root edince garanti dışı felan olmuyor. Garanti belgesinin kaybetme yeter
oluyor root işlemi cihazı garanti dısına çıkarır
çıkarmaz. çıkarmıyor. TCT_RLS4D Rom yüklü telefon KVK servisine gitti. Ekran değişip geri geldi. Garantiyi falan etkilemiyor yani ROM atma. Bilmeden ısrarcı olmayın.
telefonun kendi kulaklığının ses kalitesi gerçekten kötü,
diğer kulaklıkları (sony , sennheiser,philips vs..) kullanınca da önce müzikçaları açıp sonra kulaklığı takmak gerekio yoksa ses kötü geliyo
gerçekten çok dandik bir özellik, sinirimi bozdu resmen
dikkat edince sorunun kulaklık girişleriyle ilgili olduğunu gördüm
telefonun kendi kulaklığının girişinde 3 siyah çizgi var ama standart kulaklıklarda 2 giriş var , sanırım bununla alakalı bir durum
ama gene de sinir bozucu ve aptalca bir durum
turkcell t10 ses sorunu
turkcell t10 telefonumun müzik dinlerken sesi az geliyor.
bunun çözümü için biraz araştırdım ve bazı yolları denedim.
telefona rls3 celestial teapot romunu kurdum,louder volume hack ve volume booster gibi programları denedim hiç bir fayda sağlamadı.
sadece fm radyo ile birlikte playerı açınca ses yükseldi ama bu sefer de slow parçalarda radyo sesi arkadan geliyor , ayrıca çok pil harcıyor sinir bozucu gerçekten , fm radyonun sesinin de düşük olduğuna değinmeye gerek bile yok.
ayrıca istanbulda boş radyo frekansı da olmadığı için radyonun sesi hep arkadan geliyor
bazı denemediğim yollar var rls6 rom kurmak gibi...
telefonla çok müzik dinleyen birisiyim ve bu durum sinirimi bozuyor,
yardım ederseniz sevinirim
telde eko bile yok soru o radyoda yok hep extra yapılmaı zaten android merakımdan aldım ama boş symbian düz işlemcili sony eircssn dan gerisi yalan hepsine bedeleko danama cok fark edceqini sanmıyorum telin hoporlerlerine baglı. zaten telde yeni.

telefonun kendi kulaklığının ses kalitesi gerçekten kötü,
diğer kulaklıkları (sony , sennheiser,philips vs..) kullanınca da önce müzikçaları açıp sonra kulaklığı takmak gerekio yoksa ses kötü geliyo
gerçekten çok dandik bir özellik, sinirimi bozdu resmen
dikkat edince sorunun kulaklık girişleriyle ilgili olduğunu gördüm
telefonun kendi kulaklığının girişinde 3 siyah çizgi var ama standart kulaklıklarda 2 giriş var , sanırım bununla alakalı bir durum
ama gene de sinir bozucu ve aptalca bir durum