Turkcell T20 Fifa 10 Ekran Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 Fifa 10 Ekran Hatası
Arkadaşlar t20 telefonuma fifa 10 yükledim internetten indirdim cepneti pcde kullanıyorum yani indirmesi yaklaşık 1 saat sürdü indirdim gerekli talimatları yaptım ama bi sorun var oyuna giriyom takımları seçiyorum maçı başlatıyorum ama saha görüntüsü berbat yakında resimlerininide koyarım eğer aynı sorunla karşılaşıpda çözen birisi yada çözümü bilen birisi varsa çok sevinirim yardım edin arkadaşlar boşunamı 1 saat bekledim ben yardımlarınızı bekliyorum MAXİCEP...

Peocawe

Peocawe

Üye
Bende T20 kullanıcısıyım. Fifa 10 hiç denemedim fakat Pes11 yağ gibi çalışıyor. Google veya Forum da aratırsan pes 2011 apk + sd dosyası olarak çok rahat bi şekilde oynayabilirsin.

x_volume

x_volume

Üye
Aynı sorun bendede var normal başlıyo oyun...Fakat maça girdiğimde sağa simsiyah...

umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun düzelmemiş gibi birde sims3 sorunu çıktı sims3'ü yükledim oyuna giriyorum ea yazısından sonra atıyo hay bn bu telefonun..... :(

----------Eklendi @ 17:32:56 ---------- Yazıldı @ 15:42:11 ----------

tmm sorun çözüldü telefonun bi suçu yokmuş :D

kaan çelik

Üye
bende pes 2012 kullanıyorum yok böyle bir oyun o kadar güzelki spiker dahil var kullandığım telefon t20

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
HD oyun indirdiyseniz t20 desteklemez.

58bugrahan

Üye
spikeri nerden buldun bendeki pes te yokkk :O ???????

umit_yldrm

umit_yldrm

Üye
    Konu Sahibi
bnde pes 12 indirdim bendede yok malesef sonra biraz araştırdım başka bi versiyonunda var yazıyodu ama ne kadar doğru bilemem vodafone cepnet kullandığım için internetim hızlı değil bnde o versiyonu indiremedim indiren olursa bilgilendirsin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt