Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcelliler GittiGidiyor'da Kazanıyor!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Zaten normal kontör
ysr86
Üye
Aklınızda bulunsun bu tür kampanyalarda eğer kullanım süresine 3 fatura dönemi diyorsa verdiği kontör normal kontör oluyor siz turkcellilerle kullanabilirsiniz demesine bakmayın...
burda arkadaşımız galiba turkcell içi konuşma demiş öyle anladım.. Yani kontorlerle ister mesaj çekerim istersem başkasına transfer edebilirim öyle mi.. bi de şey üye oldum davet etmek istiyorum ancak davet et linkini bulamıyorum yardımcı olur musunuz ?
burda arkadaşımız galiba turkcell içi konuşma demiş öyle anladım.. Yani kontorlerle ister mesaj çekerim istersem başkasına transfer edebilirim öyle mi.. bi de şey üye oldum davet etmek istiyorum ancak davet et linkini bulamıyorum yardımcı olur musunuz ?
aynen öyle.. Davetiye için aktivasyonunu yaptıktan sonra davet kısmı açılıyor zaten, olmadı ana sayfadaki bununla ilgili bannera tıklarsan orada üye ol ve davet et seçenekleri oluyor oradan davet sayfasını açabilirsin
aynen öyle.. Davetiye için aktivasyonunu yaptıktan sonra davet kısmı açılıyor zaten, olmadı ana sayfadaki bununla ilgili bannera tıklarsan orada üye ol ve davet et seçenekleri oluyor oradan davet sayfasını açabilirsin
Yaptığınız işlemlerin doğru olduğundan emin olunuz. Üye olduktan sonra en geç 3 gün içerisinde kontörler hattınıza yüklenecektir. Sadece Turkcell hatlara kontör dakika gelir.