Turkcell'lilerle 20ytl'ye 1000dk 1 ay boyunca ucretsiz konuşun..

Sponsorlu Bağlantılar

ramaydogdu

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'lilerle 20ytl'ye 1000dk 1 ay boyunca ucretsiz konuşun..
eğer bir türksel faturalı hattınız var ve elazığda ikamet ediyorsanız 20 ytl ye tüm türksellilerle 1 ay boyunca 1000dk ücretsiz konusabileceğiniz şifre elimde mevcuttur.( türkcell'in 6300 kapmanyasına ait). ilginize.

eren6523

eren6523

Üye
Dilimizdeki kelimeleri bozmamak güzel oluyorda.Turkcell yerine türksel yazmak olmamış:oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Öyle bir başlık yazmışsın ki yeni kampanya gözüküyor. Karşılığı para olarak ticaret sitesine dönüşüyor burası. Karşılığı kontör olarak yapsaydın daha güzel olurdu.

paradox1026

paradox1026

Üye
Öyle bir başlık yazmışsın ki yeni kampanya gözüküyor. Karşılığı para olarak ticaret sitesine dönüşüyor burası. Karşılığı kontör olarak yapsaydın daha güzel olurdu.
katılıyorum

ramaydogdu

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız konuyu yanlış başlık altında açtım. konuyu burdan silemiyecem galiba. uğraştım olmadı.

use2000

use2000

Üye
Silemezsin ama düzeltme yapabilirsin bence başlığı düzelt

ramaydogdu

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapabilirim?

use2000

use2000

Üye
Açtığın konunun en altına bak bir kalem ucu işareti göreceksin üzerine gittiğinde düzenle / sil seçeneği var oradan gerekli düzeltmeleri yapabilirsin

imece iletişim

imece iletişim

Üye
Açtığın konunun en altına bak bir kalem ucu işareti göreceksin üzerine gittiğinde düzenle / sil seçeneği var oradan gerekli düzeltmeleri yapabilirsin

Salihyet

Salihyet

Üye
Taşındı ve başlık düzenleniyor :) Sanırım sıcak fırsat oluyor bu konu ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Konu 2. el bölümüne taşınmıştır. :oke:

Üst Alt