maxitekv3
Üye
-
Konu Sahibi
-
Onun da kriterleri var yaşam alanları içerisinde insanlığa zarar verecek istasyonlar kuramaz. Yani çok güçlü alt yapılı. Ancak artık tüm operatörlerin ortak baz istasyonu kullanımı gibi bir talep var, 4g ardından geçilbilir denildi. Bakalım.Arkadaslar bana gore reklama dıyelım on milyon tl yatırım yapıyor bunu baz ıstasyonuna verse sorun olmaz
Tamam guzel dıyosunda buzamanda ınsanı zarar vermeyen ne var kı turkıyede cogu yedıklerımız bıle hormonluOnun da kriterleri var yaşam alanları içerisinde insanlığa zarar verecek istasyonlar kuramaz. Yani çok güçlü alt yapılı. Ancak artık tüm operatörlerin ortak baz istasyonu kullanımı gibi bir talep var, 4g ardından geçilbilir denildi. Bakalım.
Bugun son 2 hattimi da avea ya taşıdım.Turkcell data hattima 8 gb internet icin 50 lira istiyordu ve çekmiyordu Avea 35 liraya 10 gb veriyor nasil ama turkcell kalitesini ortaya koymuş demiÇünkü biz itiraz etmesini karşı durmasını bilmiyoruz bazı şeylere.Siyaset yasak olduğu için daha uzatmayacağım konuyu haberin olsun.
8 gb 50 tl verılmez onun yerıne eve sınırsız al daha ıyıBugun son 2 hattimi da avea ya taşıdım.Turkcell data hattima 8 gb internet icin 50 lira istiyordu ve çekmiyordu Avea 35 liraya 10 gb veriyor nasil ama turkcell kalitesini ortaya koymuş demi
Normalde 68 galiba taahut verirsen o fiyat indirimli8 gb 50 tl verılmez onun yerıne eve sınırsız al daha ıyı
biz eve 60 tl 8 mbps hizli 75 gb kolati net aldik 12 aylilNormalde 68 galiba taahut verirsen o fiyat indirimli
Ben vodafonda hep aradigimda mh ulastim bizim burda turkcell cekmiyor yer ankara etimesgutSizde nasıl çekmiyor bilmiyorum ben İstanbuldayım genellikle yılda 2-3 kere Ankaraya da gidiyorum ayrıca yıl içinde arada şehirdışına çıkıyorum (Çanakkale, Bursa vs.) Turkcell'in 3G çekmediği tek bir yer ile karşılaşmadım. (İstanbulun %90'ına gittim şuana kadar)
Fiyatı daha pahalı olabilir ama daha sağlam Turkcell. Bir sorun yaşadığında vodofone müşteri hizmetlerine ulaşmayı dene neredeyse imkansız. Avea her yerde çekmiyor. Birde saçma sapan uygulamalar var kalan TL'ne bile bakamıyorsun bir numarayı arıyorsun sesli söylüyorlar.
Birde Turkcellde o 8GB olan paket sınırsız internet. 8GB'dan sonra sadece hız düşüyor. Avea'da öyle mi bilmiyorum.
Haklısın Avea ve Turkcell kullanılır ama Vodafone erişmek zor tam 20 dk hatta bekledim en son kapattim.Sizde nasıl çekmiyor bilmiyorum ben İstanbuldayım genellikle yılda 2-3 kere Ankaraya da gidiyorum ayrıca yıl içinde arada şehirdışına çıkıyorum (Çanakkale, Bursa vs.) Turkcell'in 3G çekmediği tek bir yer ile karşılaşmadım. (İstanbulun %90'ına gittim şuana kadar)
Fiyatı daha pahalı olabilir ama daha sağlam Turkcell. Bir sorun yaşadığında vodofone müşteri hizmetlerine ulaşmayı dene neredeyse imkansız. Avea her yerde çekmiyor. Birde saçma sapan uygulamalar var kalan TL'ne bile bakamıyorsun bir numarayı arıyorsun sesli söylüyorlar.
Birde Turkcellde o 8GB olan paket sınırsız internet. 8GB'dan sonra sadece hız düşüyor. Avea'da öyle mi bilmiyorum.
Evet,son yıllarda birsey oldu turkcelleBen vodafonda hep aradigimda mh ulastim bizim burda turkcell cekmiyor yer ankara etimesgut
Birde en iyisi turkcell diyorlar
Bu senin sansin herkes boyle olmuyorBen bir sorun yaşamıyorum ve bence en iyisi Turkcell. Telefonu alırken de çok yardımları dokundu500TL'ye geldi 800TL'lik telefon Kapta, ekran koruyucuda ve her türlü işlemde de indirim yaptılar. Birde diğerlerinden daha hızlı interneti de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?