Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

b3kchy

Üye
1-
2-
3- 2.10
4- Bu uygulama, mekanik mühendisleri, mimarlar deniz, inşaat mühendisleri, HVAC mühendisleri, elektrik mühendisler
gibi bir çok alanda kullanılan ölçüm hesaplama çizme vb uygulamasıdır.

bu uygulamanın türkçe çevirisini yaparsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

kotku

kotku

Üye
bir bakayım

sniper83

Üye

iyi akşamlar, bu uygulamanın türkçeye çevrilmesi mümkünmü acaba?

oguz6868

Üye
arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle kolay gelsin çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyorum ve yararlanıyorum ancak bir konuda yardıma ihtiyacım var.

linkteki uygulama miui arayüzünün mesajlaşma uygulaması ve oldukça kullanışlı bir uygulama ama türkçe değil :(
kendim yapmaya çalıştım ama apk ayıklamasında hata alıyorum hep ve aşamadım bir türlü
bu uygulamayı türkçeye çevirebilir misiniz ya da ayıklanmış halini gönderirseniz ben çeviririm
şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar kolay gelsin.

kotku

kotku

Üye
sniper83 buyur kardeşim Open kamera türkçeleştirilmiştir.
indirme linki.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: sniper83
Türkbey___

Türkbey___

Üye
S.a Arkadaşlar bir zamanlar bende rom yaptım Turkcelestirme falan. Kendimi emekliye ayırdım ve yardıma ihtiyacım var. Topswiev adlı kamera izleme programı var ve Türkçe yapmaya çalışıyorum pc üzerinden ama bildiğiniz gibi bazı uygulamalar hata veriyor bu da öyle oldu. Buna bir çözüm yolu bilen var mi. Şimdiden teşekkür ederim.

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Mobimeet 1.3

rusların kullandığı populer bi sohbet uygulaması rusçadır türkçeye çevrilirse çok makbule geçer.

cilginn

Üye
1. NakedBrowser NBPro
2.
3- 1.0 build 35
4-internet tarayıcı

Bu uygulamayı Türkçeleştirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

sizoperez

sizoperez

Üye
1. Andro Money Pro
2.
3. v3.0.4
4. Hesap Takip Programı
Bu uygulamayı Türkçeleştirebilir misiniz? Kolay Gelsin.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Dropbox bulut 33 sayfa içerisinde defalarca söylenmiş ama ilginçtir hiç bir cevap yazılmamış( bir oturuşda 33 sayfayı bitirdim ama maalesef çevrilmesi, hatta deneme bilgisi de yok) :(
Ve türkçeleştirme formundaki apk.editör linki bloklanmış, tekrar bir link verebilir misiniz.
Teşekkürler...

firostr

firostr

Üye
Floating WhatsApp (root) PRO v4.4.1

WhatsApp mesaj larini boluncuk olarak gösterir
V. 4.4.1

kotku

kotku

Üye
firostr buyur kardeşim Floating WhatsApp (root) PRO v4.4.1 türkçeleştirilmiştir.
İndirme linki:
Teşekkürü çok görmeyelim.

• Beğen
Tepkiler: rewaz ve firostr
firostr

firostr

Üye
::tşk:tşk:

kotku

kotku

Üye
Rica ederim

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Merhaba arkadaşlar...
Bu uygulamayı çevirir misiniz lütfen;
1- adı click
2-http://
(Playstoreden linkini almayı beceremedim).
3- telefonun jack girişine takılan küçük bir aparatla uygulamalara kısayol atanmış oluyor.

şun

Üye
1- GMD GestureControl ★ root
2-
3-
4- IPad benzeri çoklu dokunmatik ve MULTITASK hareketleri ile cihazı konrol kolaylığı sağlıyor.
Bu uygulamayı çevirirmisiniz Kolay Gelsin.

cenk88

Üye
Merhaba arkadaşlar,
* Weiyun Disk
*
*3.0.2.847
*Tencent firmasının bulut programı ( 1 tb yedekleme alanı veriyor, Kampanya Zamanı 10 tb imis). Sunucuları taşınınca çok güzel olmuş. Son hızda indirme yapabiliyorsunuz.

kotku

kotku

Üye
sizoperez buyur kardeşim. büyük-küçük harf kurallarına uymadım idare et. inşallah memnun kalırsın
indirme linki:

Üst Alt