Turkcell T20 için Android 2.3.5 sürümü yayınlandı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 için Android 2.3.5 sürümü yayınlandı...
Turkcell T20 için Android 2.3.5 sürümünü yayınladı !
Performans iyileştirmesi ve hataların giderilmesi
Yenilenen Android Market yazılımı
Wap Push desteği
NFC kullanımının artırılmasına yönelik işlemler
Bazı uygulamaların arayüzünün değişmesi( Rehber Plus, Videobull, Pusula, CebeBağlan)
Yenilikleri bu şekilde sıralanan yeni güncellemeyle beraber sıkıntı yaşanan hafıza sorunu giderilerek, 60 MB'lık boş kullanım alanı oluşturulmuş. Turkcell T20 için Android 2.3.5 yazılım güncellemesini buradan indirebilirsiniz:

2- adresinden yeni yazılımı indirin ve bilgisayarınıza kaydedin.

3- Bilgisayarınıza kaydettiğiniz dosya sıkıştırılmış bir dosyadır, bu sıkıştırılmış dosyayı bir sıkıştırma programı (WinZip, WinRar) ile açın. Bu dosyayı açtığınızda 3 klasör ve altında 3 dosya göreceksiniz. Ana Paket, Firmware Paketi, Özelleştirme Paketi. Her üç klasörün altında update.app isimli sürüm dosyası göreceksiniz.

4- SD Kartınızda dload isimli bir klasör oluşturacağız. Bunun yapmak için :

Turkcell T20′yi bilgisayarınıza Usb kablo ile bağlayın
Bilgisayarınızdan T20 Sd kartını disk olarak görebilmek için Menü -> Bildirimler ‘i seçerek ya da dokunmatik ekranda yukarıdan aşağıya doğru parmağınızı kaydırarak bildirimleri açın ve Usb bağlandı sekmesini seçin.

Gelen Ekrandan Usb Depolama birimini aç ‘ı seçerseniz artık bilgisayarınızda T20 SD kartını bir harici disk olarak görebileceksiniz. Windows işletim sisteminizden artık SD kartınızda dload isimli klasörü oluşturabilirsiniz.
5- Bir önceki adımda dload isimli klasörü oluşturduktan sonra Ana Paket klasöründeki update.app isimli dosyayı bu klasöre kopyalayın. Kopyalama işlemi bittikten sonra bilgisayarınız ile T20 arasındaki kablo bağlantısını çıkarın.

6- 4. adımdaki gibi Menü -> Bildirimler ‘den USB depolama birinini kapat ‘ı seçin.

7- Ayarlar -> Depolama -> Yazılım Yükseltme -> Hafıza Kartından Günceleme menüsünü takip ederek yazılım güncellemesini seçin ve telefonu kapatıp açın. Bu işlem yakalaşık bir 5 dakika sürecektir. Bu sırada eğer telefonunuz uzunca bir süre işlem yapmadan kalıp kilitlenirse cihazın pilini çıkarıp takarak yeniden başlatın ve işlemi tekrarlayın.

8- 4. Adımdaki gibi T20′yi tekrar bilgisayara bağlayın, bu sefer “Firmware Paketi” klasoründeki update.app dosyasını sd kart’da daha önce oluşturduğumuz Dload klasörüne kopyalayın, 6. adımdaki gibi depolama birimini kapatıp 7. Adımdaki gibi yazılım yükseltmeyi yapın. Cihazı kapatıp açın.

9- 4. Adımdaki gibi T20′yi tekrar bilgisayara bağlayın, tekrar ”Ana Paket” klasoründeki update.app dosyasını sd kart’da daha önce oluşturduğumuz Dload klasörüne kopyalayın, 6. adımdaki gibi depolama birimini kapatıp 7. Adımdaki gibi yazılım yükseltmeyi yapın. Cihazı kapatıp açın.

10- 4. Adımdaki gibi T20′yi tekrar bilgisayara bağlayın, bu kez “Özelleştirme” klasoründeki update.app dosyasını sd kart’da daha önce oluşturduğumuz Dload klasörüne kopyalayın, 6. adımdaki gibi depolama birimini kapatıp 7. Adımdaki gibi yazılım yükseltmeyi yapın. Cihazı kapatıp açın.
teşekkürler kolay gelsin....
>>ALINTIDIR.<

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil ne demek

brk38

brk38

Üye
teşükkürler faka bir sorum olcak bu hafıza sorunu halledilmiş mi yükleyen arkadaşlar acaba bu sorunla karşılaştınız mı?

muratcan302

Üye
alıntı yaptığını söyle bari

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
teşükkürler faka bir sorum olcak bu hafıza sorunu halledilmiş mi yükleyen arkadaşlar acaba bu sorunla karşılaştınız mı?
ben yükeldim şuan bende 2.3.5 sürümü var 2.3.3 sürüme göre eyr açılmış bayağı ...

----------Eklendi @ 12:44:17 ---------- Yazıldı @ 12:39:59 ----------

alıntı yaptığını söyle bari
EKLEDİM ALINTIYAPTIĞIMI KUSRA BAKMA UNUTMUŞŞUM :oke:

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
ben yükeldim şuan bende 2.3.5 sürümü var 2.3.3 sürüme göre eyr açılmış bayağı ...

----------Eklendi @ 12:44:17 ---------- Yazıldı @ 12:39:59 ----------

EKLEDİM ALINTIYAPTIĞIMI KUSRA BAKMA UNUTMUŞŞUM :oke:

Benim T20 de 2.3.7 var daha yeni mi haberiniz oluyor 2.3.5 ten ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt