türkcell wapmı türkcell intermi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
türkcell wapmı türkcell intermi ?
arkadaşlar türkcell wapmı türkcell internetmi daha hızlı ayrıca hangisi daha fazla mb kullanıyor ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
wap; adı üstünde wap sitelerinde dolaşmak için kullanılan ayardır. Internet ise PC ile internete bağlanılırken kullanılan ayardır. En sağlıklı erişim için wap ayarlarını kullanabilirsin. 3G için iki ayarda geçerli olur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
waptan girdiginde wap sitelerinde daha hızlımı dolaşırım ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
waptan girdiginde wap sitelerinde daha hızlımı dolaşırım ?

Evet arkadaşım. Wap sayfaları telefonlar için hazırlandıkları için çok daha hızlı ve verimli olacaktır. Ayrıca kota harcaması olarak da daha düşük olacaktır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşım. Wap sayfaları telefonlar için hazırlandıkları için çok daha hızlı ve verimli olacaktır. Ayrıca kota harcaması olarak da daha düşük olacaktır.

teşekkürler

place3461

place3461

Üye
tabiki internet:D wap ne ki hiçbir şey 2 3 kb lik sitelere giriyor internet ise opera ile kbdan tut da mbli sitelere sitelere giriyor:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
tabiki internet:D wap ne ki hiçbir şey 2 3 kb lik sitelere giriyor internet ise opera ile kbdan tut da mbli sitelere sitelere giriyor:)

opera kullanıyorum zaten telin kendi tarayıcısında yukarda yazan 0 kb bekliyo sonra yüklemeye başlıyo opera daha hızlı daha kullanıslı :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Önemli olan kaç kb sitelere girdiği değildir size işleminizi ne kadar sürede ve bekletmeden yaptığıdır. Örn bir banka hesabınıza giriş yapacaksınız para göndereceksiniz internetle bağlandığınızda bir ton MB harcar sayfayı açarkende 10 saniye bekletir zor yüklenir ama bankanın wap tan erişim sağladığınızda bütün işlemleri hem hızlı hemde az bir kota harcayarak yaparsınız.

----------Eklendi @ 16:18:02 ---------- Yazıldı @ 16:15:23 ----------

opera kullanıyorum zaten telin kendi tarayıcısında yukarda yazan 0 kb bekliyo sonra yüklemeye başlıyo opera daha hızlı daha kullanıslı :)

Mobilde gerçekten opera güzel bir tarayıcı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
koskaca yazılım yapan telefon markaları tarayıcılarını neden opera gibi yapamazki hatta daha güzelini :hmmm

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
koskaca yazılım yapan telefon markaları tarayıcılarını neden opera gibi yapamazki hatta daha güzelini :hmmm

Söylediklerinde haklısın fakat bir de şu yönden bakmak lazım X markası bir telefon şirketi telefon tasarlıyor genel bir işletim için yazılım üretimi yapıyor tarayıcı konusunda çok üstüne düşmüyor sonuçta sadece tarayıcı geliştiren şirketler var diğer yazılımlarla bu gereksinim giderilir diyerek çok üstüne düşmüyor. Şayet hiç bir telefon şirketi sadece tarayıcı yazılımı üreten bir şirketle rekabete girmek gibi bir saçmalıkta bulunmaz hem rakip olamaz işi sadece o değil hem operayı düşünürsek ne yaparsa yapsın kolay kolay geçemeyecektir onu :) ondan birazda o yüzden tarayıcılara pek önem vermiyorlar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
aslında dogru yıllarca operayı gördüm ama nedense bu düşüncem yuzunden kendi tarayıcısını kullanıyordum biri tavsiye etti ve farkı gördm gercekten internet explorerdanda vazgeçmiyordum aynı agdaki arkadaşımın bilgisayarında chromenin daha hızlı oldugunu görünce onu kullanmaya başladım demekki denemeden yargılamamak lzım :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
aslında dogru yıllarca operayı gördüm ama nedense bu düşüncem yuzunden kendi tarayıcısını kullanıyordum biri tavsiye etti ve farkı gördm gercekten internet explorerdanda vazgeçmiyordum aynı agdaki arkadaşımın bilgisayarında chromenin daha hızlı oldugunu görünce onu kullanmaya başladım demekki denemeden yargılamamak lzım :)

Evet aynen öyle dostum :) Ön yargılı olmamak gerekiyor :) Ama tarayıcı konusunda Google uzun süre zirveden inmeyeceğini düşünüyorum çünkü google arama motoru olduğu için internet sayfalarının en iyi nasıl görüntülenmesi yada içerikleri hakkında çok fazla bilgiye sahip ve bunları güzel kullanarak çok iyi bir tarayıcı yaptılar. Şahsen Chrome'dan başka tarayıcı kullandığımda çok ağır geliyor. Opera Pc 'de de çok iddaalı fakat bana Chrome kadar hızlı gelmedi :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
kullanmadıgım için yorum yapamayacagım ama chromenin üstüne tanımam acılıs sayfamı google olarak kullanıyordum explorer acana kadar chrome 3 kere acıyordu :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Konu baya dağıldı cep telefonu tarayıcısından PC tarayıcısına geçiş yaptık :) Explorer siteler için zorunlu olmasa tamamen kaldırıcam zaten :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
her konunun başına gelen şey bnm konu daha ilk sayfadan gitti gerçi :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...