yaptığınız hizmeti takdir ettim, teşekkürler
ama linkiniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrdiğiniz site, "ilşkiye açık" Bayanla mesajlaşma reklamlar falan veriyor
geçen de msn şifresi çalma yolları öğreten bir reklamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdı
birLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznin seviyesi , biraz da aldığı reklamın seviyesiyle doğru orantılıdır bence
elbette , bu durum sizi bağlamaz ve emeğinize teşekkü etmemizi engellemez
tekrar teşekkürler

Merhaba sayın donanımhaber üyeleri öncelikle aranızda bulunduğum için çok mutluyum. Turkcell her geçen gün abonelerine hizmetini biraz daha artırmak için çalışıyor vede başarıyor. Dünyada yankı uyandıran tonlakazan servisini başka hiçbir operatör düşünememiştır. Fakat turkcell daima müşterileri için çalışmaktadır. Ve bu yaptığı çalışmalar okadar onemlidirki ALTIN ÖRÜMCEK ödülünde boy göstermiştir. Haberimizin ayrıntılarınıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan alabilirsiniz. Hem destek olup hemde kazanmak istermisiniz. O zaman tonlakazan servisi ile ilgili tüm sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. iletişim: [email protected] yardım ve geniş bilgi sadece üyelerimize sağlandığı için mailinizin sonuna üye adınızıda yazınız eğer forumumuza üyeliğiniz varsa en geç 1 saat içinde sorunuza cevap verilecektir. Teşekkürler DH
Merhaba üyeliğiniz olduğu anlaşılmıştır. Tonla kazan turkcell tarafından sunulan abonelerine kontör kazandıran bir servistir ve bunun karşılığında hiçbir ücret talep etmemektedir. Aylık toplam 90 kontör kazandıran bu sistem arandığınızda kontör kazanmanızi sağlar. Ben okadar aranmıyorum diyorsanız sadece size özel bir teklifimiz var o zaman. Biz sizi arayarak bedavadan kontör kazanmanızi sağlayabiliriz. Ayrıntılı bilgi ve aranmal için ortak sitemiz olan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu konuyu incelemenizi rica ediyoruz. Dilerseniz destek de olabilirsiniz. Bunun için "Orumcek finalinde, degerli toniklerin oylarini bekliyor! TonlaKazan i desteklemek icin ALTIN (bosluk) 918 yazip 3969'a gonderin (2 SMS)" tabi bu sizin insiyatifinızd kalmış birşeydir. Destek olmasanız da bir size destek oluyoruz.
Konu açıldıktan sonra silinene kadar geçen süreyi de düşünmek lazım yani orada aktif üyelerin çogunlukta oldugu aksam saatleri bu işi 3-4 farklı üyelikle yapabiliriz aynı metni açarak ?