Turkcell T20 Cyanogen 7 [ ICS ROM ]

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim cw4 ile herşeytmm ama kilidi açınca androıd phone sorun karşılaştı diyo sona kapanmaya zorla var basıyom ööle ekran kalıyo bende eski haline gri çevirdim

Romu atarken cwm4 de wipe seçeneklerini uygulamadığın için o hatayı veriyodur. Onları yapıp yükle rom'u.

• Beğen
Tepkiler: Yarrhyme

Yarrhyme

Yarrhyme

Üye
tmm saol üstad

----------Eklendi @ 10:48:42 ---------- Yazıldı @ 10:47:53 ----------

Romu atarken cwm4 de wipe seçeneklerini uygulamadığın için o hatayı veriyodur. Onları yapıp yükle rom'u.
tmm saolasın :)

Yarrhyme

Yarrhyme

Üye
winamp sorunlu açılmıyor ne yapmalıyım

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil.

catlax66

catlax66

Üye
hacım tebrikler öncelikle telefonumu kuzene verdim ankaraya gittiğimde ilk işim bu romu dayamak olacak nfc ve radyo var mı?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
NFC yok fakat radyo mevcut. :)

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
@Peocawe, kardeş biliyorsun benim T20'ye bi Cyanogen mod yükledim daha geri alınamaz hal aldı ama memnunum yani sıkıntısı yok.Mod hataları yüzünden biraz kasıyor ve radyo falan yok. Bu mod u denedin mi? ICS temalı bir rom güzeldir, kaybedecek birşeyim yok yüklerimde, yorum almak istedim :D Öbür romu yüklediğim için yeni reco menü var şuan bende turunculu olan bir daha yüklememe gerek yoktur herhalde? Deneyip yorum atarım bende, öbür moda göre hızlıdır inşallah :) Öbür mod ile 2.3.5 olmuştu şimdi 2.3.7 olacak, root var herhalde? Göremedim yazılardada? Ayrıca o.c yapılmış yani T20 çok dehşet bircihaz değil o.c ne kadar gider makineye bilmiyorum birşey yapmıyordur herhalde?

edit: telefonumda şuan huawei all backup var onla uygulamaları ve oyunları yedekle desem sd karta yedekler, rom sonrası geri yükle diyince sağlıklı bir şekile tekrar çalışır mı?

----------Eklendi @ 20:49:20 ---------- Yazıldı @ 19:11:28 ----------

Az önce bahsedilen bu ICS romunu daha doğrusu C7 modunu kurdum, süper bir arayüz var.Alışmam biraz zaman alıcak, arada desktop kasıyor gibi fakat launcher sonuçta normal karşılıyorum.Sonunda şu T20'yi radyolu gördüm :D Ayrıca bende NFC çalışıyor, internetten buldum, T20 orjinal Turkcell rom rootlanmış ve NFC dosyaları hacklenerek diğer romlara uyarlanmış.Bende NFC servisi adında, T20 ile gelen birkaç kb lık küçük dosyayı değiştirilmişolarak kurdum ve net açarsam Wifi hariç Cep-T cüzdan falan giriyor.Beleş olması için Turkcell'e gidip sim card değiştircem ıvır zıvır sonraki işler :D NFC ve Radyo var, NFC için burda yok zannedersem ama nette araştırırsanız bulursunuz, tanınan Android sitelerinde var :) Hayret telefonum rom kabl etmiyordu bunu etti, mod olduğu için galiba :D

Uzun lafın kısası daha birkaç saat oldu daha oyunlara falan girmedim nasıl diye deneyecem onuda şarj ediyorum şuan şimdilik memnunum bir sorun yok, 2.3.7 güncellemeside cabası :) Bizim bu telefonlara 4.0 haram :P Winamp bendede çalışmıyor Winamp yerine daha kaliteli birşey indircem marketten tekrar indirceğime bakacaz artık :) Çeşit çeşit BackUp prgoramı gelmiş Huawei orjinal BackUp yeterdi aslında :) Cyanogen ayarları da keşke TR olsada iyice rahat kurcalayabilsem ingilizce yeterli olmayınca biraz uzak kalıyorum,İspanyolca ne dilmiş arkadaş :D TR çeviriyim diye canım çıktı girmediğim yer kalmadı :D

Neyse, hazırlayanların eline sağlık, T20'cilere tavsiye ederim :)

