GA-T20 V2 Rom muhteşem t20 romu

Sponsorlu Bağlantılar

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
GA-T20 V2 Rom muhteşem t20 romu

Yapılan Değişiklikler;

Tüm Turkcell Uygulamaları Silindi
Fm Radyo Eklendi.
Kamera 5Mp
Orjinal Huawei Klavye Türkçe Klavye İle Değiştirildi.
Orjinal Görev Yöneticisi Advanced Task Killer İle Değiştirildi
Orjinal Launcher Launcher Pro İle Değiştirildi
Adobe Flash Player Güncellendi.
Sistem Fontu Değiştirildi
Root Yetkisi Verildi.
Hisuite - AllBackup ve Dsp Manager Eklendi.
Boot Ekranı Değiştirildi
Zil Sesleri Yenileriyle Değiştirildi.
Batarya ikonu İCS ile Değiştirildi

Not : Rom'u kurmak için CWM Recorvery yüklü olmalıdır.

Yeni Boot Ekranı ;
[video=youtube;KLb79gIdq6M]http://www.youtube.com/watch?v=KLb79gIdq6M[/video]

Rom'dan Görüntüler ;

Yeni Klavye ve Font

Kurulum Sonrası Ekran ;

Menü ;

NFC Çalıştığına Dair;

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Teşekkürler,ben cm7 kullanıyorum ama t20sine başka rom yüklemek isteyen arkadaşlara iyi bir rom oldu.

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
en şuan bunu kullanıyorum harika bir rom

leke_665

Üye
kuramıyorum biraz daha yardımcı olurmusunuz

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
sorularınızı indirme adresindeki foruma sorunuz

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
romun yeni versiyonu hazırlanıyor bilginize

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
kuramıyorum biraz daha yardımcı olurmusunuz

ROM'u kurabilmek için Clockmod Recovery kurmanız gerekir. bu linkten ilk once cwm recoveryi orada yazanlara göre kurucaksınız.Sonrasında bu arkadaşımızın koyduğu romu telefonunuzun SD KARTININ ANA DIZININE atıcaksınız.Sonrasına telefonu kapatıp tekrar açıcaksınız (AÇARKEN ELINIZI SES ACMA TUSUNDAN VE TELEFONU ACMA TUSUNDAN HIÇ ÇEKMIYECEKSINIZ) eğer cwm yi doğru yüklediyseniz karşınıza böyle resim çıkacaktır.Buradan ilk install zip from sd card diyeceksiniz sonrasında sonra oradan romu bulup yükleyeceksiniz.İşlem başarılı olursa Enjoy ! ....... (noktalı yerlerdeki yazıyı hatırlamıyorum ondan nokta koydum siz ENJOY kelimesini gördüğünüz an rom yüklenmiş demektir. Installion Aborted derse yükleme başarısız olmuş oluyo) Her neyse Enjoy yazısını görünce telefonunuza cwm recovery menüsünden boot atıyorsunuz resimdeki en üst seçenek oluyor sonrasında yeni Romunuzun tadını çıkartıyorsunuz

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
ROM'u kurabilmek için Clockmod Recovery kurmanız gerekir. bu linkten ilk once cwm recoveryi orada yazanlara göre kurucaksınız.Sonrasında bu arkadaşımızın koyduğu romu telefonunuzun SD KARTININ ANA DIZININE atıcaksınız.Sonrasına telefonu kapatıp tekrar açıcaksınız (AÇARKEN ELINIZI SES ACMA TUSUNDAN VE TELEFONU ACMA TUSUNDAN HIÇ ÇEKMIYECEKSINIZ) eğer cwm yi doğru yüklediyseniz karşınıza böyle resim çıkacaktır.Buradan ilk install zip from sd card diyeceksiniz sonrasında sonra oradan romu bulup yükleyeceksiniz.İşlem başarılı olursa Enjoy ! ....... (noktalı yerlerdeki yazıyı hatırlamıyorum ondan nokta koydum siz ENJOY kelimesini gördüğünüz an rom yüklenmiş demektir. Installion Aborted derse yükleme başarısız olmuş oluyo) Her neyse Enjoy yazısını görünce telefonunuza cwm recovery menüsünden boot atıyorsunuz resimdeki en üst seçenek oluyor sonrasında yeni Romunuzun tadını çıkartıyorsunuz
sağol verdiğin bilgi için

smtbcn

Üye
Teşekkür ediyorum biraz uğraştırdı ancak şimdi gayet güzel çalışıyor gerçekten başarılı bir rom

ITURKI

ITURKI

Üye
link ölü

muratkutukde

Üye
Link vızıt

sevket07

Üye
linki tazeleyebilirmisin

legolas29

legolas29

Üye
Fundowsky her turlu daha iyi benchmark puani kac bu romun..Swap alani varmi bunda

bormyo1

Üye
link kirik düzeltirmisniz...

Üst Alt