Yurtiçi Kargodan Turkcelllilere Özel Gönderi Yap Kontör/Dakika Kazan Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yurtiçi Kargodan Turkcelllilere Özel Gönderi Yap Kontör/Dakika Kazan Kampanyası
Şimdi Yurtiçi Kargo ile yaptığınız gönderiler, size bedava konuşma kazandırıyor. Gönderi ücreti olarak ödediğiniz her 1 Lira, 1 TonlaKazan kontör ya da karşılığı dakikaya dönüşüyor.

Siz daha çok kargo gönderdikçe, daha çok bedava konuşma cebinize geliyor.

Nasıl Kazanacaksınız?

Adresinizden Kargo teslim alınırken veya şubemizden gönderi yaparken, “Turkcell Kontör Kazan” kampanyasından faydalanmak istediğinizi ve Turkcell abonesi olan cep telefonu numaranızı iletmeniz yeterlidir. Gönderici ödemeli olarak yapılacak gönderide (peşin ödemeli) KDV dahil fatura tutarı üzerinden her 1 TL’ye karşılık 1 TonlaKontör veya karşılığı TonlaKazan dakika kazanacaksınız.

Teslim tarih/saat ve teslim alan bilgilerini ileten GÖNDERENE SMS’iniz, ücretsiz olarak kargonuz teslim edildikten sonra cep telefonunuza geliyor.

Üstelik, 0-1 kg/ds şehirler arası gönderileriniz için %15 indirim fırsatından da bu kampanya ile beraber yararlanabileceksiniz!

TonlaKazan kontör veya karşılığı dakikalarınızla güle güle konuşun!

Kampanyadan sadece Turkcell abonesi olan ve telefon numarasını Yurtiçi Kargo operatör veya kuryesine ileterek kampanyaya katılmak istediğini bildiren bireysel müşteriler, gönderici ödemeli yapacakları kargo gönderilerinde faydalanabilecektir. Hazır Kart ve Muhabbet Kart kullanıcıları için hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek, Turkcell Faturalı kullanıcıları için dakika yüklemesi ise bir sonraki fatura dönemine yansıtılacaktır. Fatura kesim tarihinden en az 3 gün önce gönderilen kısa mesajlar ile kazanılan hediye dakikalar bir sonraki fatura döneminde yüklenecektir. Kampanyalı gönderinin ertesi günü kazanıma dair bilgilendirme sms’i gönderilecektir.
Kampanya süresi, dağıtılacak olan 2.500.000 adet TonlaKazan kontör ya da karşılığı dakika ile sınırlıdır. Yurtiçi Kargo Kampanya içeriğini ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.
Kampanya dahilinde Gönderene SMS (Göndericiye teslimat sonrası teslim tarih, teslim alan bilgilerini ileten sms hizmetimiz) mecburi olarak kullandırılacak ve bu hizmet karşılığı herhangi bir bedel ödenmeyecektir.
Kampanya kapsamında kazanılan TonlaKazan kontör ya da karşılığı dakikalar aboneler arasında transfer edilemez. TonlaKazan, hediye kontör/dakikaların hatlara yüklenmesini takiben kampanyadan faydalanan katılımcıya, 1 gün boyunca TonlaKazan servisinden, Yurtiçi Kargo markasının reklam tonunu dinletecektir. Kullanıcı ücretsiz iptal etmek için TONSIL yazıp 2577’ye gönderebilir.
TonlaKazan’dan kazanılan hediye kontör/dakikalar, yükleme tarihinden itibaren 1 ay boyunca sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılacak aramalarda kullanılabilir. Kazandığınız TonlaKazan hediye dakika/kontörlerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz.

* Kampus içi görüşmelerde dakikası 1 kontör (Kontör atış periyodu 60 sn.)
* Kampuscell abonelerinin Kampuscell dışı Turkcell’lileri aramaları dakikası 3 kontör (Kontör atış periyodu 20 sn.)
* Diğer kontörlü hat aboneleri için dakikası 3,25 kontör (Kontör atış periyodu 15 sn)

Var olan hediye kontörlerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz.
Turkcell hat üzerindeki herhangi bir kısıt nedeniyle TonlaKazan kontör/dakika’nın kazanılamaması durumda Yurtiçi Kargo herhangi bir sorumluluk kabul etmeyecektir.
Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların; iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
Kalan TonlaKazan kontör adedini öğrenmek için *123*4# aranılabilir.
TonlaKazan bir Turkcell hizmetidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt