waptan girdiginde wap sitelerinde daha hızlımı dolaşırım ?
Evet arkadaşım. Wap sayfaları telefonlar için hazırlandıkları için çok daha hızlı ve verimli olacaktır. Ayrıca kota harcaması olarak da daha düşük olacaktır.
tabiki internetwap ne ki hiçbir şey 2 3 kb lik sitelere giriyor internet ise opera ile kbdan tut da mbli sitelere sitelere giriyor
![]()

tabiki internetwap ne ki hiçbir şey 2 3 kb lik sitelere giriyor internet ise opera ile kbdan tut da mbli sitelere sitelere giriyor
![]()
opera kullanıyorum zaten telin kendi tarayıcısında yukarda yazan 0 kb bekliyo sonra yüklemeye başlıyo opera daha hızlı daha kullanıslı![]()
koskaca yazılım yapan telefon markaları tarayıcılarını neden opera gibi yapamazki hatta daha güzelini![]()
ondan birazda o yüzden tarayıcılara pek önem vermiyorlar.
aslında dogru yıllarca operayı gördüm ama nedense bu düşüncem yuzunden kendi tarayıcısını kullanıyordum biri tavsiye etti ve farkı gördm gercekten internet explorerdanda vazgeçmiyordum aynı agdaki arkadaşımın bilgisayarında chromenin daha hızlı oldugunu görünce onu kullanmaya başladım demekki denemeden yargılamamak lzım![]()
Ön yargılı olmamak gerekiyor
Ama tarayıcı konusunda Google uzun süre zirveden inmeyeceğini düşünüyorum çünkü google arama motoru olduğu için internet sayfalarının en iyi nasıl görüntülenmesi yada içerikleri hakkında çok fazla bilgiye sahip ve bunları güzel kullanarak çok iyi bir tarayıcı yaptılar. Şahsen Chrome'dan başka tarayıcı kullandığımda çok ağır geliyor. Opera Pc 'de de çok iddaalı fakat bana Chrome kadar hızlı gelmedi 
her konunun başına gelen şey bnm konu daha ilk sayfadan gitti gerçi![]()
Neyse sorunun cevabını aldın en azından
İyi forumlar.