----------Eklendi @ 20:53:06 ---------- Yazıldı @ 20:49:20 ----------

edit: Winamp yükleyince eski cyanogen modumdan kaynaklanan cızırtılar gidicek dendi, Winamp çalışmıyor demiştim, MoboPlayer var cızırtı var gibi, Winamp kursam düzelir mi? Ya dabunun bir ayarı var mı? Veya Winamp dışı bir mp3 programı yükselesem sorunsuz ses çıkar mı? Eski Cyanogen 7.2 modunda ses yükselsin diye ekoleyzer ile oynanmış bu seferde hoparlör cızırdar olmuştu,kulaklıkta sorun yoktu ama

fnldstntn

Üye
Bu İCS değil yanlış olmasın....İCS Cyanogenmod 9 bu sadece Gingerbread ın son sürümü...2.3.7...İCS 4.0

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Saltuk kardeşim ne yaptın sen ya. :D Destan yazmışsın. :D Ne kadar üşensemde cidden okudum. Öncelikle beğendiğini duymak gayet güzeldi, arayüzleri ayrı bir güzel zaten. Romu 1 haftadır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok. Winamp ı boşverin ve androidin kendi playerini indirin marketten. Ses cızırtısı içinde DSP Manager mi ne var onu kullanın işinizi görür.

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
Haydaa bir sorunum çıktı :D WiFi açılmıyor? WiFi açılıyor ama modemi falan görmüyor.Turkcell orjinal romda net ayarlarnı falan yaparak veriyor acaba bunda herşey sıfırlandı diye DNS ayarı gibi birşeyler mi lazım? Biliyorsanız söyleyin WiFi olmadan yapamam :D Benim çıkmam lazım gelince bakacam, bilen birşey yazsın :D

ozgurcilingir

Üye
hocam eline sağlık yükledim faka Türkçeye bir türlü geçiremedim yardımcı olurmusun lütfen rica etsem

----------Eklendi @ 10:20:28 ---------- Yazıldı @ 10:18:20 ----------

hocam eline sağlık yükledim faka Türkçeye bir türlü geçiremedim yardımcı olurmusun lütfen rica etsem

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim ayarlara gir orada " Idioma y teclado " var oraya gir en bastaki secenekte dil ayarlari.

aspenger

Üye
Arkadaşım türkçe var demissin hep türkçe değil bu yalnış bilgi veriyorsun önbellek temizlemesi yaptığın zaman ispanyolca yada italyanca oluyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım türkçe var demissin hep türkçe değil bu yalnış bilgi veriyorsun önbellek temizlemesi yaptığın zaman ispanyolca yada italyanca oluyor.

Şöyle sakat sakat yorumlar atmayın arkadaşım yaa. O kadar kişi indirdi tek sende mi dil sorunu ? Cyanogen in her sürümünde Türkçe var. Kesin konuşma şu konu hakkında.

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
Cyanogen mod %100 türkçe kendi ayarları hariç, modu yükledikten sonra tr ye çevirirseniz bir kısmı yabancı kalabiliyor bir kere yeniden başlatın fıstık gibi olur ;)

şu wifi ne olacak yaa :D

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogen mod 0 türkçe kendi ayarları hariç, modu yükledikten sonra tr ye çevirirseniz bir kısmı yabancı kalabiliyor bir kere yeniden başlatın fıstık gibi olur ;)

şu wifi ne olacak yaa :D

Kardeşim, wifi sorunu 1 ya da 2 kişide duydum bu rom için. Bende bir sorun yok anlamadım neyden kaynaklanıyor.

aspenger

Üye
doğru söylüyorsunuz ama arkadaşlarının wifi sorunun nererden geldiğini anlatmak isterim sonic rom den geçerseniz wifi sıkıntısı olur ama diğer romlardan geçmeden önce wipedata cache ve advanced kısmından temizleme yapıp yeni rom kurduktan sonra ise telefonu türkçeye çevirin ayarlarını apın açma kapama tuşuna basınca reboot yapın 2.kez sonra wifi ve tamamen türkçe sorunu ortadan kalkıyor.yüzbaşı haklı ama çok nadir oluyodur,yüzbaşı sendende özür dilerim

murat_83

murat_83

Üye
Anlatım çok güzel de arkadaş nasıl yapılacağını yazmamışsın, sanırım root browserden bunlar içine atılacak üzerine yazılacak yani yer değiştirilecek