Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[TÜRKİYE'DE BİR İLK ] PES Extreme 14 Telefonlar için 320x240 ßy Kubi (DEMO)
Sponsorlu Bağlantılar
Skymich
Üye
Ben bakmadım. Oyun tam surum deil benim telefonun ekranı desteklemıyor. Ama resımlerı fıfa 13 ü andırıyor
hamza cesc
Üye
Bende oyunu attım telefona uygulama hatası diyo desteklemiyo yani
- - - Eklendi - - -
Peki oyunun (fifa 14) tam sürümü çıktığı zamanda uygulama hatası der mi acaba ?
Menülerı degısık. Hata vermez tam surumu cıktıgında. S60 için olanıdır bu telefonun ondan hata vermıstır
- - - Eklendi - - -
Menülerı degısık. Hata vermez tam surumu cıktıgında. S60 için olanıdır bu telefonun ondan hata vermıstır
hamza cesc
Üye
Crysis isa içimi rahatlattın bende fifa 14ü telefona yükleyemiycemi düşündüm.Tam sürüm ne zamana çıkar ?
Skymich
Üye
En fazla 1 aya RF 14 ve Fifa 14 çıkar
hamza cesc
Üye
Benimde fifa 14ün çıkacağından şüphem yokta şu rf14den bi haber hala yok normalde bu zamanlarda kapak resminin veya oyun içinden bir iki görüntünün çıkması lazımdı.
Kubilay Bnm göderdiğim oyun ne oldu Pes 2014 mod 320x240.jar onu naptın yapabildin mi? Transferlerini
neco2233
Üye
kubilay güncel transferlere dikkat et tootheam bale ı satar madrid e çok para harcadılar transfere bide fenerbahcede büyük ihtimalle oyuncular ayrılacak (sow , meireles filan) onlara dikkat et bide herkesin yaptığı şu hatayı yapma lütfen zenci adam beyaz , beyaz adam zenci
hamza cesc
Üye
Aynen peste zenci adam beyaz oluyor onu düzeltin.
Crazy_ekrem
Üye
aynen yeni transferler olmazsa zevki çıkmaz bari önemli olanları yapsın?
-Willian>Chelsea
-Bale>(bugünReal Madrid
-Soldado>Tottenham
-Eto'o(bugün) >Chelsea
-Higuain > Napoli
-Flamini(bugün)> Arsenal
-Barcelona 'da Drogba veya Cardozoyu istiyormuş . Buna dikkat et bugünlerde bir transfer daha gelebilir.
hamza cesc
Üye
Aynen kardeşim maçkolik .com sitesine gir orda bütün transferler yazar hepsini yap
neco2233
Üye
ibricic - k.erciyes lukaku varsa sıpıt at kötü bi takıma gitmiş lamela-tootheam eto'o kesin chelsea de bale de madrid te arkadaşın söyledikleri doğru