!!Turkcell 1. Bırakacakmı? Kıyasıya Anket Sürüyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell Tahtından İndirilebilirmi?

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!Turkcell 1. Bırakacakmı? Kıyasıya Anket Sürüyor!!
Turkcell %68 pazar payıyla Türkiye'de 1 numara(35.4 Milyon Abone İle) Dünyanın Hiç bi ülkesinde bir gsm operatörünün abone yüzdesi genel olarak bu kadar yüksek değil (çin-amerika-rusya-ingiltere harici)
Vodafone ve Avea'nın rekabeti kızıştıracak şekildeki kampanyaları sürüyor.Turkcell Erken yada geç kampanya formatlarını değiştirip daha cazip hale getirip müşteriye sunuyor
Turkcell Tahtından Edilebilir mi?
Ankete oy ve yorumlarınızı beklerim...

technonur

technonur

Üye
doğru düzgün tarifeler iyi hizmet kalitesi olduktan sonra neden olmasın vodafonenin kampanyaları iyi güzel ama çok fazlakoşul koyuyor tam bi tarifeye bu iyiymiş diyorsunuz altta not geçiyo ayda 250kontör çok sinir bozucu açıkcası

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Belki İndirebilir...FAKAT!!!...Şöyle Bir Kampanyalara Bakıyorum(Coca Cola,Pepsi Vs..)Hepsi Turkcell 3999 ve benzeri Numaralara Falan Gönderin Diyo...Turkcell Bu Yönde Tekel...Bence Tahttan İndirmek Zor Olacaktır Diye Düşünüyorum:)

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Bencede Tahttan indirmek zor olacak:)

ycg35

ycg35

Üye
kntr fiyatlarını düşürsün o zmn asla indirilemez :D bn avea da kullanıyorum ama odamda bile çekmiyo turkcell heryerde full ayrıca avea durduk yere kntr yiyip müşterilerini dolandırabiliyor kaç kez gitti kntrlerim...

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
kntr fiyatlarını düşürsün o zmn asla indirilemez :D bn avea da kullanıyorum ama odamda bile çekmiyo turkcell heryerde ayrıca avea durduk yere kntr yiyip müşterilerini dolandırabiliyor kaç kez gitti kntrlerim...

bende şu an turkcellciyim telefon konbara mms kampuscell kampanyaları sayesinde turkcell 36 milyona gidiyor avea turkcelle rakip olamaz ama vodafone ile savaşmalı ve savaşacak:) buda bize yarayacak

ycg35

ycg35

Üye
tabikide vodafone konuşma fiyatlarını indiriyor turkcell dahada indirir bu gidişle düşünsenize diğer operatörler 2 dk si 1 kntr e aradığımızı :) çok süper olur valla

cross77

cross77

Üye
arama ücretlerinde biraz daha düşüş olursa bence millet daha çok turkcelli tercih eder

safakk

safakk

Üye
tabiki evet impossible is nothing :ehe

WarCity

WarCity

Üye
İmkansız diğil ama gerçekten çok zor bence.

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
sanmıyorum !

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
olabilir neden olmasın

exxor

Üye
bence indiremezler turkcell in internet ve diğer hizmetleri hepsinden daha çok gelişmiş.
Turkcell cok tutulmuş bir operatör

arslansem

arslansem

Üye
Bence bu saatten sonra çok zor :utan

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
bence olabilecek birşey:D

CanceR

CanceR

Üye
bence vodofone böle giderse tek baına trcelli indirecek yaptığı kampanyalar bayabi iyi yane trcell önlem almazsa taht elden gider ;)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
kontor fiyatlarını iyice düşüren olursa bi ihtimal

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Turkcell i tahtından ındırmek zor ...

SHALLI

SHALLI

Üye
bu kadar pahalı devam ederse kendiliğinden inecektir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt