TURKCELL' den "TonlaKazan" Hususunda Sikayet Var :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Vay bu yeni domainler ne ya:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
3 Konu 2 Mesaj yazımdım ama anında sitemi özledim ne saçma sitedir bu ya.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Güzel bir düşünce. Bizde boş durmuyoruz. Tonla kazan konusunda arama yapılacak numara veriliyor ve çağrı atan kişiler aranıyor, fakat dikkatimi çekti numarayı herkes gördüğü için herkes çağrı atabilir güvenliği üst seviyeye çıkarmak için bir yol bulduk DH üyelerinin bize geleceğini düşünürsek bir güvenlik şarttı. Numarayı sadece üyelerin görebilmesi için biraz süsleyerek gizleyebiliriz örnek: 05351234567 bu numarayı herkes görüyor ama bunu şekli ile yazarsak site bunu link olarak algılar ve sadece üyelere gösterir. Kimse tutamaz bizi artık, sağlı sollu geliyoruz.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici

Böyle bir şey yaptım. Haydi Hayırlısı arkadaşlar.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
yaptığınız hizmeti takdir ettim, teşekkürler
ama linkini rdiğiniz site, "ilşkiye açık" Bayanla mesajlaşma reklamlar falan veriyor
geçen de msn şifresi çalma yolları öğreten bir reklam
bir nin seviyesi , biraz da aldığı reklamın seviyesiyle doğru orantılıdır bence
elbette , bu durum sizi bağlamaz ve emeğinize teşekkü etmemizi engellemez
tekrar teşekkürler

Adam aynen bu yorumu yazmış.:allalla:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Işte bendende bir atak.

forumda yayınladığım bu konu şu şekilde
Merhaba sayın donanımhaber üyeleri öncelikle aranızda bulunduğum için çok mutluyum. Turkcell her geçen gün abonelerine hizmetini biraz daha artırmak için çalışıyor vede başarıyor. Dünyada yankı uyandıran tonlakazan servisini başka hiçbir operatör düşünememiştır. Fakat turkcell daima müşterileri için çalışmaktadır. Ve bu yaptığı çalışmalar okadar onemlidirki ALTIN ÖRÜMCEK ödülünde boy göstermiştir. Haberimizin ayrıntılarını buradan alabilirsiniz. Hem destek olup hemde kazanmak istermisiniz. O zaman tonlakazan servisi ile ilgili tüm sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. iletişim: [email protected] yardım ve geniş bilgi sadece üyelerimize sağlandığı için mailinizin sonuna üye adınızıda yazınız eğer forumumuza üyeliğiniz varsa en geç 1 saat içinde sorunuza cevap verilecektir. Teşekkürler DH

fazla detaya girmedimki durumu bakmasınlar, oyleki bugün daha önce açılmış iki konumuzu silmişlerdir, bu nedenle biraz temkinli ve açık vermeden yazdım.
Planın devamında konuyu okuyan üye mail adresine mail yollayacak ve otomatik bir mail ona geri gelecek ve o mail de şunlar var.

Merhaba üyeliğiniz olduğu anlaşılmıştır. Tonla kazan turkcell tarafından sunulan abonelerine kontör kazandıran bir servistir ve bunun karşılığında hiçbir ücret talep etmemektedir. Aylık toplam 90 kontör kazandıran bu sistem arandığınızda kontör kazanmanızi sağlar. Ben okadar aranmıyorum diyorsanız sadece size özel bir teklifimiz var o zaman. Biz sizi arayarak bedavadan kontör kazanmanızi sağlayabiliriz. Ayrıntılı bilgi ve aranmal için ortak sitemiz olan
bu konuyu incelemenizi rica ediyoruz. Dilerseniz destek de olabilirsiniz. Bunun için "Orumcek finalinde, degerli toniklerin oylarini bekliyor! TonlaKazan i desteklemek icin ALTIN (bosluk) 918 yazip 3969'a gonderin (2 SMS)" tabi bu sizin insiyatifinızd kalmış birşeydir. Destek olmasanız da bir size destek oluyoruz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Nasıl

