___kaptan___
Üye
Haydi hayırlısı inşallah, oyun konusunda sıkıntı olacak bir durum yok aslında bildiğiniz gibi gameloft 12 yeni oyunu windows phone plartformu için hazırlıyor, firma bu oyunlar hakkında duyuru gerçekleştirmişti. Oyunların en büyük özelliği Xbox sistemi ile entegre olmaları ki bu sayede oyunlarla ilgili istatistikler ve bilgileri Xbox sistemi üzerinden paylaşabilme ve takip edebilme imkanına da sahip olacağız. Gamloft‘un duyurduğu 12 oyun arasında şunlar var; Modern Combat 4, Zero Hour, The Dark Knight Rises, Real Soccer 2013, Order & Chaos Online, N.O.V.A. 3, Near Orbit Vanguard Alliance, Asphalt 7. Ayrıca nokianın ekran boyutunu dahada artıracağını hiç sanmıyorum.
Açıklama için
oyunlar gerçekten iştah açıcı
ama nokia'dan 5'' ekrana kadar cihazlar bekliyorum şahsen, mesela benim çoğu yorumuma dikkat etmiyseniz hep Note 2'den dem vuruyorum, çünkü görüntüsü,özellikleri vs vs derken cihaza hasta oldum
ama bir de Nokia'dan Lumia Note gelse 5'' boyutunda WP8 sistem eşliğinde purewiev kamera teknolojisi vb özellikler eşlik etse fena mı olur! Şahsen nokia'dan hep böyle bir cihaz bekliyor olacağım 
ha birde WP8 sistemle gelecek tam qwerty klavyeli bir orta veya üst segment cihaz bekliyorum

- - - Eklendi - - -
Nokiada Bizi Sevecek mi Peki![]()
![]()

- - - Eklendi - - -
Çoğu kişiler daha MeeGo işletim sistemine sahip telefon olup olmadığını bilmiyor. Ben kullandım valla çok rahat.Keşke Lumia'ların bazı versiyonları MeeGo olarak üretilse ve bunu kullanıcı seçse.
aaah ah keşke ama Nokia işte yani

E bu özelliklerde bir telefon çıkarırsa diğer firmalar kapatsın dükkanları

hele bir swipe varki of oof
Nokia