Turkcell T20 Cyanogen 7 [ ICS ROM ]

Sponsorlu Bağlantılar

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
http://www.maxicep.com/android-roml...-icin-cyanogenmod-7-2-root-icinde-553515.html

bu romdan geçmiş bulunmaktayım ve cache vb.herşeyi yaparak geçtim bu yeni cyanogen moda, sorun devam ediyor en yakın zamanda bir telefoncuya göstercem ayrıca bu rom sorunludur diye netten başka bir cyanogen mod indirdim zeam launcher olan ondada aynı hata verdi bende buna geri döndüm ics teması var diye, romla alakası olduğunu düşünmüyorum?

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
WiFi hatasını düzeltmeyi başardım; telefonu format atınca düzeliyor, format attıktan sonra yüklediğim romla yeniden kuruldu telefon ve wifi çalıştı, hata alanlar bunu denesin tabi önce denesin zaten romla beraber birkaç tane sağlam backup programları geliyor :)

volkii46

Üye
arkadaşlar bu allah'ın belası romu kesinlikle tavsiye etmem her ne kadar hızlı olsada hoparlör+medya sesi+görüşme sesi vs sesleri acayip şekilde bozdu ses çok yüksek ama cızırtılı çıkıyor, sesi kısarsanızda ses az geliyor ben denedim hiç memnun kalmadım ve 3 saat başka rom yüklemek için vakit harcadım.bazı arkadaşlar bilmiyor olabilir ama TEKRAR BAŞKA ROM YÜKLEME ŞANSINIZ VAR.aşağıdaki linkteki bilgileri uygulayınız ancak bir noktaya dikkat verdiğim linkteki romu indirince sdcard'a atarken zip ten çıkarmadan atmanız gerek.ayrıca tekrar rom değiştiremeyenlere yardımcı olurum [email protected] msn adresimden ekleyin yardım ederim.

BU ROM'DA Wİ-Fİ HATASI ALANLAR VAR AMA ÇÖZÜM BURDA.

1 - kablosuz aga baglanın şifrenizi yazıp.
2 - baglandıktan sonra aldığı ip adresine bakın..
mesela bnmki 192.168.2.8 aldı otomatik.. buna ragmen net warmış gibi göstersede baglanmıyor.
3 -gelişmiş ayarları açıyoruz ve statik ip yi işaretleyip oraya otomatik aldığı ip adresini yazın
192.168.2.8 ( ilk seferde otomatik 8 aldığında ben statikde kendime göre son rakamı 22 filan yaptım olmadı. yani ille otomatikde aldığı son rakamı girin.)

4 - geçit 192.168.2.1
5 - ağ maskesi 255.255.255.0
6- dns bölümüne ister google dns yada open dns yada bildiginiz bi dns yi yazın .
kaydet diyin ve çıkın.

modeminden çıkışlar 192.168.1.5 gibi otomatik adres alanlar uygulamaları kendirine göre düzenlerse olardada wifi problemi kalmıycak..

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
Telefona reset atınca wifi sorunu düzeldi bu mod ile tekrar resetledim fabrika ayarlarına dön dedim yani, öyle diyince telefon orjinal roma dönmüyor zaten içerik resetleniyor, bu mod her açıdan bana kalırsa iyi, cyanogen mod konuşturmuş kendini hoparlör sorunu -peocawe bilir- eski cyanogen mod 7 den daha iyi olmuş, eski romda daha cızırtılıydı bunda hafif düzelme var ekoleyzır ayarlarını deiştiren programlarla bu sorununuzu da halledebilirsiiniz ayrıca

cyanogen mod resmi sitesinde t20 yok hangi cihaz t20 ile uyumlu listedeki?

volkii46

Üye
Telefona reset atınca wifi sorunu düzeldi bu mod ile tekrar resetledim fabrika ayarlarına dön dedim yani, öyle diyince telefon orjinal roma dönmüyor zaten içerik resetleniyor, bu mod her açıdan bana kalırsa iyi, cyanogen mod konuşturmuş kendini hoparlör sorunu -peocawe bilir- eski cyanogen mod 7 den daha iyi olmuş, eski romda daha cızırtılıydı bunda hafif düzelme var ekoleyzır ayarlarını deiştiren programlarla bu sorununuzu da halledebilirsiiniz ayrıca

cyanogen mod resmi sitesinde t20 yok hangi cihaz t20 ile uyumlu listedeki?

dostum bu benim tavsiyem belki sen beğenmişindir bilmiyorum ama ben tavsiye etmiyorum düşüncene saygımız sonsuz tabi.Listeyi görmedim ama listede HUAWEI u8650 olarak ara bakim belki o şekilde vardır T20 olarak bulman neredeyse imkansız o listede çünkü TÜRKİYE'ye dağıtım yapan firma TURKCELL dolayısıyla T20 olarak geçmez.

