turkcell t20 twitter yardımmmm!!!! :((((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
turkcell t20 twitter yardımmmm!!!! :((((
Arkadaşlar yeni üyeyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın gelelim konuya arkadaşlar bir hafta önce turkcell den t20 cep telefonu aldım aldığım zaman içinde facebook twitter felanda vardı.Hergün girdiğim twitter'ıma bu gün giremedim geçersiz kullanıcı adı veya parola hatası verdi.Bende korktum acaba twitter hesabımmı çalındı diye ama bilgisayardan girmeyi denediğim zaman girdi bir hata vermedi tekrar cep telefonunda girmeyi denedim yine aynı hatayı aldım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen yardım edin lütfennnn :(((

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Menü>ayarlar>uygulamalar>uygulamaları yonet ordan twitter rı bul veriyi sil de tekrardan girmeyi dene ilk gunki ayara dondureceltir gene olmassa yanlis yaptigun birseyler vardir

umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
tmm sorun çözüldü teşekkür ederim...

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Dedigim gibimi yaptin aciklarsan iyi olur cunki senin gibi giremeyenler icin yanit olur :)

umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
açıklarım tabiki senin dediğin gibi yapmadım bu konuyu açtıktan bi yarım saat sonra sorunu çözdüm Menü>ayarlar>Hesaplar ve senk. orda twitter hesabı var onun yanında kırmızı bi işaret vardı ona girdim 2 tane tik işareti vardı onu tikleri kaldırdım sonra yeniden tik koydum oldu olsun en azından konuma mesaj atıp yardımcı oluyosunuz TEŞEKKÜR EDERİM MAXİCEP...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...