Turkcell T10-Huawei u8110 ROM (2.2.2 Froyo)

Sponsorlu Bağlantılar

alex4799

Üye
arkadaşlar bana (Update_beta12a.zip-huawei-u8100) rom lazım benim en sevdiğim ve en güzel çalışan rom buydu sildim tekrar yüklemek isityorum ama bütün sitelerden kalkmış acaba elinde olan varmı buraya yükleye bilirimisinizi olan varda yüklerse çok büyük sevaba gecer onun yüzünden teli kullan mıyorum ne olur olan yada bulan burya yüklesin(Update_beta12.zip-huawei-u8100)

promage

promage

Üye
    Konu Sahibi
Bu paylaştığım rom onun aynısı bu dahada geliştirilmiş hali ama illa onu kullancam derseniz buyrun

bunu kurduktan sonra mutlaka üzerine bunuda kurun

ctno38

Üye
Süppperr. cok sağol. bi an htc desire ile oynuyomuşum gibi oldu. süper tema. go launchere gerek kalmadi :D

metinmb407

Üye
Merhaba. Programı vs indirdim telefonu bahsedildiği şekilde başlattım usb yi taktım ama bilgisayar bir türlü Android 1.0 driveri yükleyemedi ve bende bağlayamıyorum ne yapmam gerekir?

- - - Eklendi - - -

Şimdide ses kısma kapatma tuşuna basarak açsam bile boot menu ye gelmiyor.

- - - Eklendi - - -

Anlayamadım şekilde Android 1.0 ı yükledi. Galiba bizim ses açma kısmada sıkıntı varmış olayı çözdüm teşekkür ederim :)

markoc

Üye
Kardeş ben android sürümünü eskiye çevirmek istiyorum bir yolu yok mu?

promage

promage

Üye
    Konu Sahibi
Burda nasıl eski haline getirilceği yazıyor:
Burda ise indirmen gereken dosya var:

manga_28

Üye
arkadaşlar mp4 video oynamıyo bunda codec te bulamadım napmam gerek

promage

promage

Üye
    Konu Sahibi
mx player kur sonrada codeclerini indir play store da ücretsiz

dasdead

Üye
merhaba bende bir t10 kullanıcısıyım , rom dosyasını indirdim ancak , telefonumda turkcell in kendi sitesinden indirdiğim 2.1update1 versiyonu yüklü. sizden indirdiğim rom u yüklemem ve telefonu videoda ki gibi yapmam için , recovery falan yüklemem gerekiyor mu onu anlayamadım yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum , şimdiden teşekkürler :)

promage

promage

Üye
    Konu Sahibi
Recovery yüklemen şart zaten o recovery ile rom yükleniyor.

gencozi

Üye
yükledim 2 gündür kullanıyorum en iyi avantajı program gerektirmeden telefon hafızasını sd karta atabilme.ama bazı uygulamalarda yavaşlama oldu.yinede memnunum kullanmaya değer

dasdead

Üye
teşekkür ederim cevap beklemeden deneme yanılma yöntemiyle kurdum romu başarıyla , biraz şarjından yana sorun yaşıyorum ama olsun :)

szralp

szralp

Üye
yabu rom atmalarda böyle hata yapıldımmı telefon kapanıyomuş birdhaha açılmıyormuş sonra aşte turkcell bayisine gidip açtırıyonmu şun oda dünya kadar paraymış bunda öyle şeyler olmaz dimi

- - - Eklendi - - -

yabu rom atmalarda atıldımı telefon kapanıyormuş bidaha kapanmıyomuş açtırmak için turkcell bayisinie götürmek gerekiyomuş bunda öyle bir sorun olmaz deyilmi

promage

promage

Üye
    Konu Sahibi
yabu rom atmalarda böyle hata yapıldımmı telefon kapanıyomuş birdhaha açılmıyormuş sonra aşte turkcell bayisine gidip açtırıyonmu şun oda dünya kadar paraymış bunda öyle şeyler olmaz dimi

Sorumluluk almıyorum ama birşey olacağınıda zannetmiyorum.

redangel01

Üye
ya bende download moda yani ses kapama no power tuşuna basıyorum androidde kalıyor usbyi bağlayınca sağda bağlandı gözükmüyor ultrajack yapınca da herhangi bir şey yok recovery açma tuşlarına dandik bir recovery çıkıyor gerçeği değil sd kart vs. seçeneğine tıklayınca olmuyor kendini baş recovery menüsüne atıyor sorun nedir acaba ?

- - - Eklendi - - -

ya bende download moda yani ses kapama no power tuşuna basıyorum androidde kalıyor usbyi bağlayınca sağda bağlandı gözükmüyor ultrajack yapınca da herhangi bir şey yok recovery açma tuşlarına dandik bir recovery çıkıyor gerçeği değil sd kart vs. seçeneğine tıklayınca olmuyor kendini baş recovery menüsüne atıyor sorun nedir acaba ?

- - - Eklendi - - -

ve videokdaki gibi yükleme yapmıyor anlık bir yükleme yapıyor

promage

promage

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ve videokdaki gibi yükleme yapmıyor anlık bir yükleme yapıyor[/QUOTE]

O zaman teli normal aç usb olarak bağla sonra pc suit,drivers gibi dosyaları yükle. Bu dosyalar usb bağlayınca telin içinde bulunuyor. Bunları yükleyince telin bütün driverları yüklenir sonra recovery yüklemeye çalış

redangel01

Üye
zaten driverler yuklendi ya

bycena

Üye
peki promage kardes romu simdi yuklesem bisey olurmu telefona konuyu acali nerdeyse 1 yıl olmus

promage

promage

Üye
    Konu Sahibi
Yok bişi olmaz güncel rom

Üst Alt