star tv logosunu gördünmü
güzel olmuş
Yeni Mod yaparsam yaparım da Lig Tv Logosunu görceksiniz 
olabilir öyle şey gibi bir hatamı yüklenirken bir anda yüklenmenin durmasıYok kubi CL de 2. Maca gırerken yıne hata verdı - C3

olabilirdeyok oyun ıcı.. bılgı dıyınce java lang felan yazıyo
- - - Eklendi - - -
Radarı actım acaba o yuzden mı![]()
bende normalde peste radarı açınca hata veriyodu. seninkinde vermiyo.![]()

yeterki beyaz olsa daha iyi olurdukardeş oyun için teşekkürler kaleler çok beyaz olmuş pek gerçekçi değil
anlamadım o moda sportotomu eklim yoksa sadece galatasaray ve monacomu eklim ?Kubilay bn sana bir Pes 2014 vercem oyn müthiş Kapak Resmi bayern münih saha içi güzel Reklem Panaları falan sen sadece transferleri yapcaksin takım falan eklemicez Others Club Takım ları Mükemmel orayada sadece Sporting yerine Galatasaray L.Moskovanın yerine Monaco senin yapacakların bunlar avrupa transferleri zaten oyunun resimlerini yüklüycem harika bir oyunn sndn isteğim Premier Lig , La Liga , Seri A , ve Others Clubs Transferleri kabul edersen bekliyorum..
yeterki beyaz olsa daha iyi olurdu
- - - Eklendi - - -
anlamadım o moda sportotomu eklim yoksa sadece galatasaray ve monacomu eklim ?
oyunun linkini göndercem zaten sana sen indirip bakarsın
- - - Eklendi - - -
SporToto olmuycak Besiktas var Zaten Others Clubsde galatasaray ve Monacoyu eklemeni istiyorum...
- - - Eklendi - - -
Evet aynen Besiktas var zaten others clubs de Galatasaray ve Monaco eklencek bu oyun okadar müthişki sunmak sana reklamını yapmak bana facebookk taa falan tanıtcam bu gün buldum bnde