Türkiye ile Suriye arasında savaş çıkarsa...

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
Dua Edelim de Savaş Çıkmasın.

kraldost

kraldost

Üye
hadi gençler atış talimine başlayalım ortadoğunun oyununa gelmeyeceğiz Allahın izni ile bu hengemeyide atlatacağız ve insallah suriyeyide alacağız

MrTech

MrTech

Üye
Verin Silahı Talime Başlıyalım :oke: He Bu Arada Bazı Arkadaslara Duyurmak Lazım.Bu Savaş Bilgisayardakine Benzemez.Ne Baştan Replay Olur.Ne de Hileli Oynanır.Sadece Gerçek Savaşta Bilek Gücü ve Strateji Vardır.Bence.. :)

FeC!

FeC!

Üye
Ne kdar dua ederseniz edin... Savaş kesin. Önümüzdeki 20 bilemedin 10 yıl içinde büyük bi savaş patlıcak...:dry:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ya su savasinca geri gitme gerileme meselesinı ben anlamıyorum amerikanın ısrailın su an taş devrinde olması lazım

geri götürür nasılmı? Eğer ekonomin iyi derecede olmazsa petrol ve yeraltı kaynaklarını kendın çıkarıp kullanamazsan silah ihtıyacını kendin karşılayamazsan geri götürür.elektrikte dışa bağımlı,petrol ve doğalgaz da desen öyle ,silahta hakeza sağolsun bizim çevrecıler baraj yapma çevre bozulur ee boşuna akıp gidiyor ne anladık biz daha elektrığe ve doğalgaza zam gelınce vay senmisin zam yapan daha nasıl savaş geri götürmesin ülkeyi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Bu işte bi üçkağıtçılık olduğunu herkes az çok kestiriyor ; sınır a pkk bayrağı dikmeler yok özür filan dilenmedi muhabbetleri ben 3.dünya savaşı yakındır diye düşünüyorum bu olay aslında her ne kadarda küçük bir kıvılcım gibi görünsede peşinden bir çok ülkelerinde savaş için hazırda beklediğine adım gibi eminim.

FeC!

FeC!

Üye
Bu işte bi üçkağıtçılık olduğunu herkes az çok kestiriyor ; sınır a pkk bayrağı dikmeler yok özür filan dilenmedi muhabbetleri ben 3.dünya savaşı yakındır diye düşünüyorum bu olay aslında her ne kadarda küçük bir kıvılcım gibi görünsede peşinden bir çok ülkelerinde savaş için hazırda beklediğine adım gibi eminim.

Gavrilo Princip'in Ferdinand'ı öldürmesi gibi...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah Bu halka 2.kez kurtuluş savaşı yaşatmasın .
:hmmm :evet: :oke: Amin...

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4893104' Alıntı:
Ateş destek timi (adestim), keskin nişancı ve muhabere olabilir abi...:tebessüm:

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4893814' Alıntı:
50 yılda bir savaş olmalı ki millet kendine gelsin yoksa sapkınlık alıp başını gidiyor
:oke: işte bu... :alkis

- - - Eklendi - - -

bi arkadaş vardı(artık değiliz) Ezan'a bağrıyo niye okunuyon diye :( :@
Müslümanları namaza çağırmak için okunuyor diye yapıştırsaydın cevabı...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Verin Silahı Talime Başlıyalım :oke: He Bu Arada Bazı Arkadaslara Duyurmak Lazım.Bu Savaş Bilgisayardakine Benzemez.Ne Baştan Replay Olur.Ne de Hileli Oynanır.Sadece Gerçek Savaşta Bilek Gücü ve Strateji Vardır.Bence.. :)

tüfek çıktı mertlik bozuldu diye boşuna demiyorlar bilek gücünün önemi olsa 75 milyon kılıçları alıp çoktan 10 milyonluk israili talan ederdik ;)

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Temelin 11 oğlu varmış ve hepsini savaşlarda
şehit vermiş..
Komutan bir adam gönderip temelin bi oğlunu daha
istemiş..
Temel; la o komutana söyle bana güvenip sağa sola
savaş açmasın. :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Temelin 11 oğlu varmış ve hepsini savaşlarda
şehit vermiş..
Komutan bir adam gönderip temelin bi oğlunu daha
istemiş..
Temel; la o komutana söyle bana güvenip sağa sola
savaş açmasın. :D
:oke: güzeldi... :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Amerika Türkiyeye destek çıkabilir.sonuçta libya ve mısırda muhaliflere destek verdiler.suriyede de öyle olabilir.amerika türklere destek çıkarsa iş biter zaten.hem call of duty black ops 2 çekilmiş olur :eller:

Amerika bizi savaşın içine sokacak sonra hadi iyi eğlenceler diyecek :(

- - - Eklendi - - -

Bazı arkadaşlar hala cephe savaşı olacak sanıyor herhalde atış talimi filan :(
Rusya diyorum çin diyorum nükleer silah diyorum türkiyede yok diyorum.Ülkenin ortasında mantar oluşur diyorum hala beni 1. sıraya yazın filan diyorlar.

- - - Eklendi - - -

Suruyenin hava savunma sistemi (Rus yapımı) uçak filan geçirmez. sanırım bazılarının hataya kadar menzili var.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
:hmmm :evet: :oke: Amin...

- - - Eklendi - - -

Ateş destek timi (adestim), keskin nişancı ve muhabere olabilir abi...:tebessüm:

- - - Eklendi - - -

:oke: işte bu... :alkis

- - - Eklendi - - -

Müslümanları namaza çağırmak için okunuyor diye yapıştırsaydın cevabı...

tamam seni haydar'ı korumaya verdım ikiniz muhabere işini halledersiniz

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben yazıcıydım askerde.Yazışma işleri benim :)

cardanadam

cardanadam

Üye
türkiye savaşa girmiyecek tayip akıllı adam natoyu devreye sokup onları savaşın içine sokacak sonrada çekilip bir köşeden seyredecek görürsünü

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
türkiye savaşa girmiyecek tayip akıllı adam natoyu devreye sokup onları savaşın içine sokacak sonrada çekilip bir köşeden seyredecek görürsünü

Evet Tayyip yılların savaş tecrübesi olan amerikayi savaşın içine iter sonrada izler...
Fakat nereden izler biliyor musun Öbür dünyadan!

cardanadam

cardanadam

Üye
şunu unutmayın türkiye konumundan dolayı tüm ülkelerin iyi geçinmek zorunda olduğu bir ülke örnek amerika suriye ve iran gibi ülkeleri vurmak için türkiyeyi kullanmak zorunda

- - - Eklendi - - -

Evet Tayyip yılların savaş tecrübesi olan amerikayi savaşın içine iter sonrada izler...
Fakat nereden izler biliyor musun Öbür dünyadan!

görürsün başkada bir şey demiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sırf iktidardakilere düşmanlık var diye nıye türkiyeyi hafife alıyorsunuz anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Arkadaşlar hafife almıyorum her şey belli eğer bir savaş çıkarsa ki inşallah çıkmaz.
Tekrar söylüyorum cephe savaşı gibi birşeyi aklınızdan cikarın.