Turkcell Haksızlıklarına Dayanamayacağım Artık (MH attığım mail)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imece iletişim

imece iletişim

Üye
:deal: bügün döktürmüşsünüz..edebiyat parçalamışsınız....cok güzel koyun olmak istemiyorum özgür kız ne diyordu reklamlarda özgürlükkk hakkını ara koyun olmaa....hakkın varsa tabi :) eleştirelere devam...güzel düşüncelere devam...:huhu: SUSMA ......SUSTUKCA SIRA SANA GELECEK...:agla

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yalnız bunları tek hat ile kazanmadığını da yaz istersen

Pepsi Kampanyası - 4 hattıma 2009'dar Kontör.
Mil Kampanyası - Tek hattıma 600 Kontör. Diğer 2 hattıma 400 kontör.
Gittigidiyor Kampanyası - Tek hattıma 100 Kontör.
Eti BenimO kampanyası 1 hattım1 150 kontör. Diğer 2 hattıma 50'şer kontör.

:) Baya detaylı oldu sanırım liste. Benim kazancım çok az. Bu konuda üstadım ise piri.reis'dir :)

paradox1026

paradox1026

Üye
ben defalarca Turkcell den aveaya taşıma yaptım kntrde yuklemiorum knt bittimi kır at aveaya taşı onu bitir Turkcell'e Turkcell akıllıysa bende ***** değilim

Use2000 arkadaşım taşıma yapacaksın dostum başka türlü olmuo
Resmen tüketiciye küfür bu
kampanyaları anlık takip etmek milletin işi gücü yok takip edecek anlık kampanyalara hangi operatör olursa olsun kızan biriyim.

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Pepsi Kampanyası - 4 hattıma 2009'dar Kontör.
Mil Kampanyası - Tek hattıma 600 Kontör. Diğer 2 hattıma 400 kontör.
Gittigidiyor Kampanyası - Tek hattıma 100 Kontör.
Eti BenimO kampanyası 1 hattım1 150 kontör. Diğer 2 hattıma 50'şer kontör.

:) Baya detaylı oldu sanırım liste. Benim kazancım çok az. Bu konuda üstadım ise piri.reis'dir :)

İyi de hocam burada bir tezatlık yok mu?
Gittigidiyor Kampanyası - Tek hattıma 100 Kontör nasıl oluyor? kayıt oldun 10 + 3*5 tavsiye = 25 nasıl 100 e tamamladığını anlayamadım. Sana mantıklı geliyor mu? pepsi kampanyası zaten hediye kontör...

paradox1026

paradox1026

Üye
Gittigidiyor Kampanyası - Tek hattıma 100 Kontör nasıl oluyor? kayıt oldun 10 + 3*5 tavsiye = 25 nasıl 100 e tamamladığını anlayamadım. Sana mantıklı geliyor mu? pepsi kampanyası zaten hediye kontör...

aynen bende en fazla 25 diye biliorum:)GG kampanyası için + bu kadar kontoru nasıl yiyorsunuz valla radyasyondan erken oleceksin (konuşarak harcıosan tabi:)

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELL'DEN GELEN CEVAP:

Kampanyalarımız ile ilgili değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Farklı cep telefonu kullanma alışkanlıklarına göre, farklı beklenti ve ihtiyaçları olan müşteri gruplarına, o ihtiyaçlara cevap veren farklılaştırılmış hizmet ve tarifeler sunarak, çeşitli dönemlerde düzenlediğimiz kampanyalarla uzun süreli yarar sağlamayı hedefliyoruz.

Kampanyalarımızda öncelikli amacımız müşterilerilerimizin avantajlı olarak hatlarını kullanabilme imkanı sağlamaktır. Bu bakış açısı ile uygulamalarımızda farklı bir amacımızın olmadığını iletebiliriz.

Bazı kampanyalarımız belirli dönemlerde, belirli müşteri gruplarına ve belirli kurgular ile yapılabiliyor. Ancak tüm müşterilerimize yönelik bir çok kampanyalarımız olduğunu iletmek isteriz.

Saygılarımızla
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Serap Durukan Erdoğan
Müşteri Çözüm Merkezi

paradox1026

paradox1026

Üye
TURKCELL'DEN GELEN CEVAP:

Kampanyalarımız ile ilgili değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Farklı cep telefonu kullanma alışkanlıklarına göre, farklı beklenti ve ihtiyaçları olan müşteri gruplarına, o ihtiyaçlara cevap veren farklılaştırılmış hizmet ve tarifeler sunarak, çeşitli dönemlerde düzenlediğimiz kampanyalarla uzun süreli yarar sağlamayı hedefliyoruz.

Kampanyalarımızda öncelikli amacımız müşterilerilerimizin avantajlı olarak hatlarını kullanabilme imkanı sağlamaktır. Bu bakış açısı ile uygulamalarımızda farklı bir amacımızın olmadığını iletebiliriz.

Bazı kampanyalarımız belirli dönemlerde, belirli müşteri gruplarına ve belirli kurgular ile yapılabiliyor. Ancak tüm müşterilerimize yönelik bir çok kampanyalarımız olduğunu iletmek isteriz.

