Turkcell'in Kan Kaybının Kanıtı!

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Turkcell Kan Kaybediyor Mu?

• Evet

Kullanılan: 51 63.8%
  • Hayır

Kullanılan: 29 36.3%

• Kullanılan toplam oy
    80

fukuku111

Üye
ben türkcell den yeni geçtim vodofone ve çevremde büyük bir kısım da vodafona geçiyor yeter artık yoksınırlar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aylım 35 kontöre nar sms kampanyası hariç 4 aydır tek kontör harcamadım kampanyalardan bedava konuşuyorum aylık 150 yüklüyorum hep içinde kalıyo işte turkcel farkı

--------------- Ekleme ---------------

Aylık 35 kontöre nar sms kampanyası hariç 4 aydır tek kontör harcamadım kampanyalardan bedava konuşuyorum aylık 150 yüklüyorum hep içinde kalıyo işte turkcel farkı

cna77

Üye
is geregi sehirler arasi yollarda,dag basinda dahada acmak gerekirse olmadik yerlerde avea ile konusmayi basaran varsa gecebilir, sehir icinde cok fazla problem yok o ayri ,,, birde izmir de 1 gun boyunca aveanin altyapisinin cokmesini yok sayarsak.....

colaturka14

Üye
avea...avea...avea...ben de yıllarca turkcell kullandım biriyle konusurken kaç kntör gidiyor diye düşünürken konusulanları anlmıyordum.aveada ise hem bedava çok hemde diğer operatörleri aramak dk. 2 kontör.(mobil öğrenci) Açıyorum doya doya konusuyorum.Ayda en az 550 dk bedava görüşüyorum. Turkcell de kalite var ama kazık.Konuşamadıktan sonra kaliteyi ne yapayım.

vodafone'de olduğu gibi aran kazan kampanyası avea'da da var sınırsız hatlar sağolsun:)

şu an aldığım habere göre arkdaşımın 35 tl ye 1200 kampayasının ilk faturası 260 tl'dir.Kimse bir şey anlamdı ama 35 tl nerde 260 tl nerde!!!!

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konuşmayı fazla kaçırmış olabilir. Eğer yanlışlık varsa müşteri hizmetlerini arayın şikayetçi olduğunuzu söyleyin. Forum oluştururlar ve araştırma yapılır, yanlışlıkla yapılmış birşeyse faturadan düşülür.

colaturka14

Üye
müşteri hizmetlerini aramış faturayı göremiyoruz demişler.turkcell internet sitesinden mail yollamış.turkcelleden aramışlar ilgileceklerini söylemişler ama bakalım sonuç ne olacak.

numarasını tekrar aveaya taşımayı düşünüyor.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
iki hattım vardı birini vodefonea diğerinide Fenercell e taşıdım
kontör giderleri yarı yarıya düştü bu numara taşıma işini kim akıl ettiyse ALLAH razı olsun ondan

ilo53

ilo53

Üye
bende butun hatlar var ama turkcelı kullanıyorm

Üst Alt