Turkcell rekor cepte

Sponsorlu Bağlantılar

umut0628

umut0628

Üye
bende bugün 100mb internet paketi kazandım :))))))))))

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
harikaaa !!!! :)

serbest888

serbest888

Üye
5 hattan oynadım 100+100+100+100+100mb kazandım bunların son kullanma tarihi varmı ? Sadece şifreyi yazıp 5010 göndermek yetiyor mu ?

arslansem

arslansem

Üye
Hayırlı olsun.Kodu göndermen yeterli.Son kullanma tarihini bilmiyorum ;)

ilo53

ilo53

Üye
bende suanlık 4 tane ama 5 tane daha hat war ama ben kullanamm cunku ben hattımdan 2 kere kullandım yenı hat almam lazım

pegasus7

pegasus7

Üye
ben internet paketi kazandım/kazandırdım 100 mb'lık ilgilenmiyorum diye kodlarla birlikte sayfaları kapadım hehe:) en güzel bağlantı tipi PC olduğu için ve geniş ekran özelliğine sahip olduğundan cep'te sörfü sevmiyom bu nedenle 6 hat'ta 100 mb'lık kodlar vardı sildim valla lazım olan birine vermek isterdim ama aklıma gelmedi yaff:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geçenlerde tek oyunda 100 mb internet paketi kazanmıştım, sanırım herkese veriyorlar :)

arslansem

arslansem

Üye
Hemen hemen ;)

ilo53

ilo53

Üye
ben kazandm gecen birine wercektim ama sifre hatali dedi neden acaba musteri hizmtlerini aradim yanlis yazmisim internet i kucuk filan yazin diyo yaptm biseler oldu ama 3tane sifre daha war onlar olmuo

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben kazandm gecen birine wercektim ama sifre hatali dedi neden acaba musteri hizmtlerini aradim yanlis yazmisim internet i kucuk filan yazin diyo yaptm biseler oldu ama 3tane sifre daha war onlar olmuo

sıfır olan yerleri o ile değiştir veya o olan yeri sıfır ile değiştir.

carnewam21

carnewam21

Üye
50 knt kazanan yokmu :pro:

darülmendep

darülmendep

Üye
Uğur cezayı yemiş :agla

sahinnn01

Üye
bende internet paketi kazandım

Şebocu

Üye
arkadaşlar iPhone 3G çekilişi ne zamandı?

ardaaga

Üye
ya internet çok yavas adam ne diyor anlasılmıyor okadar yavas nasıl oynıcam ben bunu adamın tek sözü anlasılmıyor cvpları gönderebilecek var mı oynadıktan sonra

ardaaga

Üye
ya internet çok yavas adam ne diyor anlasılmıyor okadar yavas nasıl oynıcam ben bunu adamın tek sözü anlasılmıyor cvpları gönderebilecek var mı oynadıktan sonra ufodan sonra birine mesaj gönderdiğimiz bolümde kime yeri bos oraya ne yazıcam lütfen cvpları soyleyin çok sinir oldum bitirmek istiyorum oyunu

sweety_boy_43

Üye
cevapları yazıcam bekleyın.sız adamın dedıklerını dınlemeyın

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya internet çok yavas adam ne diyor anlasılmıyor okadar yavas nasıl oynıcam ben bunu adamın tek sözü anlasılmıyor cvpları gönderebilecek var mı oynadıktan sonra ufodan sonra birine mesaj gönderdiğimiz bolümde kime yeri bos oraya ne yazıcam lütfen cvpları soyleyin çok sinir oldum bitirmek istiyorum oyunu

oraya herhangi bir email adresi yaz gönder.

sweety_boy_43

Üye
yapacagınız işlemler sırasıyla:

34 ıstanbul sec
yemek:
sushi sec
sıparısı ınecegım yere gonder.

ufolar:
lacıvert ufolar tasabıyetlerıyle unlu.
maılını adresini yaz gondeer.
wiew message tıkla.
gananti para matık: