2018 Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan Kampanyası (Sahur Paketi)

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2018 Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan Kampanyası (Sahur Paketi)
Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan 2018 yılı için hazırladığı Ramazan paketleri kampanyasını hazırlamaya çalışıyor. Peki ama 3 GSM operatörü karşımıza nasıl bir sahur paketi ile çıkacak?



Her yıl olduğu üzere Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom 11 ayın Sultanı olan Ramazan ayında yeniden tüketicilerin yüzlerini güldürmeyi başaracak. Bu Ramazan ayına özel kampanyalar hazırlayan operatörler, ortak kampanyaları ile binlerce dakika, bedava internet ve binlerce SMS dağıtımı gerçekleştirecek.



Bu kampanya tüm operatörlerde geçen yıl olduğu gibi tüketicilere armağan edilecekken, henüz hediyelerin ne olduğu hakkında resmi bir açıklama gerçekleştirilmedi. Ancak her üç operatöründe tıpkı geçen sene olduğu gibi hediyeler dağıtması ve tüketicilerin yüzünü güldürmesi bekleniliyor. Peki ama geçen sene operatörler ne dağıtmıştı?



Türk Telekom geçen yıl Ramazan'da ne dağıtmıştı?
Geçen yıl Ramazan ayında dağıtacağı hediyeleri ilk duyuran şirket Türk Telekom olmuştu. Bireysel faturalı müşterileri Ramazan ayı boyunca her gün 02:00 ile 06:00 arasında kullanabilecekleri 500 MB internetin sahibi olabilecekler.


Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin SAHUR yazıp 5555'e ücretsiz SMS göndermesi yeterli olacak.



Turkcell geçen yıl Ramazan'da ne dağıtmıştı?
Sahur 2 GB: Bip üzerinden 5 farklı kişiye mesaj atan abonelere ramazan boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Haftasonu 1 GB: BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında yer alan haftasonlarında geçerli 1 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Haftalık 1 GB: BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 1 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Haftalık 2 GB: BiP üzerinden 20 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Aylık 2 GB: BiP üzerinden 25 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.
Ramazan Aylık 10 GB/Aylık 3 GB: BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 10 GB internet faydası hediye edilecektir.

Ramazan Aylık 10 GB faydası 200.000 kişi ile sınırlıdır.

200.000 kişi sonrasında; BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 3 GB internet faydası hediye edilecektir.



Vodafone geçen yıl Ramazan'da ne dağıtmıştı?
Duyurulan yeni kampanya kapsamında müşterilerine 1 GB internet kullanım hakkı sunacak olan Vodafone, “Yanımda” uygulamasını indiren mobil cihazlarına indiren tüm kişilere bu kullanım hakkını armağan edecek.


Uygulamayı indirip telefonunuza kurduktan sonra 1 GB kapasiteli internet paketi sorgusuz sualsiz hatlarınıza eklenecekken, yarışmaya katılmak için bir SMS gönderimi bile gerçekleştirmenize gerek kalmayacak.


2018 Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan Kampanyası (Sahur Paketi)
 


vedat1966

vedat1966

Üye
Umarım güzel hediyeler hazırlamakla meşgullerdir

GT-N8000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

2625641

Kapalı Hesap
Turkcell bana kalırsa geçen seneki gibi bir şart koymadan hiç bir hediye vermez
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
5
Görüntüleme
347
phasan
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
992
yeumyang
yeumyang
Cevap
3
Görüntüleme
482
ismail
yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
451
___kaptan___


Üst Alt