Turkcell Wınn İle Vodafone İnternet Kullanmak..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Wınn İle Vodafone İnternet Kullanmak..
arkadaşlar elimde turkcell wınn(E-176G) var.. vodafone hat ile bir türlü çalıştıramadım.. Mobile partner programı kurdum olmadı huawei nin yazılımını indirdim olmadı bilgisayar modemi görüyor driverlerini yüklüyor ama modemin programına girdigimde baglantı yapamıyorum yaredımcı olabilecek birileri varmı ?? hiçbir şekilde baglantı kuramadım..

R.A.M

R.A.M

Üye
Modemi tak mobile partner şeçeneklerden profil ayarlarına gel yeni profil aç ve dinamik olanı seç profil adını at kafadan apn:internet kullanıcı adı:vodofone şifre:vodofone bunları yap bağlantı sekmesine gelince yeni oluşturduğun profili seç bağlana tıkla yine bağlanmassa şeçeneklerden şebeke bantları vardır orayı 3g ise 1900/2100 yap 2g ise diğerlerini dene ben bağlanıyorun e176g modemle vodofone cepnetle.

5800_xpress_M

Üye
    Konu Sahibi
bn şebeke bulamıyorum ona varmı bi çözüm bildiğin kardeş ??

R.A.M

R.A.M

Üye
bilgisayar yanımda değil porada seceneklerde şebeke veya gsm banları yazar iyi ara bulursun

Larock

Larock

Üye
pin kodu sormayi iptal edin.

onurahmet03

onurahmet03

Üye
3G Çekmiyorsa 3G Bulamassın WCDMA yı seçersen şebeke almaz 3G az çekiyorsa. Edge ile girmek için ismini hatırlamıyorum diğer seçeneği işaretle veya 3gnin çekeceği yerdeysen 3G Kapanmış olabilir 3G Yaz 3636 Gönder belli olur :)

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Modemi tak mobile partner şeçeneklerden profil ayarlarına gel yeni profil aç ve dinamik olanı seç profil adını at kafadan apn:internet kullanıcı adı:vodofone şifre:vodofone bunları yap bağlantı sekmesine gelince yeni oluşturduğun profili seç bağlana tıkla yine bağlanmassa şeçeneklerden şebeke bantları vardır orayı 3g ise 1900/2100 yap 2g ise diğerlerini dene ben bağlanıyorun e176g modemle vodofone cepnetle.

vermıs oldugun bılgıler ıcın
:tşk:

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Mobile partner le turkcell in vınn programı aynıdır arkadaşım hiç gerek yok ayarlardan profillere gir yeni oluştur Erişime *99# apn : internet yaz isimde yaz bişi bağla onla bu kadar .

Salihç.

Üye
ben piside direkt gryor.sifre mıfre srmyor. ok.

- - - Eklendi - - -

ben piside direkt gryor.sifre mıfre srmyor. ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt