Turkcell t10 ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

qwqa

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell t10 ses sorunu
Merhaba arkadaşlar turkcell t10 aldım fakat müzik dinlemeyi sevdiğim için müzik dinlemek istiyorum ama ses çok az geliyor bu nasıl çözerim

yada güzel müzik yürütücü var mı

teşekkür ederim..................

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
eko dan :ehe ama cok fark edceqini sanmıyorum telin hoporlerlerine baglı. zaten telde yeni.

qwqa

Üye
    Konu Sahibi
dışarı ses verirken sorun olmuyo ama kulaklık takınca az oluyo bildiğin ses ayarlı program var mı

HakkıAşılar

HakkıAşılar

Üye
Arkadaşım bnde çok uğraştım 'Launcher pro' Diye bi prgrm buldum sesi falan çoğaltıyomuş yapanlarda var ve oldu diyolar yannız telefonu root etmen gerekio programı çalıştırmakiçin. Yanlız telefonu root etmen garantiyi öldürüomuş diye duydum belki ilgilenirsin. Başkada yok nokianın en eski sadece radio lu telefonlarında bile radiodan müzik dinlerken kulaklıktan daha çok ses gelio bu Nası bi iş anlamadım gitti...:off::off::angry:

hbcd41

Üye
root edince garanti dışı felan olmuyor. Garanti belgesinin kaybetme yeter

ertekino

Üye
telefonun kendi kulaklığının ses kalitesi gerçekten kötü,
diğer kulaklıkları (sony , sennheiser,philips vs..) kullanınca da önce müzikçaları açıp sonra kulaklığı takmak gerekio yoksa ses kötü geliyo
gerçekten çok dandik bir özellik, sinirimi bozdu resmen
dikkat edince sorunun kulaklık girişleriyle ilgili olduğunu gördüm
telefonun kendi kulaklığının girişinde 3 siyah çizgi var ama standart kulaklıklarda 2 giriş var , sanırım bununla alakalı bir durum

ama gene de sinir bozucu ve aptalca bir durum

• Beğen
Tepkiler: okanest

ozancevik

Üye
ya arkadaslar bu root etmek nedir ben yeni aldim teli bi yardimci olursaniz sevinirim baska ne gibi sorunlari var bunun help please

ertekino

Üye
turkcell t10 ses sorunu
turkcell t10 telefonumun müzik dinlerken sesi az geliyor.
bunun çözümü için biraz araştırdım ve bazı yolları denedim.
telefona rls3 celestial teapot romunu kurdum,louder volume hack ve volume booster gibi programları denedim hiç bir fayda sağlamadı.
sadece fm radyo ile birlikte playerı açınca ses yükseldi ama bu sefer de slow parçalarda radyo sesi arkadan geliyor , ayrıca çok pil harcıyor sinir bozucu gerçekten , fm radyonun sesinin de düşük olduğuna değinmeye gerek bile yok.
ayrıca istanbulda boş radyo frekansı da olmadığı için radyonun sesi hep arkadan geliyor

bazı denemediğim yollar var rls6 rom kurmak gibi...
telefonla çok müzik dinleyen birisiyim ve bu durum sinirimi bozuyor,
yardım ederseniz sevinirim

xozgurx

xozgurx

Üye
oluyor root işlemi cihazı garanti dısına çıkarır

çıkarmaz. çıkarmıyor. TCT_RLS4D Rom yüklü telefon KVK servisine gitti. Ekran değişip geri geldi. Garantiyi falan etkilemiyor yani ROM atma. Bilmeden ısrarcı olmayın.

atakax

atakax

Üye
çıkarmaz. çıkarmıyor. TCT_RLS4D Rom yüklü telefon KVK servisine gitti. Ekran değişip geri geldi. Garantiyi falan etkilemiyor yani ROM atma. Bilmeden ısrarcı olmayın.

arkadaşım gözlerinden kaçmıştır muhtemlen root yapılan cihazlarda cihaz garanti dışı kalır mesajını okuduğum gibi kvk kozyatagı teknik servisinde çalışan arkadasımı aradım gözlerinden kaçmıştır muhtemelen ama oda çok düşük ihtimal dedi root işlemi cihaza servis yada üreticinin sahip oldugu yetkileri verir yönetici yetkisini ve buda cihazın içeriğiyle oynamak demektir ve garantiyi bozar

