Turkcell Haksızlıklarına Dayanamayacağım Artık (MH attığım mail)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Haksızlıklarına Dayanamayacağım Artık (MH attığım mail)
Merhabalar;
Hattımı Turkcell'e ilk taşıyanlardanım. Numaram aynı kalsın kalitesi Turkcell olsun dedim ama erken taşımakla hata ettim galiba. Ben hattımı taşıdıktan sonra bir sürü kampanya oldu tavuklar verildi 1000 dakikalar havada uçuştu ama hattını erken taşıyan sırf erken taşıdı diye hiçbirinden yararlanamadı. Tıpkı benim gibi. Şimdi biz bu kampanyalardan yararlanmak için hattımızı başka bir operatöre taşıyıp daha sonrasında tekrarda Turkcell'e mi dönelim? Turkcell faturalı hatlara cayma bedelli kontrat yapıp en az 12 ay boyunca aboneliğini iptal etmez veya taşımazsan 2 gün bedava + şebeke içi 180 veya her yöne 120 hediye veriyor; günün fırsatı adı altındaki kampanyada faturalı hatlara çok güzel fırsatlar sunulurken faturasız hatlarla adeta dalga geçilircesine 50 kontöre 1 gün boyunca 8 saat bedava deniliyor. Şimdi lütfen elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün burada biraz haksızlık yok mu? Faturasız hatlar mağdur değil mi? Peki biz bu mağduriyeti gidermek için önce hattımızı başka bir hatta taşısak ve taşıdığımız operatörün kampanya dahilindeki hediyeleri kullanıp Turkcell'e geçsek; Turkcell'in de numara taşıma kapsamındaki o güzelim kampanyalarından yararlanıp henüz çiçeğimiz burnumuzdayken tekrar başka operatöre geçsek? Nasıl olsa numara taşıma ücretsiz. Ama bunların siz operatörlere bir maliyeti var değil mi? Vergisiydi; kırtasiye masrafıydı; primiydi;kampanya kapsamında vermiş olduğunuz hediyelerdi vs... Değil mi? Bizi bunu yapmaya mecbur etmeyin lütfen... Saygılarımla;

papi40

papi40

Üye
"bırak bu boş işleri " derim

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
Bakalım ne cevap gelecek.
Haklı olduğunu düşünüyorum.

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
"bırak bu boş işleri " derim

Ne demek arkadaşım bırak bu boş işleri?

Haksızlık karşısında suskun duracak kadar koyun zihniyetli insanlar yüzünden herkes istediği gibi hareket ediyor. Biz koyun değiliz. Ben düşüncelerimi dile getirebilecek kadar medeni cesarete sahip bir kişiyim. Ayrıca her konuda hakkımı sonuna kadar savunurum. Alışmışsın koyun gibi güdülmeye sesini çıkarmamaya. Yorum yazacaksan hiç değilse neden boş olduğuyla ilgili birşeyler yazsaydın. Ama tabi bazı cümleleri toparlayıp yazmak zor geldi. Alışılmış koyun psikolojisi :bann:

fbdr1907

fbdr1907

Üye

Haksızlık karşısında suskun duracak kadar koyun zihniyetli insanlar yüzünden herkes istediği gibi hareket ediyor. Biz koyun değiliz. Ben düşüncelerimi dile getirebilecek kadar medeni cesarete sahip bir kişiyim. Ayrıca her konuda hakkımı sonuna kadar savunurum. Alışmışsın koyun gibi güdülmeye sesini çıkarmamaya. Yorum yazacaksan hiç değilse neden boş olduğuyla ilgili birşeyler yazsaydın. Ama tabi bazı cümleleri toparlayıp yazmak zor geldi. Alışılmış koyun psikolojisi :bann:
katılıyorum sana bende seninle düşüncedeyim...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Katılıyorum arkadaş çok güzel bir konuya değinmişsin çok teşekkürler.

cadimm

cadimm

Üye

Bencede Ya Valla Koyun Gibi Güdülmektense Haklı OLduğun İÇin ve Özgürce Düşüncelerini Söylediğin İçin Destekliyorum Seni.............

