Ozan
Admin
TURKCELL' den "TonlaKazan" Hususunda Sikayet Var :)
Gelen Maili aynen yayınlıyorum.
Ne yapalım hızlıca karar verelim ( Özellikle Gsm Operatörleri Modları için yazıyorum )

Ne yapalım hızlıca karar verelim ( Özellikle Gsm Operatörleri Modları için yazıyorum )
Merhaba,
Size TonlaKazan servisimiz ile ilgili olarak maxicep.com’da yaşadığımız sorunlar ile ilgili yazıyorum. TonlaKazan servisinden kısaca bahsetmek gerekirse;
TonlaKazan, Mayıs 2007’de Turkcell tarafından dünyanın ilk ÇalarkenDinlet reklam platformu olarak lanse edildi. TonlaKazan üyeleri kendilerini arayan kişilere standart “dıııt dııt” tonu dinletmek yerine, markaların müziklerini dinletiyorlar. Ve dinlettikleri oranda ayda 150 kontöre kadar kazanıyorlar.
Aşağıdaki forum iletisinden de anlaşılacağı üzere, maxicep sitesinde kişilerin telefon numaraları bir havuzda toplanıyor, sonra siteden bir kişi her gün havuzdaki kişileri arıyor, kontör dakika kazanılıyor.
http://www.maxicep.com/turkcell/tonlakazandan-aranmak-isteyenler-181623.html
Buradaki yazıyla birlikte, Turkcell olarak reklam servisini amacına ulaştırmadan abonelerimize kontör/dakika vermiş oluyoruz ve çalıştığımız markalar bu yazıyı okuduğunda servisin tüm abonelerinin bu şekilde kontör/dakika kazandığını hissediyorlar. Konuyla ilgili dilerseniz ayrıntılı konuşabiliriz. Bu yazının kaldırılarak abonelerimizin servis tarafından belirlenen yollar ile kontör/dakika kazanmasını talep ediyoruz.
Tesekkurler,
Evrim Dirik
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
BD / Mobile Marketing
Tel: +90 212 313 xx xx
GSM: +90 532 210 xx xx

Oradaki arkadaşlarımı da severim ama DH'ye müstahak. Oradaki bu konu silindiği andan itibaren elimizde 100e yakın aktif üyenin bize gelmesi demek. Bu da işlerimizin açılması demek