Turkcell Süper Hat Tüm Kampanyalı Paketler

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Süper Hat Tüm Kampanyalı Paketler
Türkiye’nin GSM alanındaki ilk firması olan ve birçok mobil kullanıcıya hizmet veren Turkcell, uzun yıllardır bu alanda faaliyet göstermesine rağmen hala ilk zamanlardaki istek ve azimle çalışmaya ve müşterilerinin hayatını kolaylaştırıp, isteklerini karşılamaya çalışıyor.

Öncelikli olarak müşterilerinin daha kaliteli ve kesintisiz bir iletişim deneyimi yaşamalarının sağlamak amacı ile ara vermeksizin altyapı çalışmaları sürdürüyor. Bu sayede de Türkiye’nin en iyi kapsama alanı ve çekim kalitesine sahip operatör firması olmayı başarıyor.

Bu özelliği sayesinde birçok kişinin ilk tercihlerinden olmayı başaran operatör firması aynı zamanda hazırladığı cazip ve zengin fırsatlı teklifleri ile de Türkiye genelinde birçok mobil hat kullanıcısının ilgisini çekmeyi başarıyor. Turkcell bedava internet paketi ile sizde arkadaşlarınızla online olarak daha fazla vakit geçirebilir, farklılıklar yapabilir ve hatta doyasıya video izleyebilirsiniz.



Onların ihtiyaç ve isteklerini tamamen karşılamak üzere hazırladığı bu tekliflerine her gün bir yenisini ekleyen GSM firması, bu sıralar ise yeni hazır kart alarak faturasız olacak müşterilerine ücretsiz hediye olarak dakika, SMS ve internet kullanım hakkı ediyor. İlk açılışta olmak ve üzere ve onu takip eden 6 ay boyunca hediye edilecek olan bu kullanım haklarını kaçırmayın ve sizde bu bol avantajlı kampanyadan hemen faydalanmaya başlayın.

Turkcell Süper Hat Katılım
Yeni bir hat alarak hazır karta gelen tüm bireysel aboneler faydalanabilir. Katılım için herhangi bir mesaja ya da aramaya gerek yoktur, otomatik olarak katılım sağlanır.

Katılım Şartları Nelerdir?
Sağlanması gereken tek koşul yeni bir SIM kart alıp, faturasız müşterisi olmaktır.

Nasıl İptal Edebilirim?
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek ya da web kanalı yolu ile iptal etme işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür.

Kullanım Haklarım Nelerdir?
Hattınız ilk ay her yöne 2000 dakika, 1000 SMS ve 1 GB hediye internet ile açılır ve sizin kullanımınıza sunulur. Üstelik 6 ay boyunca da her yöne 250 dakika, 250 SMS ve 500 MB mobil internette hediye olarak hattınıza yüklenir.

Detaylar
  • 31 Ağustos 2017 tarihine kadar geçerlidir.
  • “KALAN” yazıp 2222’a SMS atarak paketinizdeki kalan kullanım bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
  • Gelen onay mesajının ardından faydalarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Paketiniz bittiğinde SMS ile bilgilendirme yapılır.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Teşekkürler....
 


Üst Alt