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell şimdiye kadar müşteri memnuniyetini en iyi çözüme ulaştıran operatör oldu. Bu konuda da size mutlaka bilgi verilecektir.

cadimm

cadimm

Üye
Turkcell şimdiye kadar müşteri memnuniyetini en iyi çözüme ulaştıran operatör oldu. Bu konuda da size mutlaka bilgi verilecektir.

valla arkadaşım sana bişey söyliyim mi türkcelle bi kavga ettim bi kavga ettim o kavgayı bide şengüller telekominasyon la etmiştim evdekiler türkcell kullanmasa kullanmam kesinlikle...niye kavga ettiğime gelince hattı ilk aldım aradan 3 - 4 ay geçti tabi ayda 2-3 kere knt yüklüyorum işim gereği telefonum servise gidince yüklemedim yaklaşık 2 hafta serviste kaldı neyse servisten geldi knt yükledim knt pat 0 oldu knt yanlış girdim diye düşünmüştüm 3 kere yanlış girince bloke felan oluyo ya pek fazla ilgilenmiyodum o zamanlar o yuzden bilmiyodum neyse neymiş efendim bi yeriye üye olmuşum ya hat kapalı tel serviste hatı kullanan yok üye oldun diyo allah açtım ağzımı yumdum gözümü gözümü açtığımda telefonu kapatmıştım:D :D :D yaklaşık yarım saat konuştum derdimi anlatamadım yada anlamak istemediler knt geri istediğim için :kop::kop: en son dedim ya knt yollarsınız yada evdeki bütün turkcell hatlarının iptalini isterim:kop: sonra bi baktım knt geri yolladılar bide msj atmışlar bir daha herhangi bi şekilde knt geri iade yapılmaz...o yuzden turkcelle gıcığım kendi hattım avea ama ailem için turkcelli de yanımda taşıyorum ;)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell kontör iadesi üzerine gerçekten başarılı çalışmalar yapıyor. Bu yönden kontör iadesi yapan tek operatör de diyebiliriz. Bİr çok kez kontör iadesi yapıldı. Hatta şöyle bir şey de oldu. Arkadaşımın hattında -20 kontör varken ücretsiz müşteri hizmetlerini aradığında kontöre ihtiyacı olduğunu belirttiğinde 5kontör verilmişti. Bu işlemi diğer operatörlerin yaptığına hiç rastlamadım.

cadimm

cadimm

Üye
Turkcell kontör iadesi üzerine gerçekten başarılı çalışmalar yapıyor. Bu yönden kontör iadesi yapan tek operatör de diyebiliriz. Bİr çok kez kontör iadesi yapıldı. Hatta şöyle bir şey de oldu. Arkadaşımın hattında -20 kontör varken ücretsiz müşteri hizmetlerini aradığında kontöre ihtiyacı olduğunu belirttiğinde 5kontör verilmişti. Bu işlemi diğer operatörlerin yaptığına hiç rastlamadım.

Herneyse Artık Arkadaşın adına sevindim.FAzla tukrcelli kullanmıyorum zaten ;) :bigstar:

diovandark

diovandark

Üye
abi bunlar köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyolar sonra dayı olsan bile ayı muamelesi yapıyolar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell şimdiye kadar beni 1 kere madur etti. O da benim hatamdı. Şimdiye kadar Turkcell'den toplamda 15.000'e yakın kontör kazandım. Bu kontörlerin tamamı Turkcell ile işbirliği yapan şirketlerden kazandıklarımdır. Örnek vermek gerekirse.

THY - Mil Kampanyası ( 1000 Kontör - Normal Kontör )
ETİ - BenimO kampanyası ( 250 Kontör - Normal Kontör )
Pepsi - GNC Kampanyası ( 8036 Kontör - Turkcell içi Hediye Kontör )
GittiGidiyor - Üye Olan Kazanıyor Kampanyası ( 100 Kontör - Normal kontör )

cadimm

cadimm

Üye
Hımm bişi sorucam sen turkcell bayii misin? :ss merak Ettim :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Hayır değilim :) Kampanyaları anlık takip ediyorum sadece :)
Tabi bu kazandıklarımı 1 ayda kazanmadım. Kampanyaları 1 yıldır takip ediyorum.

THY kampanyasından 15.000 Kontör kazanan arkadaşım var.
Coca-Cola - O topa ne oldu kampanyasını ben kampanya bittiğinde gördüm. Bu kampanyadan 25.000 Kontör kazanan arkadaşım oldu.
Gittigidiyor kampanyasından 1000 kontör kazanan arkadaşım oldu. Oldu da oldu yani :) Sadece kampanyaları takip etmek ve biraz uğraşmak gerekiyor kontör kazanmak için :)

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi

Coca-Cola - O topa ne oldu kampanyasını ben kampanya bittiğinde gördüm. Bu kampanyadan 25.000 Kontör kazanan arkadaşım oldu.
Gittigidiyor kampanyasından 1000 kontör kazanan arkadaşım oldu. Oldu da oldu yani :) Sadece kampanyaları takip etmek ve biraz uğraşmak gerekiyor kontör kazanmak için :)

Yalnız bunları tek hat ile kazanmadığını da yaz istersen

cadimm

cadimm

Üye

VAlla Seni Tebrik Ediyorum :)

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Gönder bana piri yardım ederim bitirmene :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...