Yalnız bunları tek hat ile kazanmadığını da yaz istersen
Baya detaylı oldu sanırım liste. Benim kazancım çok az. Bu konuda üstadım ise piri.reis'dir 
Pepsi Kampanyası - 4 hattıma 2009'dar Kontör.
Mil Kampanyası - Tek hattıma 600 Kontör. Diğer 2 hattıma 400 kontör.
Gittigidiyor Kampanyası - Tek hattıma 100 Kontör.
Eti BenimO kampanyası 1 hattım1 150 kontör. Diğer 2 hattıma 50'şer kontör.
Baya detaylı oldu sanırım liste. Benim kazancım çok az. Bu konuda üstadım ise piri.reis'dir
![]()
İyi de hocam burada bir tezatlık yok mu?
Gittigidiyor Kampanyası - Tek hattıma 100 Kontör nasıl oluyor? kayıt oldun 10 + 3*5 tavsiye = 25 nasıl 100 e tamamladığını anlayamadım. Sana mantıklı geliyor mu? pepsi kampanyası zaten hediye kontör...
GG kampanyası için + bu kadar kontoru nasıl yiyorsunuz valla radyasyondan erken oleceksin (konuşarak harcıosan tabi
TURKCELL'DEN GELEN CEVAP:
Kampanyalarımız ile ilgili değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Farklı cep telefonu kullanma alışkanlıklarına göre, farklı beklenti ve ihtiyaçları olan müşteri gruplarına, o ihtiyaçlara cevap veren farklılaştırılmış hizmet ve tarifeler sunarak, çeşitli dönemlerde düzenlediğimiz kampanyalarla uzun süreli yarar sağlamayı hedefliyoruz.
Kampanyalarımızda öncelikli amacımız müşterilerilerimizin avantajlı olarak hatlarını kullanabilme imkanı sağlamaktır. Bu bakış açısı ile uygulamalarımızda farklı bir amacımızın olmadığını iletebiliriz.
Bazı kampanyalarımız belirli dönemlerde, belirli müşteri gruplarına ve belirli kurgular ile yapılabiliyor. Ancak tüm müşterilerimize yönelik bir çok kampanyalarımız olduğunu iletmek isteriz.
Saygılarımızla
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
Serap Durukan Erdoğan
Müşteri Çözüm Merkezi
Bilmiyordukkk 
İyi de hocam burada bir tezatlık yok mu?
Gittigidiyor Kampanyası - Tek hattıma 100 Kontör nasıl oluyor? kayıt oldun 10 + 3*5 tavsiye = 25 nasıl 100 e tamamladığını anlayamadım. Sana mantıklı geliyor mu? pepsi kampanyası zaten hediye kontör...

Bu soruyu şöyle açıklayayım.
Herhangi bir operatörün yapmış olduğu kontör/dakika kampanyasını bilmek yetmez. Bu kampanyanın açıklarını bilmek esastır.
Diyorum ya arkadaşlar Gittigidiyordan en az kontör kazananlardan biri benim 1000 kontörün üzerinden kontör kazanan arkadaşlarım oldu. Güzel bir kampanya çıksa da sizlerle paylaşsak diye bekliyoruz bizler de
paradox seninki de güzel bir yöntem ama taşıma işlemi yapıp da o kadar beklemeye ve 20 kontöre muhtaç olmaya hiç gerek yok![]()
Sizin yaklaşımınız biraz kötümser geldi bana
2 faturalı Turkcell + 3 Kontörlü Turkcell + 1 Avea hattım var. Hiç taşıma işlemi yapmadım daha. Yapmayı da düşünmüyorum.
Bence de mantıklı da Cayma Bedelli 120 dk ve 180 dk yetiyor bana
120DK yı aldım. Şimdi 180 DK yı almak için aranmayı bekliyorum.