--------------- Ekleme ---------------

aramamdaki sebepte yanlış anlasılmasın haklı haksızı belirlemek için diye değil buzamana kadar her internet sitesi bizimi kandırıyor bu iş garantiyi bozar diyerekten öğrenmek için sordum root işlemi iphonedaki jailbreak işlemine benziyor ona bakılırsa iphonelarında jailbreak sonrası garantiden çıkmaması lazım

badboys33

Üye
withec platinum u yükleyin... rom atmak ne bilmiyorum ama turkcell t10 a bu programı yükledim ve ses 2 katı kadar arttı. audioplayer withEC platinum

boratokat

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım çok gıcık oldum bir sürü program yükledim ama yine sonuç böyle ses değişmiyor:off:

zızzz

zızzz

Üye
diğer kulaklıkları (sony , sennheiser,philips vs..) kullanınca da önce müzikçaları açıp sonra kulaklığı takmak gerekio yoksa ses kötü geliyo
telefonun kendi kulaklığının girişinde 3 siyah çizgi var ama standart kulaklıklarda 2 giriş var , sanırım bununla alakalı bir durum

bu durumun 3 çizgi ya da 2 çiizgi ile alakası yok bu 3. çizgi mikrofon çizgisidir. 2. çizgili olanlarda mikrofon olmadığını fark edersin bir de kulalığın jack ı altın rengi olanlar daha kaliteli oluyor.

okanest

Üye
kulaklık

ama gene de sinir bozucu ve aptalca bir durum​

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşım dediğin doğru gerçekden müzik çaları çalıştırdıktan sonra kulaklığı takınca sorun olmuyor. paylaşımın için çok teşekkürler...

hakann233

Üye
Audio manageri.apk indir telefona at ve yükle...programı aç ve bütün sesleri sona ayarla bu kadar..ses yükselecektir..

yoncimiktb

Üye
turkcell t10 ses sorunu
turkcell t10 telefonumun müzik dinlerken sesi az geliyor.
bunun çözümü için biraz araştırdım ve bazı yolları denedim.
telefona rls3 celestial teapot romunu kurdum,louder volume hack ve volume booster gibi programları denedim hiç bir fayda sağlamadı.
sadece fm radyo ile birlikte playerı açınca ses yükseldi ama bu sefer de slow parçalarda radyo sesi arkadan geliyor , ayrıca çok pil harcıyor sinir bozucu gerçekten , fm radyonun sesinin de düşük olduğuna değinmeye gerek bile yok.
ayrıca istanbulda boş radyo frekansı da olmadığı için radyonun sesi hep arkadan geliyor

bazı denemediğim yollar var rls6 rom kurmak gibi...
telefonla çok müzik dinleyen birisiyim ve bu durum sinirimi bozuyor,
yardım ederseniz sevinirim

bu telefonda radyo varmı yardımcı olurasanız

toqito

toqito

Üye
eko dan :ehe ama cok fark edceqini sanmıyorum telin hoporlerlerine baglı. zaten telde yeni.
telde eko bile yok soru o radyoda yok hep extra yapılmaı zaten android merakımdan aldım ama boş symbian düz işlemcili sony eircssn dan gerisi yalan hepsine bedel :)

---------- Eklendi @ 21:05:53 ---------- Yazıldı @ 21:02:50 ----------

arkadaşlar herkez bi yere takıldı root nedir geçin o işi sorun kulaklık takınca ses kötü kulak içi olursa az idare eder ama yinede boş iş bence philips kullanıorum yanımdakiler ne konusuor yine duyuyorum müzik dinlerken heleki yolda yürürken vs hayatta müzik asnlaşılmıyor gercekten kalite olarak çok şey eksik güzel şeylerde olsa kötüsü öok bence kulaklık vs gibi sorunlar bence basit ama göze çok gelcwek şeyler.

orj j

Üye
T10 a root yapmak garanti kapsamı olmuyor ben yaptım ve servise telimi verdim garanti devam ediyor

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
benım yaptığım sey cok basıt kulaklığı takmadan kendı müzik playerinda müzik açtım ve sonra kulaklığı taktım ve ses değişti denedım gercekten fark var ;) sizde deneyın bence

Üst Alt