Turkcell Kalan İnternet Paketi Öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Kalan İnternet Paketi Öğrenme
Turkcell Kalan İnternet Paketini Nasıl Öğrenirim ?

Ülkemizde yaygın hale gelen ve milyonlarca müşterinin kullanmaya başladığı 4.5G servisinin ardından operatörler yüksek GB sunan tarifeler ile kullanıcıların bütün ihtiyaçlarını karşılamaya başlamıştı. Her ne kadar yüksek kotalara sahip tarifeler kullanıma sunulmuş olsa da birçok kullanıcı bu kotaların halen yetersiz olmasından dolayı şikayet ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu yazımda sizlere kısaca Turkcell kalan internet paketi öğrenme yöntemlerinden bahsedeceğim. Öncelikle bazı tarifelerde kota aşımından sonra çok düşük hızda sınırsız bir şekilde devam etme imkanı bulunurken birçok pakette ne yazık ki kota aşımından sonra ücretlendirme yapılmaktadır. Özellikle faturalı kullanıcıların canını sıkan bu durumun yaşanmaması için kalan internet paketini takip etmeniz gerekiyor.

Turkcell kalan internet paketi öğrenmek için öncelikle resmi siteyi kullanabilirsiniz. BURAYA tıklayarak resmi siteye telefon numaranız ve şifreniz ile giriş yapabilir ve ardından hesap bilgileri kısmında yer alan tarife bilgileriniz üzerinden kalan kullanım miktarlarına göz atabilirsiniz. Diğer taraftan SMS atarak kalan kullanım öğrenmek için telefonunuz üzerinden KALAN yazıp 2222'ye kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. Bu sayede bütün kalan kullanım haklarınızı ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Son olarak 0532 532 00 00 numaralı Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak kalan tarife kullanım bilgilerini ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
397
yeumyang
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
1K
gonyalı
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
736
TheNightMare.
sinankoca60
Cevap
1
Görüntüleme
1K
YaşlıTaşCocuk54


Üst Alt