Turkcell rekor cepte

Sponsorlu Bağlantılar

piri.reis

piri.reis

Üye
turkcellden bağlan hayataa.. bu oyun bu sloganın kanıtı.. hayata nasıl bağlanılır görün hemde ucarken , düşerken :) sınır tanımaz turkcell yaşasınn turkcell yaşasın internet paketi, yaşasın bedava kontörler..

coşmuşsunuz:ehe

enverakif

enverakif

Üye
Bu kodları en fazla 2 kez kullanabiliyoruz ya; ikisini de peşpeşe aktive etsek, bir ayda 200 mb kullanabilir miyiz?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu kodları en fazla 2 kez kullanabiliyoruz ya; ikisini de peşpeşe aktive etsek, bir ayda 200 mb kullanabilir miyiz?

kullanamazsın senelik 2 defa kullanabiliyorsun aylık paket bitmeden yeniden kayıt olamazsın...

arslansem

arslansem

Üye
Evet ya bu internet paket şifrelerini saklıyorum.Bişey olur mu?Maksimum 2 tane mi kullanabiliyoruz 1 hat için :hmmm

7610ncu

7610ncu

Üye
ya ben zaten 2 kere 5010da internet almıştım simdi yine kazandım bu sifreyi bu ayki aboneligim bitince yollasam olurmu olmazmı

Şebocu

Üye
arkadaşlar hediye paket hattıma tanımlandı ama internete girdiğimde hattımdan kontörler gidiyo neden böle oldu ?

aquSTine^

aquSTine^

Üye
banada 100 geldi

--------------- Ekleme ---------------

yok olmaz en fazla iki defa yapabilion sen en iyisi onu hediye birilerine

yok olmaz turcell kabul etmez

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
yani 2 defamı 100 mb yukleyebiliyoruz ???? :islik

arslansem

arslansem

Üye
Ben de onu sordum ama cevaplayan yok

MKB1907

MKB1907

Üye
Teşekkürler arkadaşım.

carnewam21

carnewam21

Üye
ben bugün 3 4 tane şifre ile kayıt yaptım 3 tane 100 mb net pakedi bi tanede 50 knt kazandsım:D:D:D

carnewam21

carnewam21

Üye
senede iki defa şifre yollayarak yararlanabilirsin..

peki bu şifrelerin bi son kullanma tarihi falan varmı..

yani bende şimdi 6 tane şifre var bi tanede hattıma tanımlı yani bu yıl bi tane daha kullanabilirim

ve geriye kalan 5 tanesinide gelen yılllara saklayabilirmiyim

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
yani 1 ay geçtıkten sonra tekrar yapabilirmiyiz ??? yoksa üst üste mi ???

arslansem

arslansem

Üye
peki bu kodlarin bi son kullanma tarihi falan varmı..

yani bende şimdi 6 tane şifre var bi tanede hattıma tanımlı yani bu yıl bi tane daha kullanabilirim

ve geriye kalan 5 tanesinide gelen yılllara saklayabilirmiyim
Yok artık gelen yıllar ne yaa :D

carnewam21

carnewam21

Üye
yani 1 ay geçtıkten sonra tekrar yapabilirmiyiz ??? yoksa üst üste mi ???

şifreyi yükledikten tam bir ay geçtikten sonra başka bi şifre ile 100 mb int paketi alabilirsin

Yok artık gelen yıllar ne yaa :D

ne bu kadar acayibine gitti anlamadım

illaki gelecek yıllaramı deseydim

sen anlamıyorsun belki(cahal:D) ama herkez anlıyor gelen yıllardan kasıtı mrk etme..

ysr86

ysr86

Üye
1 ay içerisinde 2 kere 100 MB aylık paket alınabiliyor. Yılda 2 kez sınırı yok yani ben öyle bir madde bulamadım.

carnewam21

carnewam21

Üye
bu şifrelerden yılda 2 kez kullanabiliyorsun ve her bi şifreyi yükledikten bir ikincisini yükleyebilmen için 1 ay süresi geçmesi lazım..

arslansem

arslansem

Üye
kodu yükledikten tam bir ay geçtikten sonra başka bi şifre ile 100 mb int paketi alabilirsin

ne bu kadar acayibine gitti anlamadım

illaki gelecek yıllaramı deseydim

sen anlamıyorsun belki(cahal:D) ama herkez anlıyor gelen yıllardan kasıtı mrk etme..
Sözlerine biraz daha dikkat etmelisin!!:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt