Turkcell'den avea'ya geçme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den avea'ya geçme?
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay kadar önce vodafonedan turkcelle geçtim ayda 20 tl yüklemem karşılığında sms dakika gibi hediyeler veriyordu internet turkcellde pahalı olduğu için aveaya geçmek istiyorum

böyle kampanya durumunda geçsem turkcell hediye ettiği dakikaların parasını talep edermi yada sorunsuz bir şekilde aveanın istediğim tarifesine geçebilirmiyim teşekkürler

hidayet02

hidayet02

Üye
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay kadar önce vodafonedan turkcelle geçtim ayda 20 tl yüklemem karşılığında sms dakika gibi hediyeler veriyordu internet turkcellde pahalı olduğu için aveaya geçmek istiyorum

böyle kampanya durumunda geçsem turkcell hediye ettiği dakikaların parasını talep edermi yada sorunsuz bir şekilde aveanın istediğim tarifesine geçebilirmiyim teşekkürler

Faturasız Hatlarda Talep Etmez Bence

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Adı üstünde hediye. yani karşılıksız verilmiş birşey para talep etmesi komik olur.
eğer Faturalı konuşma sms ve sınırsız internet hepsi bir arada istiyorsan Avea yeni nesil tarifeleri işini görür :oke:
yok eğer ben faturasız internet istiyorum diyorsan Vodafone'da aylık cepnet var oraya geçebilirsin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt