Turkcell T20 internet yavaşlığı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 internet yavaşlığı...
Arkadaşlar t20 cep telefonum var ve vodafone hattım var telefondan youtube'a girdiğim zaman videoyu çok çok yavaş açıyo hatta bazen açmadığı oluyor videoyu açtığı zamanda video dolmuyo 5sn ilerliyo ve dolmasını bekliyorum 5dakikalık bir videoyu 20dk dolmasını bekliyorum abiminde samsung 5620 monte cep telefonu var ona hattımı taktım aynı videoyu açtım ve hiç donmadan izledim dün akşamda t20de ders çalıştıktan sonra 00:30 1:00 gibi youtube'ye girdim ve tekrar aynı videoyu açmak istedim ne hikmetse videoyu hemen açtı ve hiç donmadan izledim bu sabahta aynı videoyu izleyesim geldi girdim yine eski haline dönmüş bunun sebebi nedir arkadaşlar yardım edin bide aranızda t20sı olupta donmadan youtube vb. sitelerde video izleyen varmı?

Kedi Yavrusu

Üye
yanlış bölüm arkadaşım

y n s c n

y n s c n

Üye
Sorun internet hızıyla alakalı olabilir ama video açıldıktan sonra kasma vesaire bişey yaparsa telefonun sorunudur.

umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
yanlış bölüm olabilir onuda acemiliğime bırakın,peki bu internet sorununu nereye başvurarak düzeltebilirim yada ne yapmam lazım bilginiz varmı

nalcam22

nalcam22

Üye
Telefonda bsy yk vodafonun intermeti çok yavas

umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım konunun başında belirttim 5620 de sorunsuz izledim diyorum dikkatli okusanız sevinirim...

RESUL TUNCER

Üye
10 gun once t20 aldım ama youtubede kı vıdeoları ızleyemıyorum cok gec yuklenıyo ve ayrıca donuyo bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım. ayrıca vodafone hattı kullanıyorum.

baranselona

baranselona

Üye
marketteki youtube uygulamasını kullanmayın videoları kaliteli açmaya çalışıyor vdf cepnet pakedide 100 mb tan sonra yavaşladığı için sorun oluyor internetten android için youtube programının eski versyonunu bulup atın telefonunuza videolar hiç takılmadan yüklenecktir fakat video kalitelerinde düşüklük olacaktır..

yanlış hatırlamıyosam program buydu

RESUL TUNCER

Üye
yok olmadi ayrica hatim vodafone ve sinirsiz net paketim var. net cok yavas ve butun videolarda kasma yapio acaba bu teldenmi kaynaklanio.

----------Eklendi @ 18:42:01 ---------- Yazıldı @ 18:40:24 ----------

ayrica bu 3g nin etkin oldugunu nerden anliyoruz veya nasil etkinlesrltiriyoz.

umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
bn bişey buldum wifi ile bi yerden internet çekersen donmadan her siteden video izleyebiliyosun ama her yerdede şifresiz intertnet yokki :((

----------Eklendi @ 21:47:20 ---------- Yazıldı @ 20:41:38 ----------

Brnsl arkadaşım Allah senden razı olsun o uygulamayı yükledim ve youtubedan sorunsuz video izliyorum ama hala izlesene vb sitelerden yavaş dolmayla izliyorum buna nasıl bi çözüm bulabilirim yani tarayıcının video kalitesini nasıl düşürebilirim yardımlarını bekliyorum tekrar teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...