Yarrhyme

Yarrhyme

Üye
linksd2 ile uğraşıyoz mu yoksa sadece indirdiğinde hafıza kartına mı iniyo

Kukreyenaslan

Üye
Tema ve herşey çok güzel çok hızlı ama küçük bi sorunum var ve bundan ötürüde silmek istemiyorum bu romu lütfen yardım edin :
Usb ile veya kablosuz ağ paylaşımı yapamıyorum telefonuma özel internet aldım bilgisayardada kullanabileyim diye ama bu yüzden kullanamıyorum lütfen yardım!!!

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
@yamakasi, link2sd gibi root isteyen programlarla uğraşmana gerek yok rom zaten rootlu, ayarlar/cyanogen mod setting/aplication bölümüne gir en üstteki allow app move.. yzan yere tik işareti koy ve altındaki install local.. seçeneğini auto yap tüm indirdiklerin sd karta geçebiliyor ;)

@kukreyenaslan, apn ayarlarını kontrol et, internette operatörüne ait apn ayarlarını bul ve ayarlar/kablosuz ayarlar/mobil ağlar/erişim noktası adlı yere tıkla ve gerekenleri gereken yerlere yaz,, eğer sorun devam ediyorsa (bende wifi çalışmıyordu) romla gelen all backup 3 ile rehber-uygulama ıvır zıvır herşeyi sd karta yedekle, recovery menüden format at tekrar, reboot factory setting gibi bir seçenek var o format menüsü

Kukreyenaslan

Üye
@kukreyenaslan, apn ayarlarını kontrol et, internette operatörüne ait apn ayarlarını bul ve ayarlar/kablosuz ayarlar/mobil ağlar/erişim noktası adlı yere tıkla ve gerekenleri gereken yerlere yaz,, eğer sorun devam ediyorsa (bende wifi çalışmıyordu) romla gelen all backup 3 ile rehber-uygulama ıvır zıvır herşeyi sd karta yedekle, recovery menüden format at tekrar, reboot factory setting gibi bir seçenek var o format menüsü[/QUOTE]

Dediğin gibi herşeyi yaptım ama sonuç yine aynı zaten benim internete girmekle ilgili bir problemim yok
İnterneti usb yada kablosuz olarak bilgisayarıma aktarmakla ilgili sorunum var usb ile bağlana tıkladığım anda önce bağlandı diyor sonra 1 saniye geçmeden bağlantıyı atıyor kablosuz da aynı şekilde ağ görünüyor ama veriyi bilgisayara aktarmıyor (ama telefon tıkır tıkır internette dolanıyor) lütfen kısa sürede bi çözüm yolu gösterin ...yoksa yine o kaplumbağa kadar yavaş t20nin kendi romuna kalıcaz:(
şimdiden teşekkürler yinede

serdardj21

Üye
Nasıl kuruluyo peki ?

xxxmahmutxxx

Üye
gta III ün hangi sd dosyasınu indircez (yani hangi işlemci için olanını ). :D

umitpolat

Üye
recoveri modu yükleyemiyorum nasıl yüklerim rom attım ama recoveriyi nasıl basarırım

messi729

Üye
rehber açılmıyor sim card ta isimler yok napıcam ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

messi729

Üye
saolasın oldu

---------- Eklendi @ 21:43:09 ---------- Yazıldı @ 21:16:29 ----------

link2sd programıyla kaldıramıyorum winamp ı :S:S sistem uygulaması diyor

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
kaldıramassın winamp ı, markette android orjinal müzik çalar var onu indir kur, winamp yokmuş gibi davran ;)

rustemteksoy

rustemteksoy

Üye
ya bu foto çekerken niye hala siyah böle bişe assagı yukarı cıkııyo gibi oluyo foto :S sırf bu yuzden eskı orjnal recovery ve rom a döncem

catlax66

catlax66

Üye
hacıı link ölmüş bi el ya yarın yükleyecektim bennnnnn

rustemteksoy

rustemteksoy

Üye
Kardeşim Bu rom da Reckless Racing 2 açılmıyor oyun kapanıyor direk

ibraamö

Üye
kardeş link kırık yenilermisin