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dh'deki konu yine uçmuş.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bugün 3 konumuz kapatılmıştır. anlaşıldığı üzere tonla kazan ile ilgili tüm konular siliniyor. Konu açarak bu işin olmayacağı artık anlaşılmıştır. Başka birşey gerekiyor, benim fikrim pm ile bildirsek ama kime bildireceğiz, çok uzun zaman alır. Elimizde onların tonlakazan listesi olsa o kişilere pm ile bilgilendirme yapardık fakat elimizde oda yok. Aklına başka birşey gelen varmı.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mahmut tonlakazanın msn grubunda olması lazım. Oradan bizim linki atarsa dh'nin tüm tonlakazan tayfası görür ve buraya gelir. El altından yayılmış olur. ;)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu açıldıktan sonra silinene kadar geçen süreyi de düşünmek lazım yani orada aktif üyelerin çogunlukta oldugu aksam saatleri bu işi 3-4 farklı üyelikle yapabiliriz aynı metni açarak ?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu açıldıktan sonra silinene kadar geçen süreyi de düşünmek lazım yani orada aktif üyelerin çogunlukta oldugu aksam saatleri bu işi 3-4 farklı üyelikle yapabiliriz aynı metni açarak ?

evet. Doğru diyorsun. Bu arada arkadaşlar [email protected] bu mail adresine dikkat bunu mümkün olduğu kadar çok kişiye duyurabilirsek iyidir. Ilk bakışta DH ye ait bir mail adresi görünebilir fakat birisi buna bir mail yollarsa 1 dakika içinde ona bizim reklamımızı yapan bir mail gelecektir. Mail adresi dikkat çekmediği için yönetimdeki kişiler bu adrese mail yoklamadan bu ise anlamazlar onun için fırsat bulduğunuz zaman adresi verin, hani iletişim için işte bana ulaşmak için vs.. gibi. Bu iş birşekilde olacak. Iyice inada bindi bu iş.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ahmet'in dediği doğru. Bu adamların TonlaKazan için MSN grupları var. Nasıl bir yol izlesek de bu adamları bize çeksek. Konu ile olmayacak anlaşılan.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tonlakazan grubuna gece bir mesaj at mahmut, açan herkes girdiğinde görür. Biri duysa ondan ona derken yayılır. Zaten Bilal abiyle birlikte sözü geçen adamlarsınız, dh'de tonlakazan yok o yok bu yok neden dursunlar ki? Bir de sürekli uyarı puanı var...

piri.reis

piri.reis

Üye
bende dh nin 150 kişililk cep numarası listesi var.
uygun zamanda onlara davet sms i göndereceğim.

1 ay kadar önce de onların tonlakazan listesini ele geçirmeye çalışmıştım,
hafta sonu arama yapmayı düşünüyorum listeyi gönderebilirmisiniz dediğimde hafta sonu müsait olursan kesin arama yapacak olursan listeyi gönderelim demişlerdi.
bende zaten arama yapmayacağım için plan suya düşmüştü.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Msn grupları varsa ve herkes oraya zatan giriyorsa, piri.reis de biliniyorsa o zaman msn e girip muhabbete dalarak bizde u uygulama devam ediyor dese olay biter o zaman ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea HerYöne Sınırsız tarifesine geçiş yapacağım. Birazdan ÖnBaşvuruda bulunmaya giderim.
Aramaları 29 Mart bittiği gün sorunsuz olarak yapmaya devam edeceğim. Bu MaxiCep için bulunmaz bir fırsat. DH'deki herkesin buraya gelmesi için çok büyük bir şans. Bu fırsatı çok iyi düşünüp değerlendirmek lazım.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Numaraları varsa Bilal Abi de, dolayısı ile bu konu için sms atabilirsiniz yada msn gruplarına onlardan biri gibi sızarak bizim konumuzu verebilirsiniz sonucta sadece biz kazanmayacağız ... Onlar da kazanacak .

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell TonlaKazan servisini değiştirdi. Artık Daha önce kullanılan tonik kullanılamayacak. Bu bizim için çok kötü oldu.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bizden yanıt alamayınca çareyi sistemi değiştirmekte buldu :ehe

Turkcell' e servis değiştirttik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt