Turkcell'in Kan Kaybının Kanıtı!

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Turkcell Kan Kaybediyor Mu?

• Evet

Kullanılan: 51 63.8%
  • Hayır

Kullanılan: 29 36.3%

• Kullanılan toplam oy
    80
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in Kan Kaybının Kanıtı!

Haberinde Turkcell hakkında ki yorumlardan bazıları.Linki tıklayarak yorumları siteden okuyabilirsiniz.

2009-02-26 16:57:28 turksel yoneticilerine

turksel olarak bizlere verdiğiniz hizmetten dolayı teşekkür ederiz ailece sizlerden ricam türk halkı olarak şu ekonomik krizde bizlere vereceğiniz desteği elinizden geldiği kadar verin lütfen kampanya ise kampanya indirim ise indirim tam zamanı şimdi.

Aranızda Büyük FARK vaR!!!

Yaklaşık olarak 12 senelik Turkcell abonesiydim.Adamlar tekelci olmuşdu sırf numaram dan dolayı diğer hatlarada geçemiyordm.Turkcell de bunun bilincinde olacak ki faturalarım 2008 ortalaması 80-100 tl arası geliyordu.Sonradan numara taşıma onayından sonra hemen avea ya geçdim ve fatura ortalaması 20-40 tl arasına geriledi.Ceza Fark Var......
SAHTE TURKCELL

Arkadaşlar tam 11 yıldır turkcell faturalı kullanıyordum ve avea sınırsıza geçtim dunya varmış diyorum o kadar...

2009-02-26 16:13:50
turkcell benim için bitti

en son fatura detaylarımdan sonra 10 yıldır kullandıgım turkcell hattımı avea ya tasıdım,gecişten bi iki gun önce turkcell aradı teklif yagmuruna basladı,bunu yaparken bile sınırlama dolu teklifler geldi reddettim,yıllarca kaliteli hizmet diyerek bizi sömürdüler,avea da hiç bi problem yok..sadece turkcellin,sebeke meskul gıcıklıgından baska..

2009-02-26 11:12:17

Hüseyin gibiler

Benim saf vatandaşım, turkcell yıllarca kanımızı emdi , üstüne üstlük şebekeyi yol geçen hanı yaptı müt jitem ve genelkurmaya, ttüm abonelerin öel konuşmalarını mite peşkeş çeken bi gsm firmasına bide teşekkür mü ediyorsun

nihayet avea doğru bişey yaptı

benim aylık faturam ortalama 150 tl oluyordu.bu sınırsıza geçmemle 65 tl çevremdeki bi çok insan sınırsız tarifeye geçmiş durumda.iyi tutacak gibi
Teşekkürler Avea...

Çevremde tanıdığım bir çok insan (özellikle ticaret ile uğraşanlar)Avea'nın hatlarını ya satın alıyor yada transfer oluyor. Her yöne sınırsız çok iyi tuttu.Eğer diğer operatörler karşı atağa geçmezlerse Avea özellikle de Turkcell'in paralı müşterilerini çok transfer edecek gibi gözüküyor.

Ambargo

Arkadaşlar en son türksell faturam 200 milyon geldi görünce şok oldum. hemen değiştirdim avea ya geçtim 300 dk (5 saat) KDV dahil 30 YTL ödüyorum. Artık Türksele kaptıracak 1 kuruşum yok soyguncu bunlar. ayrıca türkselin yaptığı bir olay daha var buna söyleyecek laf bulamıyorum Avea dan türkcel abonesini aradığınızda şebeke meşgul diyor 4-5 denemeden sonra düşüyor. bunu öğrendim sadece türkcell yapıyor insana bıktırıp hattını türksele geçmesi için zorluyor.

hakan aykan
yav kardeşim turkcellde 1 saat konuşmadan 35 tl fatura geliyodu. bende avea ya geçtim 150 dk yani 2,5 saat konuşuyorum hemde her yöne 19 tl ödüyom. Aldanmayın aldanmak müslümana yakışmaz

turkcell almayınn!!!

ben 600 dakikalık pakete geçtim 600 dakikayı geçmememe rağmen 150 ytl fatura ödedim bu ay avea ya başvurdum milleti yolduğu yeter turkcellin inanmayın o 600 dakikalık pakete

Avea'ya Rekor Geçiş

Avea'nın başı çektiği Numara Taşınabilirliğinde Avea'ya başvuru 760.000 oldu ama onaylanan geçiş ise 620.000 buda oldukça büyük bir rakam

Turkcell Korkuyor

Turkcell'in 30 Milyon'a yakın abonesi olmasına rağmen riske girmiyor tüketici ne de olsa Turkcell deyip ismine kanıyor. Ama Avea'nın verdiği olanağı kimse vermiyor.
unus Emre Genco
2009-02-26 09:15:27

Avea Sınırsız Vodafone'ye Kazandırıyor

Avea Sınırsız Konusma Tarifesi ile Vodafone Arandıkca Kazandıran Kampanyası arasında olan bir durum söz konusu... Avea hatlı numaranız ile vodafone kontorlu telefonunuzu aradığınızda telefonunuzu açık bırakın istediginiz kadar kontor kazanın...

Takdir maxicep kullanıcılarının....

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

eemir99

eemir99

Üye
Avea türkiyenin en çok konuştıran hattı :P la avea hiçbir zaman iyi olamaz 1 interneti berbat anıında kontör sömürüor 2 kontör harcon hattınızda kontör yoktur dior 68 dakikada bir ses kesilior :S:S Türkcel ise internet ayarını yapmak bedava tonla kazan sayesinde arandıkça kazanıon günde 5 smsten sonrası tüm türkcellilerle bedava mesajlaaşıon aveada 5mb (haftalık)internet paketi 9 kontör türkcelde 10 kontöre 30mb bi gün boyunca yada haftalık 25 kntr e 50 mb türkcell avantajlarıyla gnctrcle kulübüyle pepsi tonla kazan GÜNÜN FIRSATLARI hat kalitesi ve daha çokk.. şeyiyle birinci 36 milyon kişi bunun için türkcelli TÜRKİYENİN EN ÇOK KAZANDIRAN VE EN KALİTELİ HATTI TÜRKCELL

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Avea türkiyenin en çok konuştıran hattı :P la avea hiçbir zaman iyi olamaz 1 interneti berbat anıında kontör sömürüor 2 kontör harcon hattınızda kontör yoktur dior 68 dakikada bir ses kesilior :S:S Türkcel ise internet ayarını yapmak bedava tonla kazan sayesinde arandıkça kazanıon günde 5 smsten sonrası tüm türkcellilerle bedava mesajlaaşıon aveada 5mb (haftalık)internet paketi 9 kontör türkcelde 10 kontöre 30mb bi gün boyunca yada haftalık 25 kntr e 50 mb türkcell avantajlarıyla gnctrcle kulübüyle pepsi tonla kazan GÜNÜN FIRSATLARI hat kalitesi ve daha çokk.. şeyiyle birinci 36 milyon kişi bunun için türkcelli TÜRKİYENİN EN ÇOK KAZANDIRAN VE EN KALİTELİ HATTI TÜRKCELL

hiç süphem yok 68 dakika konuşturup sömürenler utansın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
35 milyon kişi ***** değil ya? Hadi biraz daha daraltalım çemberi, rehberimdeki 200 kişinin 180'i ni Turkcell olur...

Evet evet kan kaybediyor, sevinelim paradox...

Larock

Larock

Üye
bende sürekli olarak 3 operatörün hattı var ve üçü de hep açık durumda. ama en çok işime yarayan turkcell. kullandığın tarifeyi bilirsen çok karlı.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Paradox arkadaşım senin turkcell'e karşı alerjin var herhalde. Elinden gelse bir kaşık suda boğacaksin. Bu kan kaybından birşey olmaz. Insanın elinin kanamasıyla kan kaybından ölmez.

cagaday

Üye
Yorumları okuduk ve annem yanımdan kalktı gitti ben avea geçiyorum diyerek :D

Turkcell 30Milyon kişiyi hak etmiyor...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Bu arada henüz bilgisi olmayan arkadaşlar için çok önemli bir gelişme... Avea Mobil Öğrenci artık 10dk. 1kntr,, uyansın şu millet, türkcellin halen daha kısıtlamalı kampanyaları var, yemişim kalitesini yaa ben giden kntre bakarım ;)

yoruk_41

yoruk_41

Üye
oğrencıysen AveA
Kamuysan AveA
Sirketsen AveA
Zengınsen Turkcell"e

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Başa baş gidiyo anket :))

greenmile

greenmile

Üye
turkcell kan kaybediyor mu bilmiyorum ama
sonuna kadar avea ve vodafone diyorum:))))

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
oğrencıysen AveA
Kamuysan AveA
Sirketsen AveA
Zengınsen Turkcell"e

içimdekini söledin be kardeş..

--------------- Ekleme ---------------

Paradox arkadaşım senin turkcell'e karşı alerjin var herhalde. Elinden gelse bir kaşık suda boğacaksin. Bu kan kaybından birşey olmaz. Insanın elinin kanamasıyla kan kaybından ölmez.
Turkcell' alejim var!
Nedenleri...
Yıllarca sömürdü
Hala Önce kendini sonra Müşteriyi düşünüyor.,
keşke aveanın benimsediğini benimsese gerçek fiyata kaliteli iletişim aveada kalite eksik biraz ama gerçek fiyat mevcut
Turkcell şu an sadece kampuscell'den oluşuyor soruyorum kampuslu arkadaşlara kampus kalksa değişsse ne yaparlar.
Kampanyalara yok şu kadar abone şu saat şu tarihe kadar katılım olurmuş yemişim Günün fırsatını
Turkcell'den Nefret Ediyorum!
Avea'ya bakalım
Kamu hatları sınırsız hatları mevcut tek bir tarife ile ne vodafone nede avea var oldu bu gune kadar

sibergokay

sibergokay

Üye
bencede turkcell 30 milyon kişiyi hak edmiyor

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu arada henüz bilgisi olmayan arkadaşlar için çok önemli bir gelişme... Avea Mobil Öğrenci artık 10dk. 1kntr,, uyansın şu millet, türkcellin halen daha kısıtlamalı kampanyaları var, yemişim kalitesini yaa ben giden kntre bakarım ;)

Kesintisiz 9.5 saat konuşabilir misiniz? Ben turkcellde sayısız kez bu süreleri gördüm hat kesilmeden ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bak paradox kampüs yokkende turkcell kullanıyorduk 1999 senesinden bu yana turkcell abonesiyim. Kendin diyorsun ki aveanın biraz altyapısı zayıf. Kısa bir örnek verelim, dağ başındasın ve kötü bir durumdasın. Avea da 20 dk şebeke meşgul yazısını görmen senin hayatına mal olabilir.

Alt yapı operatörler açısından en önemlisidir. Ses kalitesi ve altyapı. İsterse 1 ay bedava konuştursun 20 dk şebeke meşgul dedikten sonra veya acil bir durumda arama yapamıyorsam nereye sokayım ben bedavayı?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bencede Türkcell'de bir kan kayıbı yaşanıyor.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bence Turkcell gibi büyük bir şirket kolay kolay kan kaybetmez..

eemir99

eemir99

Üye
bencede yaşandı numrasıyla herkez aveaya geçti ama şimdi o kan kaybı durdu artık tükcell kendini toplamaya başladı eger hattı kullanmasını bilirsen çok kaliteli bilmessen daha ne diyim :) 30 milyon kişi boşuna türkcelli deil kalitesiyle birinci VE arkasında TÜRKİYE VAR türkcelin hiçbir zamn kan kaybetmezzz

mustione

Üye
turkcell 1 numara :) mms bedava, sms beedava, internet bedava, görüşme bedava, haber bedava, goller cepte bedava, ton bedava üstüne kontor veriyor daha ne isteyim 3 ayda bir 5 ytl veriyorum yan gelp yatıyorum. aklını kullanmayıp enayi gibi kazıklanıyorsanız bizi bağlamaz. :D

unutmadan ramazan bayramında avea hat almıştım bayramın 1. günü akşama kadar sms gönderemedim müşteri hizmetlerini aradım efem ole bole bişi yapamadılar 2 sene öncede izmirin göbeginde kız arkadaşımla 10 dk 2 kontorden görüşüyordum ama nafile 2 dk sonra küt 6 dk sonra küt yerim avea sını vodafonunu.

ama sevgilin varsa en iyisi cep limitsiz turkcellini kullanacaksın yanındada cep limitsiz manitayla konuşacagın zaman takarsın hattını konuşursun olay bukadar.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
turkcell 1 numara :) mms bedava, sms beedava, internet bedava, görüşme bedava, haber bedava, goller cepte bedava, ton bedava üstüne kontor veriyor daha ne isteyim 3 ayda bir 5 ytl veriyorum yan gelp yatıyorum. >>>aklını kullanmayıp enayi gibi kazıklanıyorsanız<<< bizi bağlamaz. :D

unutmadan ramazan bayramında avea hat almıştım bayramın 1. günü akşama kadar sms gönderemedim müşteri hizmetlerini aradım efem ole bole bişi yapamadılar 2 sene öncede izmirin göbeginde kız arkadaşımla 10 dk 2 kontorden görüşüyordum ama nafile 2 dk sonra küt 6 dk sonra küt yerim avea sını vodafonunu.

ama sevgilin varsa en iyisi cep limitsiz turkcellini kullanacaksın yanındada cep limitsiz manitayla konuşacagın zaman takarsın hattını konuşursun olay bukadar.

arkadaş bende turkcellden yanayım ama mesajında bulunan bazı kelimeleri dikkatli olursam iyi olur en nihayetinde burası bir forum. Ceza almanı istemem.

Üst Alt