ya su savasinca geri gitme gerileme meselesinı ben anlamıyorum amerikanın ısrailın su an taş devrinde olması lazım
Bu işte bi üçkağıtçılık olduğunu herkes az çok kestiriyor ; sınır a pkk bayrağı dikmeler yok özür filan dilenmedi muhabbetleri ben 3.dünya savaşı yakındır diye düşünüyorum bu olay aslında her ne kadarda küçük bir kıvılcım gibi görünsede peşinden bir çok ülkelerinde savaş için hazırda beklediğine adım gibi eminim.
Allah Bu halka 2.kez kurtuluş savaşı yaşatmasın .
Amin...Ateş destek timi (adestim), keskin nişancı ve muhabere olabilir abi...[ENGİN];4893104' Alıntı:
sınıf neydi?

[ENGİN];4893814' Alıntı:50 yılda bir savaş olmalı ki millet kendine gelsin yoksa sapkınlık alıp başını gidiyor
işte bu... 
Müslümanları namaza çağırmak için okunuyor diye yapıştırsaydın cevabı...bi arkadaş vardı(artık değiliz) Ezan'a bağrıyo niye okunuyon diye![]()
![]()
Verin Silahı Talime BaşlıyalımHe Bu Arada Bazı Arkadaslara Duyurmak Lazım.Bu Savaş Bilgisayardakine Benzemez.Ne Baştan Replay Olur.Ne de Hileli Oynanır.Sadece Gerçek Savaşta Bilek Gücü ve Strateji Vardır.Bence..
![]()
tüfek çıktı mertlik bozuldu diye boşuna demiyorlar bilek gücünün önemi olsa 75 milyon kılıçları alıp çoktan 10 milyonluk israili talan ederdik![]()

Temelin 11 oğlu varmış ve hepsini savaşlarda
şehit vermiş..
Komutan bir adam gönderip temelin bi oğlunu daha
istemiş..
Temel; la o komutana söyle bana güvenip sağa sola
savaş açmasın.
güzeldi... 
Amerika Türkiyeye destek çıkabilir.sonuçta libya ve mısırda muhaliflere destek verdiler.suriyede de öyle olabilir.amerika türklere destek çıkarsa iş biter zaten.hem call of duty black ops 2 çekilmiş olur![]()

![]()
![]()
Amin...
- - - Eklendi - - -
Ateş destek timi (adestim), keskin nişancı ve muhabere olabilir abi...
- - - Eklendi - - -
işte bu...
- - - Eklendi - - -
Müslümanları namaza çağırmak için okunuyor diye yapıştırsaydın cevabı...
türkiye savaşa girmiyecek tayip akıllı adam natoyu devreye sokup onları savaşın içine sokacak sonrada çekilip bir köşeden seyredecek görürsünü
Evet Tayyip yılların savaş tecrübesi olan amerikayi savaşın içine iter sonrada izler...
Fakat nereden izler biliyor musun Öbür dünyadan!