Türkiye ile Suriye arasında savaş çıkarsa...

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kim savaşmak istiyor buyrun sizi öne alalım :p

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
__xXx__

__xXx__

Üye
pederin mavzeri aldığım gibi bende ordayım

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
ne savaş meraklısıymışsınız arkadaş.. bilgisayarda oynadığınız "kalofdati" sandınız bu işi heralde...

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
savas mavas cıkmaz en azından surıye ıle cıkmaz.sıkletler farklı.tuy sıklet bıle degıl capı yetmez haa abısı ıranı da alırsa yanına belkı cesaret edebılır.ıran kasınıyor zaten.saglam bır kasınması lazım.ıran kafırlerının.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Savaşı açtınız seferberliği ilan ettiniz şimdi de listeleri tamamladınız 2 güne gireriz suriye topraklarına artık

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Bellimi olur belki kerkük ile musulu geri alırız.

eeANTi

eeANTi

Üye
bizi en az 10 sene geri atar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
50 yılda bir savaş olmalı ki millet kendine gelsin yoksa sapkınlık alıp başını gidiyor

lolaman

lolaman

Üye
Öleceğim varsa savaşarak ölürüm en azından şehit oluruz.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Sertug1991

Sertug1991

Üye
Valla ben Kilis te oturuyom ve babam subay ve lojmanlarda oturuyoruz yani savaş olursa forumdan ilk ben ölürüm :D

ismail

ismail

Üye
[ENGİN];4893814' Alıntı:
50 yılda bir savaş olmalı ki millet kendine gelsin yoksa sapkınlık alıp başını gidiyor

Harbiden çok sapıtan var yaa :( ben bazı arklarla muhabbet ediyom ulan nerdeyse vatanı satçaklar konuşmada. bi arkadaş vardı(artık değiliz) Ezan'a bağrıyo niye okunuyon diye :( :@

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
__xXx__

__xXx__

Üye
ya su savasinca geri gitme gerileme meselesinı ben anlamıyorum amerikanın ısrailın su an taş devrinde olması lazım