taylan08
Üye
CM9 dan anlayanlar bir bakabilir mi ?
beyler sony xperia sola telefon kullanmaktayım hattımda turkcell.orjinal fxp grubunun yayınladıgı romda benim 3g data çalışmıyor apn ayarları herşeyini sıkıntısız yapıyorum uçak modu 2g modu nu falan deniyorum ama sonuç başarısız.
xda bir rom gördüm
neyse sadete geleyim hemen ben link ini verdiğim romun modem dosylarını yani gsm driverlerini falan stock cm9'a aktarsak sıkıntı çözülebilir diye düşündüm ama bu dosyların isimlerini bilmiyorum bana yardımcı olabilecek var mı ?
Not: bir vodafone hatta sahip arkadaş bende 3g data çalışıyor dedi bende turkcell takıp denermisin dedim oda tamam dedi ama halen daha ses seda yok
xda bir rom gördüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu romda 3g gayet güzel çalışmaktadır.xperia arayüzü ve programları eklenmiş cm9 romdur bu. ve fxp nin yayınladıgı cm9 üzerine kurulmuş. ama nedense stock cm9 da 3g data çalışmıyor.neyse sadete geleyim hemen ben link ini verdiğim romun modem dosylarını yani gsm driverlerini falan stock cm9'a aktarsak sıkıntı çözülebilir diye düşündüm ama bu dosyların isimlerini bilmiyorum bana yardımcı olabilecek var mı ?
Not: bir vodafone hatta sahip arkadaş bende 3g data çalışıyor dedi bende turkcell takıp denermisin dedim oda tamam dedi ama halen daha ses seda yok

ve fxp grubunun yaptıgı rom un 1. sürümünden itibaren 3g data çalışmadı bende