TURKCELL mi VODAFONE mu..?

Sponsorlu Bağlantılar

'Sefer

'Sefer

Üye
İletişim sektörürün kaliteli ve dev lideri Turkcell varken diğer operatörler sönük kalıyor bence.. Avea yada Vodafone ucuz kampanya yapıyor evet ama kalite olarak iyi değiller vodafone ile kız arkadaşımı arıyorum 50 bin kere görüşme kesiliyor arkadaş kanser sebebi :D

---------- Eklendi @ 16:10:13 ---------- Yazıldı @ 16:07:28 ----------

ve şuan turkcell ayda 3 tl ye sınırsız internet paketi veriyor vodafone cepnet intihar etsin :)

mc muratx

mc muratx

Üye
ben vodafone derdim ama sınırsız cepnet kalktıktan sonra,avea diyorum.

phasan

phasan

Üye
İletişim sektörürün kaliteli ve dev lideri Turkcell varken diğer operatörler sönük kalıyor bence.. Avea yada Vodafone ucuz kampanya yapıyor evet ama kalite olarak iyi değiller vodafone ile kız arkadaşımı arıyorum 50 bin kere görüşme kesiliyor arkadaş kanser sebebi :D

---------- Eklendi @ 16:10:13 ---------- Yazıldı @ 16:07:28 ----------

ve şuan turkcell ayda 3 tl ye sınırsız internet paketi veriyor vodafone cepnet intihar etsin :)

vodafone aylık cepnet ten yavaş türkcell

ByGolsime

Üye
avea .ha.

marist

marist

Üye
Sorduğun Çoğu Sorunun Cevabı Turkcell 'de Ama ÖyLe OLduğu Kadar PahaLı ve Sömürücü :sirit:

x-scarface

x-scarface

Üye
özturkcell :emoamca::d:

phasan

phasan

Üye
vodafone

Jidz

Üye
Turkcell

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
vodafone

phasan

phasan

Üye
vodafone

Albeyaz-Bayrak

Üye
Turkcell ve Vodofone Kullandim İkisininde Cekim Kalitesi gayet iyi , Ben surekli mesajlastigim icin Turkcellden 12 Liraya 1.000 sms aliyorum + 100mb internet ama vodofonede 10 liraya 10.000 vodoffonlularla 2.000 diger yonlere vodofon kalite iyi hizmet orta fiyatlar sahane ;)

phasan

phasan

Üye
Turkcell ve Vodofone Kullandim İkisininde Cekim Kalitesi gayet iyi , Ben surekli mesajlastigim icin Turkcellden 12 Liraya 1.000 sms aliyorum + 100mb internet ama vodofonede 10 liraya 10.000 vodoffonlularla 2.000 diger yonlere vodofon kalite iyi hizmet orta fiyatlar sahane ;)

Vodafone ucuz turkcell gore

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
İkiside beş para etmez bu devirde utanmadan 100 mb internet veriyorlar bunlar hala milleti e250 falanmı kullanıyor sanıyorlar acaba birde şöyle hızlıyım böyle hızlıyım diye reklam yapıyorlar interneti fahiş fiyattan sunduktan sonra 1gbit olsa ne yazar ben internet konusunda aveayı kutluyorum güzel jet tarifeleri var yakında tabletim için alacağım avea.

phasan

phasan

Üye
İkiside beş para etmez bu devirde utanmadan 100 mb internet veriyorlar bunlar hala milleti e250 falanmı kullanıyor sanıyorlar acaba birde şöyle hızlıyım böyle hızlıyım diye reklam yapıyorlar interneti fahiş fiyattan sunduktan sonra 1gbit olsa ne yazar ben internet konusunda aveayı kutluyorum güzel jet tarifeleri var yakında tabletim için alacağım avea.

Avea da her yerde cekmiyor

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
bizim burda gayet güzel çekiyor

Frksylyc

Üye
vodafone hat kullaniyorum.ama bizim burada turkcell 1 numara.soyle ki: bulundugum yerde vadofone 3 g cekmiyor sadece 2g var. turkcl cekiyor.komsu koyde ne vodafone ne avea cekiyor turkcell ise cekiyor.internet fiyatlarina gelince hepsi pahali.

phasan

phasan

Üye
vodafone hat kullaniyorum.ama bizim burada turkcell 1 numara.soyle ki: bulundugum yerde vadofone 3 g cekmiyor sadece 2g var. turkcl cekiyor.komsu koyde ne vodafone ne avea cekiyor turkcell ise cekiyor.internet fiyatlarina gelince hepsi pahali.

Kalite kotu operator netleri pahali

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bulundugum bolgede avea iyi olsa onu kullancam ama 3g kapsamasi dusuk. 5 ay once turkcellden vodafone a gectim keske daha once gecseydim. Kisacasi turkcell kazikci vodafone avea daha iyi :)

seda010

Üye
vodafone

Fatih Enes

Fatih Enes

Üye
Türkcell'den Vodafone'ye geçen birisi olarak Türkcell'den kurtulun diyorum =)

Üst Alt