Turkcelliler GittiGidiyor'da Kazanıyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Zaten normal kontör

ysr86

ysr86

Üye
Aklınızda bulunsun bu tür kampanyalarda eğer kullanım süresine 3 fatura dönemi diyorsa verdiği kontör normal kontör oluyor siz turkcellilerle kullanabilirsiniz demesine bakmayın...

cannnnner

cannnnner

Üye
bu kampanya bitmedi mi yahu ?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Yine kontörler Turkcell içi :(

burda arkadaşımız galiba turkcell içi konuşma demiş öyle anladım.. Yani kontorlerle ister mesaj çekerim istersem başkasına transfer edebilirim öyle mi.. bi de şey üye oldum davet etmek istiyorum ancak davet et linkini bulamıyorum yardımcı olur musunuz ?

ysr86

ysr86

Üye
burda arkadaşımız galiba turkcell içi konuşma demiş öyle anladım.. Yani kontorlerle ister mesaj çekerim istersem başkasına transfer edebilirim öyle mi.. bi de şey üye oldum davet etmek istiyorum ancak davet et linkini bulamıyorum yardımcı olur musunuz ?
aynen öyle.. Davetiye için aktivasyonunu yaptıktan sonra davet kısmı açılıyor zaten, olmadı ana sayfadaki bununla ilgili bannera tıklarsan orada üye ol ve davet et seçenekleri oluyor oradan davet sayfasını açabilirsin :oke:

eemir99

eemir99

Üye
ben daha önceki kampayada 10 kontör kazanmıştım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
aynen öyle.. Davetiye için aktivasyonunu yaptıktan sonra davet kısmı açılıyor zaten, olmadı ana sayfadaki bununla ilgili bannera tıklarsan orada üye ol ve davet et seçenekleri oluyor oradan davet sayfasını açabilirsin :oke:

tamam arkadaşım çok sağol ben konuşma kontor u diye pek önemsememiştim ama normal kontormus biraz sömürelim :D

--------------- Ekleme ---------------

ben daha önceki kampayada 10 kontör kazanmıştım

tebrik ederim arkadaşım ama şimdi kazanamıyorsun galiba

tαtlιcα∂ι

Üye
Ama ben kntür kazanamadım

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
tαtlιcα∂ι;1292798' Alıntı:
Ama ben kntür kazanamadım

Yaptığınız işlemlerin doğru olduğundan emin olunuz. Üye olduktan sonra en geç 3 gün içerisinde kontörler hattınıza yüklenecektir. Sadece Turkcell hatlara kontör dakika gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt