Arkadaşlar bu gün itibarı ile iki hattımı başarı ile kayıt yaptırdım. Kampanya devam etmekte.
Sol elinde bir tane telefon, sağ elinde bir tane telefon 23:55 gece göndermeye başladım ve saat 00:07 ye kadar devamlı gönderdim yaklaşık 25 gez mesaj gönderdim, gelen mesajlara hiç bakmadım devamlı gönderdim, saat 00:07 olunca göndermeyi bıraktım ve iki telefona gelen mesajlara baktım ve ikiside kayıt olmuş. Kayıt olduğumu söyleyen mesajların geliş tarihi, birincisinin 00:00:07(sn), diğer telefona gelen mesajın tarihi ise 00:00:27(sn). Yani söylemeye çalıştığım şey, 400 kişilik bir limit yaklaşık 25-30 saniye içinde doluyor, hatta 10 saniye bile diyebiliriz. Onun için katılmak isteyen kişilere önerilerim saat 23:55 gece başlasınlar ve saat 00:05 geceye kadar devamlı, hiç durmadan yollasınlar, mümkünse mesajı rahat yollayabileceğiniz bir telefon olsun, unutmayın ki 5 saniyelik gecikme bile limitin dolmasına kafidir. Mümkünse 1100 gibi telefonlarla yollayın çünkü 5 saniyede 1 mesaj gönderecek kadar hıza sahipler. Benden öneri, bol şanslar.