Saygılarımızla
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Serap Durukan Erdoğan
Müşteri Çözüm Merkezi

Bazı kampanyalarımız belirli dönemlerde, belirli müşteri gruplarına ve belirli kurgular ile yapılabiliyor. Ancak tüm müşterilerimize yönelik bir çok kampanyalarımız olduğunu iletmek isteriz. :) Bilmiyordukkk :huhu:

--------------- Ekleme ---------------

Laf yok icraat olsun be cellocanlarımm

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Başından savmak için yazmış :bann:

paradox1026

paradox1026

Üye
en iyi müşteri hzimetleri Vodafone'nun ama ücretlendirmesi kötü 71 sn/1kntr
Mail atacaksın 30 dakkada arıyorlar kontorunde bitmio
en kötü MH AVEA-Turkcell diorum sırasıyla

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell eskiden çok iyiydi ama ne olduysa artık sallamıyor pek müşteriyi...

paradox1026

paradox1026

Üye
use 36 milyon abone yeter daha fazlasını kaldıramaz buraya yazıyorum
uzun vadede avea-vodafone numara taşınabilirliğinde kazançlı çıkacak.

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Hiç değilse arayıp da haklısınız filan deyip; iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir filan deseydi daha mantıklı olurdu

__Midas__

__Midas__

Üye
bende faturalıyım ama bazen bize haksızlık yapıldığını düşünüyorum, özellikle şu sms gönderme ile alakalı, faturasız hatlara 300 veya 3000 meaj veriliyor 30 kontör karşılığında ama bize hiçbirzman böyle bişe verilmedi, hazırkartlılara nar kampanyasıydı, sms di derken baya bi ayrıcalıklar var, bende buna karşıyım ,neden bize yok,

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
sevgili arkadaşım aynen senin dediğin gibi yaptım .Şu anda her ay 600 dk 10 ytl karşılığı konuşuyorum.Bazı arkadaşlar galiba turkcell den maaş alıyo abuk subuk konuşuyolar.Numaranı taşı sonra geri dön.Sistem tıkır tıkır işliyo.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici

Bu soruyu şöyle açıklayayım.
Herhangi bir operatörün yapmış olduğu kontör/dakika kampanyasını bilmek yetmez. Bu kampanyanın açıklarını bilmek esastır.

Diyorum ya arkadaşlar Gittigidiyordan en az kontör kazananlardan biri benim 1000 kontörün üzerinden kontör kazanan arkadaşlarım oldu. Güzel bir kampanya çıksa da sizlerle paylaşsak diye bekliyoruz bizler de :)

paradox seninki de güzel bir yöntem ama taşıma işlemi yapıp da o kadar beklemeye ve 20 kontöre muhtaç olmaya hiç gerek yok :oke:

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Bu soruyu şöyle açıklayayım.
Herhangi bir operatörün yapmış olduğu kontör/dakika kampanyasını bilmek yetmez. Bu kampanyanın açıklarını bilmek esastır.

Diyorum ya arkadaşlar Gittigidiyordan en az kontör kazananlardan biri benim 1000 kontörün üzerinden kontör kazanan arkadaşlarım oldu. Güzel bir kampanya çıksa da sizlerle paylaşsak diye bekliyoruz bizler de :)

paradox seninki de güzel bir yöntem ama taşıma işlemi yapıp da o kadar beklemeye ve 20 kontöre muhtaç olmaya hiç gerek yok :oke:

Evet ancak sistem açıklarıyla Turkcell den iyi bir operatör olur. Turkcell Mil kampanyası da aynı şekilde. Ama bence en mübah ve en akıllıca olanı hattını oradan oraya taşımak. Operatörler resmen bunu teşvik ediyor. Hem ben numaramı taşıyayım devlet onlardan vergi alsın. Devlette kazansın...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Sizin yaklaşımınız biraz kötümser geldi bana :)

2 faturalı Turkcell + 3 Kontörlü Turkcell + 1 Avea hattım var. Hiç taşıma işlemi yapmadım daha. Yapmayı da düşünmüyorum.

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Sizin yaklaşımınız biraz kötümser geldi bana :)

2 faturalı Turkcell + 3 Kontörlü Turkcell + 1 Avea hattım var. Hiç taşıma işlemi yapmadım daha. Yapmayı da düşünmüyorum.

Her operatörün taşımaya özel kampanyaları var. Numara taşımanın da herhangi bir bedeli yok. Taşımamak için neden var mı? Bence taşıyıp taşıyıp kampanyalardan yararlanmak çok mantıklı.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bence de mantıklı da Cayma Bedelli 120 dk ve 180 dk yetiyor bana :)
120DK yı aldım. Şimdi 180 DK yı almak için aranmayı bekliyorum.

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Bence de mantıklı da Cayma Bedelli 120 dk ve 180 dk yetiyor bana :)
120DK yı aldım. Şimdi 180 DK yı almak için aranmayı bekliyorum.

İyi de faturasız hatlardan bahsediyoruz burada. Faturasız hatta böyle bir kampanya yok maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...